merhaba kızlarr..
inşallah herkes iyidir...
canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah kavuşursun bebişine bu kez..
akasyacım allah yardımcın olsun canım..
herşey yolunda gidecek bence eminim tedbir amaçlı bir kontroldür yapacakarı..
güzel haberler verirsin inşallah..
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin gelir bu kez annesine..
HoşgeldinÖzledik seni. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda
Canım nasılsın? Ne durumdasın?
İşlerinin ehli oldukları ve hastaya önem verdikleri için.
Hoşgeldin canımPaşa geliyor demek
Allah'ım tamamına erdirsin inş. Arada gel
nur.dokuzeylul olacak canım.
Hadi inş.
Hakkında hayırlısı olsun :)
Akasyam bugün de konuştuk. Kendini ve bebeğini üzmek yok. Sadece kafanın rahat etmesi için yaptıracaksın işlemi anlaştık mı. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...
Doktorunu seçebilirsin ama diğer personel hakkında bilgim yok maalesef. Genelde görevliler de bayan oluyor ancak anestezi uzmanı erkek olabiliyor.
Merhaba canım. Evet gidip geldim nihayet :)
Diğer taraf açık canım :)
Hadi hayırlısı :) İnş yavruna kavuşursun...
Geldim kuzum geldimGeç oldu gerçi biraz
Çok memnun oldum bugün gerçekten. İnş bir gün yine buluşalım, uzun uzun konuşalım
Bakıyorum göremiyorum nerede diyorum bu kıvırcık saçlı kız
Embriyologla görüşmen nasıl geçti? Ne dedi?
Gelecek bir kıvırcık
35 yaşın altı ilk 2 deneme tek embriyo canım ama bazı yerler 2 tane koyabiliyor.
Cakır canım hoşgeldin, iyi ki geldinÇok sevindim senin adına. Allah'ım inş sana da nasip edecek anne olmayı. Dualarımdasın...
Ben iyiyim şükür canım. Evet tedavi durumu var da zamanı belli değil![]()
Canım merhaba. Sayfa error vermeden bu mesajımı göndereyim, gelişmeleri yazayım :)
çoook saolun kızlar allah razı olsunCanım oğluşu büyütmüşsün. MaşallahDarısı bizlerin başına. Ben biraz sıkıntılıyım. Atlatacağım inşallah.. Dua et benim için
Çok sağol hulicim..Zor günler yaşıyorum.Geçecek inşallah..
Allah razı olsun canım. İnşallah iyi çıkar. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.. Amin..
İnşallah canım inşallah.. Allah tüm melekleri korusun..
Mikrocuğum stres yapmamak elde değil. Zor ama başa gelen çekiliyor. Bakalım Allah'ın izniyle atlatacağız inşallah
Canım sende mi bu sıkıntılı süreci yaşadın .. Beni çok iyi anlarsınBen de onun geleceği için yaptırmaya karar verdim. Birazdan doktorla randevum var. Kadıköy Acıbadem'de Melih Atahan Güven'e gideceğim. CVS çok riskli ise amniyo yaptırabilirim. Konuşacağız. Melih hoca da riskli gebelik uzmanı. Sonuç 1 haftada belli oluyormuş. Ayrıca down sendromu vs için kromozomlara da bakacaklar. İnşallah bu kabus bir an önce sona erir. tek duam bu süreci sağlıkla atlatmak.. İnşallah ben de senin gibi bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim..
Evet canım tedbir amaçlı dediler ama her işlem gibi PGT'nin de yanılma riski varmış. Allah biliyor..
Çakırcığım tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun..
İnşallah canım. Dua edin benim için..
İncim çok sağol aradın destek oldun bana. İyi ki varsın kader arkadaşım
Çok az kaldı canım. Yakında bebeğine kavuşacaksın![]()
umutege maşallah sana ve meleğine çok çabuk büyümüş allah sağ salım al kucağına almayı nasip etsin
benim pazartesi öğleden sornra memorial de randevum var pazartesi memorialde kimin randevusu var
karşılaşırız belki