• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

umarim hepimiz iyisinizdir.dün gece garip bir rüya gördüm.4 cü tüpü düsünürken memorialde .rüyamde tüpü yapmisiz ve olumsuz cikmis yani negativ haberini almisim hatta doktoruma diyorumki bu benim son sansimdi nasil olmadi falan.hatta bütün gece uyuyamadim bu yüzden .neye yorumlanir bilemem

Rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış. Bir de ilk yorumlayanın yorumlaması çıkarmış. Her ne görürsen gör hep hayıra yorumla. Ben aşağıda yazıcağım hadisi çok severim. Sizinle de paylaşmak istedim.

Bir gün bir kadın ağlayarak Peyqamber (sallallahu aleyhi ve sellem) in yanına gelmiş.Eşim seferde,ben hamileyim.Bir rüya gördüm yorumlarmısın demiş. Rüyamda gördüm ki, evimin direği (dayağı) sınmış ve ben şaşı bir çocuk doğurmuşum. Peyğamber (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurmuş: Eşin sağ salim dönücek ve sen salih olucak cocuk doğurucaksın. Öyle de olmuş. Yalnız bu kadının eşi surekli sefere çıkıyormuş ve kadında yenıden hamile, yine aynı rüyayı görüyor ve yine Peyğamber (sallallahu aleyhi ve sellem) aynı şekilde yorumluyormuş. Ve her seferinde de rüya yorumlandığı gibi vuku buluyormuş. Bir keresinde aynı kadın aynı rüyayı görmüş ve yine ağlayarak Peyğamber (sallallahu aleyhi ve sellem) in yanına gelmiş, evde olmadığını öyrenmiş. Aişe (radıyallahu anhu) seni ağlatam nedir diye sormuşsa da kadın Rüyasını açmak istememiş. Aişe validemiz bana söyle diye tutturunca da sonunda rüyasını söylemiş. Aişe validemiz de eşin ölücek ve sen hayırsız olucak evlat doğurucaksın diye yorumamış. Zavallı kadıncığaz ağlaya-ağlaya ordan ayrılmış. Peyqamber (sallallahu aleyhi ve sellem) kadını görmüş ve o neden ağlıyordu diye sorunca Aişe validemiz olanları anlatmış. Peyğamber (sallallahu aleyhi ve sellem) ey Aişe müslümanın rüyasını her zaman hayıra yorumla, zira rüya yorumlayanın yorumladığı gibi vuku bulur demiş. Gerçekden de kadının eşi ölmüş ve doğurduğu çocuk da iyi bir müslüman olmamış.

umarim hepimiz iyisinizdir.dün gece garip bir rüya gördüm.4 cü tüpü düsünürken memorialde .rüyamde tüpü yapmisiz ve olumsuz cikmis yani negativ haberini almisim hatta doktoruma diyorumki bu benim son sansimdi nasil olmadi falan.hatta bütün gece uyuyamadim bu yüzden .neye yorumlanir bilemem

sen nerelerdesin canım hayra yoralım hayır olsun kötü düşünceleri getirme aklına.girmiyorsun epeydir unuttun bizleri

selam arkadaşlar..:16:
tedavide olanlar,sonuç bekleyenler vee bebek bekleyenler Rabbim yardımcımız olsun.
bende gün sayanlardanım.aralık 23 gibi adet olursam inş..:10:
bukez mutlu sona ulaşırız.bebeğimize kavuşuruz.
memorialde 2. denemem olucak.
heyecan yapmamaya çalışıyorum ama içim kıpır kıpır.
beraber tedavide olacağımız arkadaşlar bende tanışmak isterim.
hastanede sessiz bekleyiş hoş olmuyor..
nur hm beni muayene etmişti önceden.
şimdide onu istiyorum.ama randevu almamız gerekiyormu.
adetin 2. günü gelin dediler.

az kalmış tedavine hayırlı olsun canım.
inşallah bu kez pozitifi görücez hep beraber:16::16:

ocak tatili gelse de bende gidebilsem memoriale..
nasıl olacak çok meraktayim..eşimin değerlerine ayrıntılı bakılacak ve ön görüşme olacak..
aynı gün içinde zonguldak-istanbul istanbul-ankara yapacağız:10:

inşallah kar buz yağmur çamur olmaz Allahım kısmet eder nur hanımla memorialle görüşmeyi inşallah..

çok heyecanlıyım çokkkkkk:16::16:

Aslında dünde konuşmuşdu arkadaşlar drlarından bağışıklık gibi testler istemişler bende istedim ama bana gerek yok demişti.3.deneriz demişti bende istiyorumki başka bir dr.belki bütün tetkikler ister sorun belli olur diye .

Doktorun kim?

Allah hayra çıkarsın canım.

selam arkadaşlar..:16:
tedavide olanlar,sonuç bekleyenler vee bebek bekleyenler Rabbim yardımcımız olsun.
bende gün sayanlardanım.aralık 23 gibi adet olursam inş..:10:
bukez mutlu sona ulaşırız.bebeğimize kavuşuruz.
memorialde 2. denemem olucak.
heyecan yapmamaya çalışıyorum ama içim kıpır kıpır.
beraber tedavide olacağımız arkadaşlar bende tanışmak isterim.
hastanede sessiz bekleyiş hoş olmuyor..
nur hm beni muayene etmişti önceden.
şimdide onu istiyorum.ama randevu almamız gerekiyormu.
adetin 2. günü gelin dediler.

Allah yardımcın olsun canım. Adet olduğun gün arayıp ertesi gün için tedaviye başlayacağım diye randevu al.

yok be canım sıkılınca çık dolaş bence ev çoookk daha rahat eşim istemeseydi (evde daha çok takıyosun işyerinde kafa dağıtırsın demişti ) ben çalışmazdım şimdi de tedaviye başlasamda çıksam diye bakıyorum:1::1:

Evet evde insan daha çok takıyor. Şu an keşke çalışıyor olsaydım, insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor çalışınca. Ben de geçen yıl tedavi öncesi işten ayrılmıştım.

ocak tatili gelse de bende gidebilsem memoriale..
nasıl olacak çok meraktayim..eşimin değerlerine ayrıntılı bakılacak ve ön görüşme olacak..
aynı gün içinde zonguldak-istanbul istanbul-ankara yapacağız:10:

inşallah kar buz yağmur çamur olmaz Allahım kısmet eder nur hanımla memorialle görüşmeyi inşallah..

çok heyecanlıyım çokkkkkk:16::16:

Az kaldı :)

günaydınnnnnnnnnn güzel anneler ve adayları:3::3:

Doktorun kim?

Allah hayra çıkarsın canım.

Allah yardımcın olsun canım. Adet olduğun gün arayıp ertesi gün için tedaviye başlayacağım diye randevu al.

Evet evde insan daha çok takıyor. Şu an keşke çalışıyor olsaydım, insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor çalışınca. Ben de geçen yıl tedavi öncesi işten ayrılmıştım.

Az kaldı :)

evet canım yaa inanki rüyalarıma giriyor..heyecanlanıyorum..

selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedi:( dünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu[/QUOTE

Merhaba arkadaşlar alıntı ile cavap yazıyorum çünkü sanırım yazacaklarım en çok da pınar arkadaşı ilgilendiriyor...

Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...

Ben geçtiğimiz mayıs ayının ortalarında Memorial da tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece bir olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri 2. kailtede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..

12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)

------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------

tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...

ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü KK dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..

18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...

Ben şuan 31 haftalık gebeyim (maaşallah)rabbime sonsuz şükürler olsun. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....

Durumlarımız o kadar çok birbirine benziyor ki, inan bana umut oldun. Ben de sorun eşim kaynaklı düşünerek tüp bebek tedavisine başladım ve şu an sadece 3 yumurta gelişti. Aynı senin ki gibi 1 i olgun 2 si küçük muhtemelen bu akşam çatlatma iğnesi olucam. Yumurtalıklarım bu kadar az cevap verdiği için çok üzgünüm. Çünkü beklemediğim bir sonuçtu.
Ama takdiri ilahi. Umarım sonuçta ben ve isteyen herkes senin gibi bebeğine kavuşur. Rabbim ol desin ve olsun İNŞALLAH...

Bugün çok durgunuz :26:

ben yoktum ondandır:))) Nasılsın hülyam bir varsın bir yoksun hayal misin düş müsün :))

Ya benim faranjitim var her yıl ekım aylarında olurum kesin. Bu yıl olmadım bende sewındım artık olmam dıye ama sanırım başladı yıne hemde tam tedavı sırasında ertelenebılır benım transfer:43::43::43::43::43:
Birde vajinal akıntım çok Nur hanm ilaçlar vermıstı onlarıda kullandım hala devam edıyor süreklı yaşıyorum bu sorunu :43::43::43::43:

selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedi:( dünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu[/QUOTE

Merhaba arkadaşlar alıntı ile cavap yazıyorum çünkü sanırım yazacaklarım en çok da pınar arkadaşı ilgilendiriyor...

Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...

Ben geçtiğimiz mayıs ayının ortalarında Memorial da tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece bir olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri 2. kailtede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..

12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)

------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------

tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...

ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü KK dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..

18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...

Ben şuan 31 haftalık gebeyim (maaşallah)rabbime sonsuz şükürler olsun. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....
c

işte bu mucizenin hikayesi arkadaşlar....okuyun bunu ,okuyun ki ister hastane ister doktor değiştirsenizde herşeyin rabbimden olduğunu birkez daha hatırlayalım...umut olsun bekleyen tüm arkadaşlara...evet zor bi yoldayız ,yoldasınız ama işte sizi diğer annelerden farklı ve güçlü kılan bu.her duamda varsınız ..allah evlatla ve acısıya sınamasın.

canım ne güzel konuşmuşsun sanki kendimi hamile zannettim inş.allah söyletmiştir:16::16:

siz hamilesiniz zaten bebeklerinizi göbişte değil gönülde taşıyan annelersiniz..benim hamileliğim 5 yıl+25.haftası mesela:) bebklerimi 5 yılın sonunda ladım gönülden göbeğe...darısı başınıza:)

siz hamilesiniz zaten bebeklerinizi göbişte değil gönülde taşıyan annelersiniz..benim hamileliğim 5 yıl+25.haftası mesela:) bebklerimi 5 yılın sonunda ladım gönülden göbeğe...darısı başınıza:)

canımm yaa harikasın gerçekten duygulandırdın beni olaya bu boyuttan bakabilmek te çok güzel bir yürek ister rabbim yüreğin gibi evlatlarını aileni yuvanı güzel ve huzurlu kılsın inş..allah razı olsun...

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

kızlar nasılsınızz ...:16: nasıl gıdıyor....inşllah bu zorlu yolda hepnız iyi haberlerle gelırsınız canlarım bizi bizden başkası anlayamaz...kızlar haftaya cumartesı ilk muaynemiz olacak ayın 5inde test yaptırdım cok şükür pozitifi gördüm ..3hafta sonra muayneye gel dedı drum ama gunler geçmek bılmıyor daha 10 gun varrr sabırsızlanıyorum sızce yakında bı dr gıtsemmı bu sırada druma gıdene kadarr yoksa meraktana zmn geçmek bilmiyorrr çok streslerdeyimmmm sizlerde bna fıkır verın kızoşlar

Arkadaslar bir sey sorcam. Adetin yarin adetimin ucuncu gunu ve tedaviye basliycam allah izin verirse. Sehir disindan gelicem ilaclari almam gerekecek mi git gel yapicam ben. Yani ilaclar da buz dolabi istiyor zor olacak gibi. Hemen ignelere yarin basliycakmiyim bilgisi olanlar yazsin lutfen.
Sagolun simdiden

Arkadaslar bir sey sorcam. Adetin yarin adetimin ucuncu gunu ve tedaviye basliycam allah izin verirse. Sehir disindan gelicem ilaclari almam gerekecek mi git gel yapicam ben. Yani ilaclar da buz dolabi istiyor zor olacak gibi. Hemen ignelere yarin basliycakmiyim bilgisi olanlar yazsin lutfen.
Sagolun simdiden

slm,cevap vermek isterdim ama bende yenilerdenim hatta ilk başlangıcımı 29unda yapacağım,,,şu an burda olmasalarda yanıt verecek arkadaşlar var sorularına,,dışarıdan gelmek zor gerçekten herşey yolunda gider inş.,,

Back
X