• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İnş güzel olacak mikrocum. Bu sıkıntılarımızın sonunda bizler için de güneş doğacak inş. İçini ferah tut arkadaşım.
Ben de cuma kontrole gideceğim. Bakalım ne durumdayım.[/QUOTE]

hayırlı haberlerle gel canım benim rabbim yardımcın olsuni...

merhaba arkadaşlar,rabbim ilk önce göbüşlerinizi sonra kollarınıza bebekler doldurur inşallah.ben normal yolla 1 erkek çocuk sahibi bir anneyim.oğlum 3 yaşında 2 ay önce oğluma KML diye bir teşhis konuldu.doktorumuz kemik iliği nakli olması şart dedi.malesef eşiminde benimde dokumuz uymadı.şu anda yurt içi ve yurt dışında kemik iliği donörü aranıyor oğlum için.rabbim büyük ama şansımız çok düşük malesef.doktorumuz 3_4 ayda donör olup olmadığı belli olur sonra kardeş yapmalısınız dedi.normal gebelikte %25 şansınız var oğlunuzla kardeşinin dokusu uyması için dedi.fakat tüp bebek yaptırırsanız bu şans çok artıyor.oğlunuzun dokusuna uygun bebek seçiliyor ve bunu da istanbul memorial'da yapılabiliyor dedi.

benim sizlere sorum ise,insan başına gelmeyince hiç birşey bilmiyor tüp bebek aşamasında neler yapılıyor.kaç defa istanbula gelmemiz gerekiyor.bu işlemlerin fiyatı ne kadardır?hamile kaldıktan sonrada memorial damı devam ediyoruz?ssk hiç birşey ödemiyor mu?yani arkadaşlar hiç birşey bilmiyorum ve çok da merak ediyoruz eşimle.bizi bilgilendirirseniz sevinnirim.çok teşekürler.

Gecmis olsun,Rabbim sifa versin...Incitanem yazmis ayrintilari.

selam canım

iyiyim allah şükür bulantılar geçti diyordum ama bu sabah kötü oldum gene :(
hayırlısıyla git bakalım
senin doktorun kim
nur hanım bana cihangir beye git dedi
bakalım ben ne yapacağım bilmiyorum
sigorta hastanesinden bana 21 aralıkta gün verdiler oraya bi gideyim bakalım
sonra cihangir beyede giderim diye düşündüm
birde cihangir beye gidince cinsiyetini de söylermi acaba
13-14 haftalarda belli oluyormuş sanırım

allaha şükür bende iyiyim canım sağol
şu ikili test beni düşündürüyor nasıl bi test bu birde cihangir beye git dedi nur hanım
gitsemmi diye düşünüyorum

Nur hanim kendisi takip yapmadigi icin Cihangir beye git demis olabilir.2 li tarama, usg de bebegin kemik-ense-burun olcumu ve anneden kan alinip istatiksel degerlendirilmeye aliniyor.Bu tahlil cogu merkez ve doktorda genelde ayni sonucu verir.ayrintili usg daha onemli.Nur hnm 2 li taramada kendisi bakmisti ayrintili usg ye Cihangir bey e gondermisti.
Cihangir bey cinsiyeti hakkinda bilgi vermemisti.Asagiya indigimde Nur hnm Cihangir beyin bilgileine bakip oglun olacak demisti,Cihangir bey alaninda ck iyi ama pek konusmaz..Sen merak ettiklerini sorarsin..
senın ıcın dosyamı cıkardım 9 gun degerım 28.38\ 11.gun 63.89\ 13 gun 125.0 ve tam 34 hafta sonunda mınık kızım benımleydıı:16::16::nazar::nazar::nazar:
tugcecim senin degerlerin zaten gerektigi gibi artmis..Nur hnm nasil kesin disgebelik v.s demis sasirdim.Nur hnm i iyi tanidigim icin kesinli konusmalar yapmaz..sasirdim..insallah Denturun sonucu da senin gibi olur..

Tuğçeciğim bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.. Darısı başımıza. Bebişin 34 haftada doğmuş. Küvöze girmiş miydi? Benim de erken doğum riskim var. O yüzden sordum canım.. :26:
Canim 35+1 de dogum yaptim.akciger gelistiriciyi benim icin gerek gormemisti Nur hnm.kuvoze girmedi cok sukur..
Nur hnm bana hep dedi ki 40 haftalik 4 kg lik bebek dogumu yaptirdim ama kuvozde..erken dogum gec dogum farketmiyor sans akcigerlerini tamamladiysa kuvoze gerek kalmaz demisti..Doguma aliniyorum ne psikolojiyse senin gibi dusunuyorum..kuvoz getirdiler agliyorum ,kuvoze girecek...kotu birsey olarak dusunuyordum.Dogumdan ciktim Nur hnm sen kuvoze girecek diye agliyorsun ben olu dogum olacak diye aciyorum...Saglikla dogum yapta..kuvoz olsun 1 hafta sonra olsun er gec kavusunsun ...insallah...
bu arada dişi kuş demişken kuşum yanında erkek falan yokken yumurtladı.internetten araştırdım kızgınlıktan yumurtlarmış.hemen yanına bir erkek buldum.onların cilveleşmesini, birbirlerini öpmelerini, kavgalarını izlemek çoookk güzel.anne olamadım ama inş. yakında anneanne olucam kuş bebeklerim olcak becerebilirlerse :)):16::16:

Canim yaa...hepimizde ayni duygular...Insallah tez zamanda kendi canindan kusunu sever,koklarsin.

Nur hanim kendisi takip yapmadigi icin Cihangir beye git demis olabilir.2 li tarama, usg de bebegin kemik-ense-burun olcumu ve anneden kan alinip istatiksel degerlendirilmeye aliniyor.Bu tahlil cogu merkez ve doktorda genelde ayni sonucu verir.ayrintili usg daha onemli.Nur hnm 2 li taramada kendisi bakmisti ayrintili usg ye Cihangir bey e gondermisti.
Cihangir bey cinsiyeti hakkinda bilgi vermemisti.Asagiya indigimde Nur hnm Cihangir beyin bilgileine bakip oglun olacak demisti,Cihangir bey alaninda ck iyi ama pek konusmaz..Sen merak ettiklerini sorarsin..

tugcecim senin degerlerin zaten gerektigi gibi artmis..Nur hnm nasil kesin disgebelik v.s demis sasirdim.Nur hnm i iyi tanidigim icin kesinli konusmalar yapmaz..sasirdim..insallah Denturun sonucu da senin gibi olur..

Canim 35+1 de dogum yaptim.akciger gelistiriciyi benim icin gerek gormemisti Nur hnm.kuvoze girmedi cok sukur..
Nur hnm bana hep dedi ki 40 haftalik 4 kg lik bebek dogumu yaptirdim ama kuvozde..erken dogum gec dogum farketmiyor sans akcigerlerini tamamladiysa kuvoze gerek kalmaz demisti..Doguma aliniyorum ne psikolojiyse senin gibi dusunuyorum..kuvoz getirdiler agliyorum ,kuvoze girecek...kotu birsey olarak dusunuyordum.Dogumdan ciktim Nur hnm sen kuvoze girecek diye agliyorsun ben olu dogum olacak diye aciyorum...Saglikla dogum yapta..kuvoz olsun 1 hafta sonra olsun er gec kavusunsun ...insallah...

Canim yaa...hepimizde ayni duygular...Insallah tez zamanda kendi canindan kusunu sever,koklarsin.

bende cok ıyı tanıyorum asla kesın demez ama umutsuz konusuyorsa kesın onun dedgı gıbı oluyor.bana yıne umut kesılmez dedı ve kalp atıslarını duymazsak.o zaman dıs gebelık.eger duyarsak sanslıyız dedı.nur hnm sureklı dırekten donduk der benım ıcın.cok umutsuz bır vakaydım yanı.

canım tuğçeserdar 400 tl demişti ama muayne ücreti varmı ayrı olarak onu bilmiyorum:26:

Ben ücreti hiç sormamıştım canım. Öğrenmem iyi oldu. Sen kendi doktorunda yaptırdın galiba ? memorial'da devam etmiyor musun ?

ben ıkılı teste memoıalde cıhangır beye 399 tl odedım

Çok sağol Tuğçeciğim.. Aynur Hanım benim ikiliyi kendisi yapacak galiba. Cihangir Bey'den randevu almamı talep eden olmadı.

canım nur hnm a devam edıyordum ben erken dogucak bu dedı akcıger gelıstırıcı ıgne oldum 2 defa.ve kızımı hemen alp evıme getırdım ama 1 hafta sonra beslenmedıgı ıcın hastaneye yattı oda sarıllıktan kaynaklanıyormus.sarılık gectı kızım kılo aldı ve eve geldık..buarada yatmasını bız ıstedık yoksa doktorlar gerek gormedı

toplam 400 tl vermıs aradan zaman gectı hatırlamıyorum makbuzlarıma baktımda ordan gordum

Ne güzel.. Ümit oldun bana.. İnşallah benim kuzucuk da senin bebeğin gibi şanslı olur :16:

çok teşekür ederim canım.çok yardımcı oluyorsun.allah razı olsun.

teşekür ederim.düşünmeniz bile yeterli.

çok teşekür ederim.çok bilgilendirdiniz bizi.allah razı olsun.sizin yakınınıza çocuk doğduktan sonra bakıldımı% kaç uyuyormuş kardeşine veya ilik nakli yapıldı mı? sizede çok geçmiş olsun..

atladığım arkadaşlar varsa allah herkesdn razı olsun.inşallah bize uygun donör bulunur da bizde 2.meleğimizi daha uygun zamanda kavuşuruz.herşeyin hayırlısı.herşey içinn teşekürler...

Canım ek bir bilgi vereyim. Sizin tüp bebek tedavinizi de PGT'yi devlet karşılıyor. Rapor alıp SGK anlaşmalı bir hastaneye giderseniz hiçbir ücret ödemezsiniz. Belki Memorial da size indirim yapabilir.

Ben de şaşırdım . :26: Herkes Cihangir Bey'den randevu alınacak falan diyor ama Aynur Hanım bize öyle birşey demedi. Demekki 2'li testi kendileri yapabiliyor. Bir yanlışlık yok yani.Bu erken doğum konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu bir daha anladım. Ben hep düşünüyordum ki 36 haftayı doldurmazsa her durumda küvöze girer. Demekki öyle değilmiş. Bilgi verdiğin için çok sağol canım. Bu site ve yaşayanların tecrübeleri çok faydalı oluyor. :38:

Ben ücreti hiç sormamıştım canım. Öğrenmem iyi oldu. Sen kendi doktorunda yaptırdın galiba ? memorial'da devam etmiyor musun ?

Çok sağol Tuğçeciğim.. Aynur Hanım benim ikiliyi kendisi yapacak galiba. Cihangir Bey'den randevu almamı talep eden olmadı.

Ne güzel.. Ümit oldun bana.. İnşallah benim kuzucuk da senin bebeğin gibi şanslı olur :16:

Canım ek bir bilgi vereyim. Sizin tüp bebek tedavinizi de PGT'yi devlet karşılıyor. Rapor alıp SGK anlaşmalı bir hastaneye giderseniz hiçbir ücret ödemezsiniz. Belki Memorial da size indirim yapabilir.

Ben de şaşırdım . :26: Herkes Cihangir Bey'den randevu alınacak falan diyor ama Aynur Hanım bize öyle birşey demedi. Demekki 2'li testi kendileri yapabiliyor. Bir yanlışlık yok yani.Bu erken doğum konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu bir daha anladım. Ben hep düşünüyordum ki 36 haftayı doldurmazsa her durumda küvöze girer. Demekki öyle değilmiş. Bilgi verdiğin için çok sağol canım. Bu site ve yaşayanların tecrübeleri çok faydalı oluyor. :38:

canım yanlız kendını kesınlıkle kedı kadar bır bebege hazırla 41 cm dı kızım..ve hastane ıcın premature bebek kıyafetlerı ve premature bezı al.cunku benım kızım 4 aylık oldu daha yenı hastane cıkısımız oluyor hala onları gıyıyor.muhtemelen sutunde olmayabılr bebedorun premture bebek bıberon ucu var onu al..tabı sımdı degıl 30 haftada felan al..fıkır olsun dedım cunu bılmedıgın zaman cok zor oluyor.:16:

canım yanlız kendını kesınlıkle kedı kadar bır bebege hazırla 41 cm dı kızım..ve hastane ıcın premature bebek kıyafetlerı ve premature bezı al.cunku benım kızım 4 aylık oldu daha yenı hastane cıkısımız oluyor hala onları gıyıyor.muhtemelen sutunde olmayabılr bebedorun premture bebek bıberon ucu var onu al..tabı sımdı degıl 30 haftada felan al..fıkır olsun dedım cunu bılmedıgın zaman cok zor oluyor.:16:

Oyy kuzucuklar...:16: Kedi kadar olsun bizim olsun Tuğçeciğim.. Büyür onlar inşallah. Bak seninki kocaman olmuş annesi. :nazar::nazar: Sağlıklı olsunlar da küçük doğsunlar. Ama tabii insanın kendisini psikolojik olarak hazırlaması ve diğer malzemelerin de hazır olması önemli.. En azından doğum şaşkınlığı ile bunun telaşını yaşamayız.. Allah yardımcımız olsun.. :16: Çok sağol bilgi verdiğin için..

Oyy kuzucuklar...:16: Kedi kadar olsun bizim olsun Tuğçeciğim.. Büyür onlar inşallah. Bak seninki kocaman olmuş annesi. :nazar::nazar: Sağlıklı olsunlar da küçük doğsunlar. Ama tabii insanın kendisini psikolojik olarak hazırlaması ve diğer malzemelerin de hazır olması önemli.. En azından doğum şaşkınlığı ile bunun telaşını yaşamayız.. Allah yardımcımız olsun.. :16: Çok sağol bilgi verdiğin için..

O kedi ileride kaplan olur Allah'ın izniyle değil mi Akasyam :1:

senın ıcın dosyamı cıkardım 9 gun degerım 28.38\ 11.gun 63.89\ 13 gun 125.0 ve tam 34 hafta sonunda mınık kızım benımleydıı:16::16::nazar::nazar::nazar:

Canım benim ya. Çok sağol.Allah razı olsun.Bende test sonucumu aldım.Allaha şükür artmış.Durum şöyle:
Transferden sonra 8. gün 17,6
10.gün 61,96
12.gün 155,82

çok şükür.İnşallah böyle iyi gider.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Canım benim ya. Çok sağol.Allah razı olsun.Bende test sonucumu aldım.Allaha şükür artmış.Durum şöyle:
10.gün 61,96
12.gün 155,82

çok şükür.İnşallah böyle iyi gider.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Çok sevindim canım. Böyle katlanarak artsın inş. Allah tamamına erdirsin :16:

10.gün 61,96
12.gün 155,82

cemilecim çok sevindim maşallah inşallah hep böyle artarak gider sağlıkla kucaklarısn bebeğini:nazar::nazar::nazar:

Back
X