inşallah haftaya iyi haberler alırsın canımmmkızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar
canım ben hiç iğne kullanmadım hep coraspirin kullandım benim durumdakilerin iğne kullanmasına gerek yokmuşşşşaaa canım ben seni tedavinin başında iğne kullanıyordun ya hep öyle devam ediyorsun sanıyordum...
ozaman sen sadece tedavi süresince iğne kullandın ve sonrasında coraspin kullanıyorsun öyle mi?
ben de hep iğne kullanılacak sanıyordum öyleyse daha iyiymiş..
bundan sonra evde bebişlerini bekleyeceksin
ne kadar güzelll..maşallah bebişlerine canım...
hayırlı olsun tedavin canım..
bebişin seninle olucak bu kez inşallah..
arada bana da geliyor umutsuzluk canım..ama bu duygunun seni çok üzmesine izin verme
gel buraya benim gibi moral depola..
kaç gün gecikti ki adetin...
hayırlı olsun canım tedavin..
nasıl ne konuştunuz..
hangi testleri yaptırmanı söyledi..

geçmiş olsun canım eşine hipofizden ameliyat oldu dedin ya büyümemi vardı hipofizinde kaç ml diCanım kusura bakma biraz cahilce olacak ama prolaktin nedir?Biz mr eşim için çektirmiştik.Çünkü eşim 2 kez beyinden hipoviz ameliyatı oldu.Her sene kontrol amaçlı mr çektiriyoruz.
bende var da o yüzden merak ettim :26:
ben üç kere emar çektirdim hep aynı çıktı 6 mm :26::26::26:doğumdan sonra bir daha çektiricemmm:26::26::26:
canım ilgin için çok saol y kızlar bana yardımcı olacak kimse yokmu ya şimdi drumdan bu testleri zorla aldım bide yaptıramassam çok kötü olur ki ben bunları muhakkak yaptırmak istiyorum
eyer zeynep kamilde yapılıyorsa orayada giderim ya farketmez yeterki yapabileyim bunları ben
inci mikro umut ege diyer kızlar yardım edin bana nasıl yaptıracağım ben bunları ya![]()
canım sen işini halletmişsin bile inşallah hiçbirşey çıkmaz sonuçlarda da:26: