• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlarr..
inşallah herkes iyidir.:3::3:..

canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah kavuşursun bebişine bu kez..

akasyacım allah yardımcın olsun canım..
herşey yolunda gidecek bence eminim tedbir amaçlı bir kontroldür yapacakarı..
güzel haberler verirsin inşallah..

hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin gelir bu kez annesine..

Hoşgeldin :16: Özledik seni. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda :nazar:

Canım nasılsın? Ne durumdasın?

İşlerinin ehli oldukları ve hastaya önem verdikleri için.

Hoşgeldin canım :16: Paşa geliyor demek :emir_bebek: Allah'ım tamamına erdirsin inş. Arada gel :31:

nur.dokuzeylul olacak canım.

Hadi inş.

Hakkında hayırlısı olsun :)

Akasyam bugün de konuştuk. Kendini ve bebeğini üzmek yok. Sadece kafanın rahat etmesi için yaptıracaksın işlemi anlaştık mı. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...

Doktorunu seçebilirsin ama diğer personel hakkında bilgim yok maalesef. Genelde görevliler de bayan oluyor ancak anestezi uzmanı erkek olabiliyor.

Merhaba canım. Evet gidip geldim nihayet :)

Diğer taraf açık canım :)

Hadi hayırlısı :) İnş yavruna kavuşursun...

Geldim kuzum geldim :16: Geç oldu gerçi biraz :1: Çok memnun oldum bugün gerçekten. İnş bir gün yine buluşalım, uzun uzun konuşalım :31: Bakıyorum göremiyorum nerede diyorum bu kıvırcık saçlı kız :1: Embriyologla görüşmen nasıl geçti? Ne dedi?

Gelecek bir kıvırcık :1:

35 yaşın altı ilk 2 deneme tek embriyo canım ama bazı yerler 2 tane koyabiliyor.

Cakır canım hoşgeldin, iyi ki geldin :16: Çok sevindim senin adına. Allah'ım inş sana da nasip edecek anne olmayı. Dualarımdasın...
Ben iyiyim şükür canım. Evet tedavi durumu var da zamanı belli değil :25:

Canım merhaba. Sayfa error vermeden bu mesajımı göndereyim, gelişmeleri yazayım :)

Canım oğluşu büyütmüşsün. Maşallah :nazar: Darısı bizlerin başına. Ben biraz sıkıntılıyım. Atlatacağım inşallah.. Dua et benim için :16:

Çok sağol hulicim..Zor günler yaşıyorum.Geçecek inşallah..

Allah razı olsun canım. İnşallah iyi çıkar. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.. Amin..

İnşallah canım inşallah.. Allah tüm melekleri korusun..

Mikrocuğum stres yapmamak elde değil. Zor ama başa gelen çekiliyor. Bakalım Allah'ın izniyle atlatacağız inşallah:16:

Canım sende mi bu sıkıntılı süreci yaşadın .. Beni çok iyi anlarsın :25: Ben de onun geleceği için yaptırmaya karar verdim. Birazdan doktorla randevum var. Kadıköy Acıbadem'de Melih Atahan Güven'e gideceğim. CVS çok riskli ise amniyo yaptırabilirim. Konuşacağız. Melih hoca da riskli gebelik uzmanı. Sonuç 1 haftada belli oluyormuş. Ayrıca down sendromu vs için kromozomlara da bakacaklar. İnşallah bu kabus bir an önce sona erir. tek duam bu süreci sağlıkla atlatmak.. İnşallah ben de senin gibi bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim..

Evet canım tedbir amaçlı dediler ama her işlem gibi PGT'nin de yanılma riski varmış. Allah biliyor..

Çakırcığım tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun..:16:

İnşallah canım. Dua edin benim için..

İncim çok sağol aradın destek oldun bana. İyi ki varsın kader arkadaşım :16:

Çok az kaldı canım. Yakında bebeğine kavuşacaksın :16:
çoook saolun kızlar allah razı olsun
umutege maşallah sana ve meleğine çok çabuk büyümüş allah sağ salım al kucağına almayı nasip etsin
benim pazartesi öğleden sornra memorial de randevum var pazartesi memorialde kimin randevusu var
karşılaşırız belki:37::37:

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRR...

bu ara tedavie giden sonuç bekleyen kimse yokmuydu...

kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum..30 yaşındayım 2.tüp bebek denemem olacak.1.si başka yerdeydi.
2 tane transfer kesinlikle olmuyor mu...
sanki tek olursa tutmazmış gibi psikolojim var benim ya.ne yapsamda atamıyorum kafamdan bu düşünceyi.takıntı oldu resmen..

2 tane transfer olmuyor mu kesin...

kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum..30 yaşındayım 2.tüp bebek denemem olacak.1.si başka yerdeydi.
sanki tek olursa tutmazmış gibi psikolojim var benim ya.ne yapsamda atamıyorum kafamdan bu düşünceyi.takıntı oldu resmen..

Yasalar gereği tek ediliyor ama ben yerinde olsam kabul etmem kim ne merse desin tek embrio şansı düşürüo hoş tekel de kalan var mı var ama demek ki o kişinin kadınlık hormonları hem çok iyi hem yumurta kalitesi çok iyi. İyi düşün bununla ilgili Dr. Karın makalelerini oku. Mucx

kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr

kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr

hyırlı olsun canımm inşllah sımsıkı tutunsunlar sana...:nazar::nazar::emir_bebek:

oluyo bende oldu mesala.bana 2 tane transfer edıldı

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???

canım ben de aynı durumdayım kan pıhtılaşması problemi var..heterozigot taşıyıcı yazıyo bende de.ama üzüyo bu durum beni hiç inanki...
hamile kalayımda 9 ay her gün iğne olmaya razıyım...

sıkma üzme canını tedavisi olan bir durum sonuçta...

Son düzenleme:
canım ben de aynı durumdayım kan pıhtılaşması problemi var..heterozigot taşıyıcı yazıyo bende de.ama üzüyo bu durum beni hiç inanki...
hamile kalayımda 9 ay her gün iğne olmaya razıyım...

sıkma üzme canını tedavisi olan bir durum sonuçta...

saol canım başa gelen çekilir artık napmalıyım bilmiyorumyani ben ne kadar önce iğne kullanmaya başlıycam, peki aysuncum sen ne aşamadydı yani kullandınmı bişeyler nur hanım ne diyo buduruma biraz açabilirmisin, daha önce yazmış olabilirsin kusura bakma çok unutuyorum ve karştırıyorum...

saol canım başa gelen çekilir artık napmalıyım bilmiyorumyani ben ne kadar önce iğne kullanmaya başlıycam, peki aysuncum sen ne aşamadydı yani kullandınmı bişeyler nur hanım ne diyo buduruma biraz açabilirmisin, daha önce yazmış olabilirsin kusura bakma çok unutuyorum ve karştırıyorum...

canım ben memoriale henüz gitmedim ama umutege arkadaşımızda aynı durumdaydı o tedaviyle beraber iğne kullanmaya başladı...
hala da kullanıyor olmalı..

kan pıhtılaşması sorunu bilindiği sürece problem yok bence canım hiç sıkma canını bilinmediği zaman asıl problem..

şimdi biz tedaviye başlayınca transferden sonra hergün 1 kez iğne yapmamız gerekiyor kendimize hepsi bu..:34:

canım ben memoriale henüz gitmedim ama umutege arkadaşımızda aynı durumdaydı o tedaviyle beraber iğne kullanmaya başladı...
hala da kullanıyor olmalı..

kan pıhtılaşması sorunu bilindiği sürece problem yok bence canım hiç sıkma canını bilinmediği zaman asıl problem..

şimdi biz tedaviye başlayınca transferden sonra hergün 1 kez iğne yapmamız gerekiyor kendimize hepsi bu..:34:

teşekkür edrim canım yani tedaviyi aksatmamasına sevindim açıkçası tutsunda ben hergün iğne olmayada razıym..

çok sağol mikrocum aminnnn inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun 1.tedavim acıbademdeydi(maslak) cem demirel 2.ve 3. ataşehir memorıal de gene cem bey 4.de 3 ay önce yaptırdım burada dr.um mustafa acet tutmadı ama has.den de dr.umdan da çok memnunum şimdi de 5.ye başlıcaz 35 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum 4 senemiz bitti sorun eşimde ama ben de de doğumsal anomeliler var çift rahim ve sağ yumurtalığım k.ciğerimin orda öle işte.

canım rabbim yardımcın olsun evlilik çok eski değil ama baya bir yorulmuşsun inş.bu sefer evladını kucağına alırsın

Ben geldiiimmm :16:
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçti :nazar: Yalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol :52: Biz eşimle nasıl yani olduk :1: Eee tedavi ne olacak dedik :1: He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi :1: Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok :27: Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum :1: O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya :16: Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim :1: Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi :1: Dedim sizsiz olmaz :16: Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey :16:
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...

canım geç olsun ama hayırlısı olsun rabbim sana bu tedavinde evladını kucağına almayı nasip etsin inş..yada evlatlarını:16::16:

canım öncelikle geçmiş olsun canını sıkma kesinlikle.ben de homozigotum.seninkinden biraz daha fazla yani pıhtılaşma olayı bende.nur hanımla görüşmeye gittiğimde ,başkası bana bu sonuçları gösterse ben ona sadece folik asit öneririm dedi .benim 3 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı sadece iğne verebileceklerini söyledi.sana büyük ihtimalle sadece folik asit önerebilirler.birçok bayan var kan pıhtılaşması olup ta farkına bile varmadan doğum yapan.saraçoğlunun sitesinde okumuştum yarım limon suyunu yarım bardak suya sıkıp günde iki defa içebilirsin istersen.yinede detaylı açıklamayı sana doktorun yapacaktır.
b12 konusunda da hap kullanmaktansa dodexampul daha etkili daha çabuk yerine getiriyor eksikliği bilgine:))ben kullanmıştım

mikrocum saol canım benimde şöyle yazıyo;FII (pROTombin)G20210A Normal
FV (lEİDEN) G1691A Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR A1298C Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR C677T Homozigot Mutant

yani taşıyıcılar benim diikatimi çekti yani heterozigot oluyo dimi?ben folik ast kullanıyorum onu arttırmam lazım galba açıkçası beni rahatlattınız saolun çok şaşkınım vitamin değerleri yerlerde aslıda çok iyi baktğımı sanırdım kendime..bu durum başka bir rahatsızlık olarak karşımıza çıkmaz inşallah..

slm kızlar ben size bişi sorucam siz şimdi pıhtılaşma testleri yaptırmışsınız ya
benim 5. denemem olmasına rahmen ve tutunmaması içinde hiç bir sebep bulunmamasına rahmen bana
pıhtılaşma testi vermedi mustafa bey neden acabaya siz kendinizmi dr talep ettiniz yoksa drunuzmu yaptırın bu testleri dedi ben yarın
memoriale gidicem pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söylesem ayıp olurmu acaba ya

Oluyor canım, doktorla konuşmak lazım.

Hadi hayırlı olsun. Sımsıkı tutunsunlar sana inş.

Canım neden bu kadar üzülüyorsun. Bende de çıktı pıhtılaşma. Lütfen yapma böyle. Homosistein vs. bakıldı mı? Bir çaresi var sonuçta.

canım geç olsun ama hayırlısı olsun rabbim sana bu tedavinde evladını kucağına almayı nasip etsin inş..yada evlatlarını:16::16:

Allah razı olsun mikrom. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inş.

Back
X