• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bu rakamlardan çokta anlamadım canım bize tlf da söyledi nur hanım 600 bin dedi önceki tüp bebekte 2 milyondu nasıl bu kadar düştü anlamadım

canım biz 2 milyonu hiç görmedik şuan 290 bin civarı hazırlık öncesi.en fazla 600 bine çıktı bitkisellerle bisıra.düşüyo işte canım :(((

evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım

nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))

bende merak ettim çakırcım yaa :) Mikroo kesinlikle haklısın :))))

bizim ilk defa bu kadar düştü anlamadık niye düşünsene 2 ay içinde bu kadar düştü

canım bilemeyiz ama sigara,sıcak banyo çalıştığı ortam,stres bunların hepsi birer etken .
benim tereddütte kaldığım aslında bazı yerlerde slip giymeliler denirken bazı yerrlerde ise boxer giyilmeli yazıyo.mantıken aslında slip toplu tuttuğu için sıcak oluyo ki sıcak ta iyi gelmiyo spermler için.

yok cananım gelmedi çok canım sıkılıyor hiç güzel düşünemiyorum:43:

aaa olmuyor ama canım lütfen kötü düşünceye yer yok.dua tevekkül ilahi takdiri.sonuca kadar kendimizi üzmek yok rabbim göstermesin ki olumsuz olursa sonuçlarımız o zaman zaten yeterince üzülüyoruz şimdi hep pozitif olalım.

aminnn canım inş. zaman yaklaştıkça sabırsızlaşıyorum zaten

o bende de var canım cmst gittiğimde transfer tarihi belli olur mu diye düşünüyorum. Nur hanım çok stres yapıyorsun diyor haklı gerçekten bazen düşünüyorum ben elımden geleni yapıyorum kısmet diyorum ama sonra yıne aynı şekılde devam edıyorum acaba ne olck nasıl devamm etcem tutmazsa ne yapsam dıye geçırıyom kafamdan :18::18:

semra58 kullanıcısından alıntı
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr

hayırlı olsun semracım inş bebeklerin seninledir. Transferi kım yaptı güzel haberler verirsin bizlere inş Ananas olayın bılmıyorum ama bende bu sefer denemeyı dusunuyorum :)

o bende de var canım cmst gittiğimde transfer tarihi belli olur mu diye düşünüyorum. Nur hanım çok stres yapıyorsun diyor haklı gerçekten bazen düşünüyorum ben elımden geleni yapıyorum kısmet diyorum ama sonra yıne aynı şekılde devam edıyorum acaba ne olck nasıl devamm etcem tutmazsa ne yapsam dıye geçırıyom kafamdan :18::18:

canım seninki bence daha normal ben daha iğneleri bile vurunmaya başlamadım o kadar yani düşün artık ama elde değil rabbim bize sabır nasip etsin....

kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr

hayırlı olsun canım...valla ben ananas mucizesine inanlardanım..daaha doğrusu c vitamini bebiğin tutunmasında önemli ve en fazla c vitamini ananas kivi ve yeşil biberde var:) sen seç ne yiyeceğini...benim ikizler ananası sevmişti sarısı başına...

Back
X