• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba bizim durum iyice krıştı artmayan değer bu sefer beklenenden çok artış keseyi gördük opu işlemine göre 5+6 haftelik olması gerekirken 4+1 gözüktü doktorlar yine net bişi diyemedi ama olumluda konuşmadılar haftasına göre kese çok küçük dediler ve boş keseye benziyor dediler 1 hafta sonra tekrar kontole çağırdılar
inşallah haftaya iyi haberler alırsın canımmm
aaa canım ben seni tedavinin başında iğne kullanıyordun ya hep öyle devam ediyorsun sanıyordum...
ozaman sen sadece tedavi süresince iğne kullandın ve sonrasında coraspin kullanıyorsun öyle mi?
ben de hep iğne kullanılacak sanıyordum öyleyse daha iyiymiş..

bundan sonra evde bebişlerini bekleyeceksin:16::16:
ne kadar güzelll..maşallah bebişlerine canım...:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun tedavin canım..
bebişin seninle olucak bu kez inşallah..

arada bana da geliyor umutsuzluk canım..ama bu duygunun seni çok üzmesine izin verme
gel buraya benim gibi moral depola..
kaç gün gecikti ki adetin...

hayırlı olsun canım tedavin..
nasıl ne konuştunuz..
hangi testleri yaptırmanı söyledi..
canım ben hiç iğne kullanmadım hep coraspirin kullandım benim durumdakilerin iğne kullanmasına gerek yokmuşşşş:34::34::34:
Canım kusura bakma biraz cahilce olacak ama prolaktin nedir?Biz mr eşim için çektirmiştik.Çünkü eşim 2 kez beyinden hipoviz ameliyatı oldu.Her sene kontrol amaçlı mr çektiriyoruz.
geçmiş olsun canım eşine hipofizden ameliyat oldu dedin ya büyümemi vardı hipofizinde kaç ml di
bende var da o yüzden merak ettim :26:
ben üç kere emar çektirdim hep aynı çıktı 6 mm :26::26::26:doğumdan sonra bir daha çektiricemmm:26::26::26:
canım ilgin için çok saol y kızlar bana yardımcı olacak kimse yokmu ya şimdi drumdan bu testleri zorla aldım bide yaptıramassam çok kötü olur ki ben bunları muhakkak yaptırmak istiyorum
eyer zeynep kamilde yapılıyorsa orayada giderim ya farketmez yeterki yapabileyim bunları ben
inci mikro umut ege diyer kızlar yardım edin bana nasıl yaptıracağım ben bunları ya:25::25::25::25:

canım sen işini halletmişsin bile inşallah hiçbirşey çıkmaz sonuçlarda da:26:

canım bu benım 2. dondurulmuşlarla ikisindede aynı oluyor folbiol ve coraspin günde 1 tane estrafem günde 3 kere bunları içmeye basladım. Adetin 3.günü gittim cumartesı tekrar randevum var muayene ediyor rahım duvarına bakıyor o kalınlasmaya baslamıssa transfer tarıhı bellı oluyor. Transferden öncede crıno(ısmını boyle haırlıyorum yanlısda yazmıs olabılırım ) o jeli kullanmaya baslıyorum Toparlamak gerekırse toplamda 2kere bılemedın 3 kere merkeze gidiyorsun.

sağol canım. ben istanbul dışından geldiğimden dolayı benim için önemli konular. ondan sordum. sana bol şans canım.

kızlar size bişi daha sorucam çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
ben 26sında saat 15 ile 15.30 adlım geçmi aldım acaba o saate gidersem kan alırlarmı yani inşallah demezler geç oldu mu saate kan almazlar artık
yarın gelin filan demezler inşallah bu saate gidip kaan aldıran varmı siz genellikle hangi saate gittiniz oraya

kızlar size bişi daha sorucam çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
ben 26sında saat 15 ile 15.30 adlım geçmi aldım acaba o saate gidersem kan alırlarmı yani inşallah demezler geç oldu mu saate kan almazlar artık
yarın gelin filan demezler inşallah bu saate gidip kaan aldıran varmı siz genellikle hangi saate gittiniz oraya

çakırcım benım hep sabahları oluyordu randevum.Ama sana öğlen gel demişlerse oluyordur e2 değeri için alınan kandan bahsedıyoruz değilmi

çakırcım benım hep sabahları oluyordu randevum.Ama sana öğlen gel demişlerse oluyordur e2 değeri için alınan kandan bahsedıyoruz değilmi
canocanancım
hayır e2 için deyil pıhtılaşma testleri için genetik bölümünden
diyer bağışıklık testleri içinde kadın doğumdan randevu aldım yarım saat ara ile inşallah sorun çıkarmazlar
acama nomarası falan varmı genetik bölümünün arasam olaşabilirmiyim sorabilirmiyim
saat 13 de kan alıyormusunuz diye

selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedi:( dünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu

selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedi:( dünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce deyerin 3-4 katlar hiç bir bilgim yok inan
ama sıtres yapma lütfen inşallah tutunur bebeyin sana

Canım inşallah değerlerin artar.Böyle olan arkadaşlar vardı.Bol bol dua et.Allah yardımcın olsun.İnşallah herşey yoluna girer.

Arkadaşlar iğne yaptırmaya gidip gelme dışında 18 gündür dışarıya çıkmıyorum.Bugün kuaföre gidicem.Ordanda eşimle buluşup alışveriş merkzine gidip biraz gezinip yemek yiyeceğiz.Aslında gitmekte tereddütlüyüm ama yavaş yavaş dikkatli giderim.

inşallah haftaya iyi haberler alırsın canımmm

canım ben hiç iğne kullanmadım hep coraspirin kullandım benim durumdakilerin iğne kullanmasına gerek yokmuşşşş:34::34::34:

geçmiş olsun canım eşine hipofizden ameliyat oldu dedin ya büyümemi vardı hipofizinde kaç ml di
ben üç kere emar çektirdim hep aynı çıktı 6 mm :26::26::26:doğumdan sonra bir daha çektiricemmm:26::26::26:

canım sen işini halletmişsin bile inşallah hiçbirşey çıkmaz sonuçlarda da:26:

:1::1::1:ben iyiden karıştırmışım demek ki hulyam:1:
hani iğneler ağrı yapıyor falan diyordun ya sen..ben onları pıhtılaşma için olan iğnelerden sanıyordum inanki hep..
ama iğne kullanılmamasına sevindim ben..çok korkuyordum çünkü sürekli iğneden..:18:
canım çok üzüldüm..
inşallah değerin katlanır bi dahaki sefere..
adet olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ilk defa bukadar coooooooooooook:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
tedavie başlayacaksın sanırım canım..
hadi hayırlı olsun..güzel haberlerle gel..:34:

Son düzenleme:

Canım eşim askerdeyken tümör ortaya çıkmış.O zaman hayatında ben yoktum.Kaç ml olduğunu şu an hatırlamıyorum.Akşam eşime sorar yazarım.Eşim 2 kere ameliyat oldu.Ama Allah'a şükür şu an iyi.Geçenlerde çok başı ağrıyordu.Bizde korktuk ve mr çektirdik.Sonucunu haftaya alacağız.İnşallah temiz çıkar.Ama sinüzit varmış.Belkide o yüzden sık sık ağrıyordur.Şimdi çok şükür ağrısı yok.

canocanancım
hayır e2 için deyil pıhtılaşma testleri için genetik bölümünden
diyer bağışıklık testleri içinde kadın doğumdan randevu aldım yarım saat ara ile inşallah sorun çıkarmazlar
acama nomarası falan varmı genetik bölümünün arasam olaşabilirmiyim sorabilirmiyim
saat 13 de kan alıyormusunuz diye

çakırcım pardon ben senı tedavıde sanıyordum kusura bakma. En ıyısı sorman canım bellı olmuyor bu ısler:34:

gecmış olsun canm bende kımyasal yasadım ama benım degerım zaten dusuktu 45 sonra düştü 23 ıns senınkı yukselır. Vardır bundada hayır. Drun kım senın tüp bebekte dış gebelık oluyormuymuş :S

dün akşam attım incim sağolsun dönüş yapmış perşembeye randevu aldım gidince görücez neymiş sıkıntımız

günaydın incimm nasılsın canım

Sevindim canım. Muayene eder büyük ihtimalle, inş önemsiz bir şeydir.
İyiyim şükür tatlım, güzel haberlerinizi aldıkça daha iyi oluyorum :) Seninki de yakın inş.

Demekki paniğim ben yaa evet evet bende var stres :1::1::1::1: Eşim diyorki bu sefer olacak sankı içimde öyle bir his var ben diyorum kı oyle deme sonra daha cok yıkılırsın adam da sasırdı ne yapacagını olumsuz dusunse nıye olumsuz dusunuyorsun dıyorum olumlu dusunse ole dusunme dıyorum zawallı ne yapacağını şaşırdı :1::1::1::1:
Ayy ne oldu ben sıze anlatmayı unuttum ben hastaneden çıktım bindim metrobüse yanımda bır çıft ben ayaktayım tabı :1: kadının gözleri dolu dolu dokunsan ağlayacak. Adam kadına fırca atıyor ıste ben sana dedım tutmuycak sen hemen hayaller kurdun felan ben olayı hemen tup bebek dusundum sonra kendıme guldum tabı belkıde degıldır dıye ıcımden gecırıyorum. Sonra adamın telf caldı gecmıs olsun felan dedıler sanırım kadın telf konusmak ıstemıyor verme bana telf dıye adama hareket yaptı adam telf dırek kadına uzattı kadın basladı aglamaya telde konusurken . Telefonu kapattı kadın adam basladı yıne ıste senın yuzunden oldu bu kadar olumlu bakarsan boyle olur bellıydı dıye yıne basladı para tuzagı drlar bılmıyormuydu sankı tutmayacagını dıy soylenmeye basladı tekrar adamı gırtlaklayacaktım afedersınız ama tam ayıydı .Sabır sabır dedım walla o salagın yuzunden 1 durak erken ındım metrobusten sınırden gıdecegım duragı bulamadım. Ben kocama kurban olayım ya zatn benım askım cok farklı allah o taraftan yuzume baktı walla.Dedıkodu yapıyom sabah sabah allah benı :16::16: Umutsuz yaşanmıyor ewet ama umudun ıcınde umutsuzlukta hıc olmuyor hülyam ya

Amin güzelim aminnnnn :16::16::16:

Tam odunmuş :47: O kadın zaten ne halde bir de bunun yaptığına bak. Vallahi iyi tutmuşsun kendini, ben olsam söylenirdim.

incicim çok saol canım allah razı olsun aynı güne yarım saat ara ile randevu aldım inşallah sorun çıkmadan aynı günde kan alıp bütün testlerimi yaparlar

Çakırcım genetik bölüm öğleden sonra kan alıyor, durumunu anlat sorun çıkarmazlar ama diğer bölüm için bir bilgim yok maalesef. Ben sabahtan gitmiştim. Siteye bir daha bak, jinekoloji için sabah varsa sabah al ne olur ne olmaz o kadar yol gideceksin.

Allah yardımcın olsun pınarcım. İnş bebeğin seninledir...

:1::1::1:ben iyiden karıştırmışım demek ki hulyam:1:
hani iğneler ağrı yapıyor falan diyordun ya sen..ben onları pıhtılaşma için olan iğnelerden sanıyordum inanki hep..
ama iğne kullanılmamasına sevindim ben..çok korkuyordum çünkü sürekli iğneden..:18:

canım çok üzüldüm..
inşallah değerin katlanır bi dahaki sefere..

tedavie başlayacaksın sanırım canım..
hadi hayırlı olsun..güzel haberlerle gel..:34:
o canımı yakan iğneler tutunması için yaptırdığımız pregestoran iğneleriydi canım:18::18::18:
seninde iğne kullanmana gerek yok sende büyük ihtimalle sedece vitemin ve coraspirin kullanacaksın:34::34::34:

Canım eşim askerdeyken tümör ortaya çıkmış.O zaman hayatında ben yoktum.Kaç ml olduğunu şu an hatırlamıyorum.Akşam eşime sorar yazarım.Eşim 2 kere ameliyat oldu.Ama Allah'a şükür şu an iyi.Geçenlerde çok başı ağrıyordu.Bizde korktuk ve mr çektirdik.Sonucunu haftaya alacağız.İnşallah temiz çıkar.Ama sinüzit varmış.Belkide o yüzden sık sık ağrıyordur.Şimdi çok şükür ağrısı yok.

çok geçmiş olsun eşine allah bir daha yaşatmasın ibşallahhh:34:

Back
X