• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar,haftaya memorialdeyim tüp bebek için yalnız eğer mümkün olursa embriyoda dondurtmak istiyorum,merak ettiğim nasıl bi aşama yani adetten sonra mı vb.. bi de ücretini bilen var mı

aslında bir tek şunu sorguluyorum benim doktorum hem ümitlenme diyor hemde bekleyelim diyor ve her geçen gün nasıl ümitlenmeden beklenir bunu kimse söylemiyor yani baştan beri biliyorlar aslında ve neden 7-8 hafta bekliyorlar en başından müdahale neden yapılmıyor 8 hatfa kolay mı ya bizimde 7 hafta olucak 25 kasımda o gün randevu verdiler eğer gerçekten yine şüpheye düşerlerse ve bekleyin derlerse alın dicem önümü görmek istiyorum bir daha denemek istiyorum ben 2 yıldır bugünleri görmek için neler yaptım ve görmüşken en azından hamile kalabildiğimi gördüm tekrardan denemek istiyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum. Öyle zor ki beklemek.. Bu tedavinin her aşaması beklemekle geçiyor. Tedaviye başlıyorsun kaç yumurta olacak, kaçı döllenecek diye bekliyorsun. Ondan sonra benim gibi PGT yaptıranlar PGT sonucunu bekliyor. PGT sonucu olumlu oluyor hamilelik testini bekliyorsun. Sonra kese, kalp atışı.. Bebek iyi mi düşünceleri. Şimdi de CVS sonucunu bekliyorum. Bebeğim sağlıklı mı diye sabırla bekliyorum. Diyeceğim o ki hayat böyle birşey.. Hepimiz birşeyler bekliyoruz. Sabır sınavı veriyoruz. Uykularımız kaçıyor. O yüzden yalnız değilsin. Senin gibi umut ve korku ile bekleyen çok insan var. İnşallah hepimizin bekleyişleri mutlulukla sona ersin. Allah yardımcımız olsun..:16:

Canım seni çok iyi anlıyorum. Öyle zor ki beklemek.. Bu tedavinin her aşaması beklemekle geçiyor. Tedaviye başlıyorsun kaç yumurta olacak, kaçı döllenecek diye bekliyorsun. Ondan sonra benim gibi PGT yaptıranlar PGT sonucunu bekliyor. PGT sonucu olumlu oluyor hamilelik testini bekliyorsun. Sonra kese, kalp atışı.. Bebek iyi mi düşünceleri. Şimdi de CVS sonucunu bekliyorum. Bebeğim sağlıklı mı diye sabırla bekliyorum. Diyeceğim o ki hayat böyle birşey.. Hepimiz birşeyler bekliyoruz. Sabır sınavı veriyoruz. Uykularımız kaçıyor. O yüzden yalnız değilsin. Senin gibi umut ve korku ile bekleyen çok insan var. İnşallah hepimizin bekleyişleri mutlulukla sona ersin. Allah yardımcımız olsun..:16:

evet yanlız değilim belki bir çok arkadaşa göre daha iyi halim şükürler olsun ama ben ömür boyu belirsizlikten kaçtım benim hayatımda gri renk yoktur bişiler ya vardır ya yoktur ama burda iki arada kaldım sonucum olumsuz olsa bu kadar yıpranmazdım heran gerginlik 2 gündür mide bulantısı başladı bugün dahada beter bunun için bile sevinemiyorum normalde şükürler olsun derdim ama şimdi acaba bebek beni zehirlenmeye başladı gibi türlü türlü sorular kafamda yada ne biliyim başka problem yaratacak diye üzülüyorum

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet 1 tane 1.kalite dondurulmusum var acıbademde ama dediğim gibi erkek infertilitesinde memorialı çok övüyorlar biraz şans biraz nasip işi sürekli merkez değiştirmektende yana değilim ama böyle zamanlarda arabalarla doluyor insanın aklı

eğer dondurulmuşun varsa mutlaka onunla dene önce.neticede doğal gebelkte tek embriyo ile oluyor ve hatta kaçıncı kalite olduğu konusundada bi fikrimiz yok değilmi:) inşallah o olur ama olmazsa denersin memorialı.ben memorilda 2.denememde 2.kalite 2 embriyolarım ile ile ikiz hamileyim.kaite meselesine takılmayın bence naispkısmet meselesi sadece .allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar,haftaya memorialdeyim tüp bebek için yalnız eğer mümkün olursa embriyoda dondurtmak istiyorum,merak ettiğim nasıl bi aşama yani adetten sonra mı vb.. bi de ücrtietini bilen var mı

zaten eğer dondurulmaya uygun kalitede embriyoların olursa embiriyologlar transfer öncesi görüşmede teklif ediyorlar.bildiğim kadarıyla 250 eur tanesi ama emin değilim ben dondurulmuşlarımla hamileyim transfer ücreti 650 eurydu.hayırlısı olsun senin için..

evet yanlız değilim belki bir çok arkadaşa göre daha iyi halim şükürler olsun ama ben ömür boyu belirsizlikten kaçtım benim hayatımrmida gri renk yoktur bişiler ya vardır ya yoktur ama burda iki arada kaldım sonucum olumsuz olsa bu kadar yıpranmazdım heran gerginlik 2 gündür mide bulantısı başladı bugün dahada beter bunun için bile sevinemiyorum normalde şükürler olsun derdim ama şimdi acaba bebek beni zehirlenmeye başladı gibi türlü türlü sorular kafamda yada ne biliyim başka problem yaratacak diye üzülüyorum

bence çok karamsarsın...seni anlayamıyo olabilrim kabul ediyorum ama:( eğer doktorlar ümit hiç olmazsaydı seni bu durumda bekletirmiydi ya da zehirleme riskini niye riske alsınlar.bulantın belki psikolojik olabilir onun için bişey diyemiycem ama BEBEĞİN SANA GEÇ TUTUNDUĞU VE ŞUAN BÜYÜDÜĞÜ İÇİNDE OLABİLİR.şimdi bu kadar net bi insan olarak biraz umuda tutunsan arkadaşım...sende destek olsan ona.anneciğide ona tutunsa belki oda daha sıkı tutunur sana.eminim bunları sende düşünüyorsundur ama belki bizlerden duymak daha iyi gelir diye yazıyorum.ben nedense inanıyorum olacağına..eğer sonuç boş gebelikse de aylarca yıllarca her ay negatifi alan ve bunun altından kalkan gönüllerimiz buna da dayanır.allah dayamayacağın güçlük ve zorluk vermez inan buna.hep diyorum sizler hamilesiniz zaten bebekleriniz gönüllerizde göbişe inmesi biraz uzun sürdü sadece.ben 5 yıl taşıdım gönlümde şimdi göbişteler.koy elini gönlüne .sığın canım yaradana.o yaratacak ne desek boşşş....seni çok seviyoruz .allaha emanet ol.

zaten eğer dondurulmaya uygun kalitede embriyoların olursa embiriyologlar transfer öncesi görüşmede teklif ediyorlar.bildiğim kadarıyla 250 eur tanesi ama emin değilim ben dondurulmuşlarımla hamileyim transfer ücreti 650 eurydu.hayırlısı olsun senin için..

canım embrıyo basına almıyorlarkı fiyatı bır yanlıs olmasın ben 12 tane dondurmustum 410 tl verdım

teşekkür ederim yavaş yavaş oturmaya başlıyo geçireceğim aşamalar bakalım hayırlısı inş. sorun çıkmaz diyorum <0,1 amh ile ;(

bence çok karamsarsın...seni anlayamıyo olabilrim kabul ediyorum ama:( eğer doktorlar ümit hiç olmazsaydı seni bu durumda bekletirmiydi ya da zehirleme riskini niye riske alsınlar.bulantın belki psikolojik olabilir onun için bişey diyemiycem ama BEBEĞİN SANA GEÇ TUTUNDUĞU VE ŞUAN BÜYÜDÜĞÜ İÇİNDE OLABİLİR.şimdi bu kadar net bi insan olarak biraz umuda tutunsan arkadaşım...sende destek olsan ona.anneciğide ona tutunsa belki oda daha sıkı tutunur sana.eminim bunları sende düşünüyorsundur ama belki bizlerden duymak daha iyi gelir diye yazıyorum.ben nedense inanıyorum olacağına..eğer sonuç boş gebelikse de aylarca yıllarca her ay negatifi alan ve bunun altından kalkan gönüllerimiz buna da dayanır.allah dayamayacağın güçlük ve zorluk vermez inan buna.hep diyorum sizler hamilesiniz zaten bebekleriniz gönüllerizde göbişe inmesi biraz uzun sürdü sadece.ben 5 yıl taşıdım gönlümde şimdi göbişteler.koy elini gönlüne .sığın canım yaradana.o yaratacak ne desek boşşş....seni çok seviyoruz .allaha emanet ol.

hilburcum o kadar güzel anlatıyorsun ki yüreğindekileri ben okurken bile rahatlıyorum denturcum bu yazılanları tek tek hafızana kaydet. Senın ıcın dua edıyoruz allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canım

aslında bir tek şunu sorguluyorum benim doktorum hem ümitlenme diyor hemde bekleyelim diyor ve her geçen gün nasıl ümitlenmeden beklenir bunu kimse söylemiyor yani baştan beri biliyorlar aslında ve neden 7-8 hafta bekliyorlar en başından müdahale neden yapılmıyor 8 hatfa kolay mı ya bizimde 7 hafta olucak 25 kasımda o gün randevu verdiler eğer gerçekten yine şüpheye düşerlerse ve bekleyin derlerse alın dicem önümü görmek istiyorum bir daha denemek istiyorum ben 2 yıldır bugünleri görmek için neler yaptım ve görmüşken en azından hamile kalabildiğimi gördüm tekrardan denemek istiyorum

doktorlar net birşey söyleyemiyorlar çünkü bazen onlarda emin olamıyorlar ama ümitlendirmekte istemiyorlar! beklemek çok zor bunu ikinci defa yaşıyorum özellikle içinde bişeyler olduğunu bile bile beklemek çokkkkk daha zor:( ama Allah kuluna dayanamayacağı yükü vermezmiş napalım buda bizim yükümüzde buymuş inşallah ilerde de kucağımızda taşırız yükümüz hafifler:) sen doktorların ne derse onu yap canım bak bende bekliyorum napimm elden bişey gelmiyor ki...

arkadaşlar,haftaya memorialdeyim tüp bebek için yalnız eğer mümkün olursa embriyoda dondurtmak istiyorum,merak ettiğim nasıl bi aşama yani adetten sonra mı vb.. bi de ücretini bilen var mı

tedaviye başlıyorsun değilmi esencim şimdi adetın 2. yada 3. günü muayene oluyorsun sonra ilaçları kullanmaya başlıyorsun yumurta toplama gününe kadar dedıklerı sekılde ılacları kullanıyosun yumurta toplama gununde olgunlasmıs yumurtaları alıyorlar embrıyo halıne getırıyorlar sana ya 1 yada 2 tane transfer edıyorlar ellerınde dondurulmaya uygun embrıyo kaldıgında dondurtmak ıstermısınz dıyor kabul edersen donduruyorlar canım ucretıde dedıgım gıbı eğer zam gelmedıyse 410 tl

hilbur yanlış anladın canım beni en iyi sizler anlarsınız sakın yanlış anlama üzdüysem kırdıysam özür dilerim ama artık 1 ay olcak nerdeyse bu belirsizliğe dayancak takatim kalmadı doktura göre herşey çok olumsuz umut yok diyor ama hiçbişide yapmıyorlar bende buna dayanamıyorum madem hiç umut yok hergün heran ben nasıl umutlanmadan yaşıyım keseyide görmüşken hele işte sıkıntım bu yoksa sizlere bişi demek değil sakın beni yanlış anlama heleki hamilesin hiç kıyamam hamile birinin üzülmesine çok çok öözür dilerim hil bur

hilbur benim tedavimde lütfen burda ol senin konuşmalarını ifadelerini inan o kadar beğeniyorum ki insanı gerçekten rahatlatıyorsun .sakın biyerlere gitme 25 inde doktordayım tedaviye ne zaman başlıyacağım netleşecek biraz yorucaz seni belki ama seni bu topiğin psikoloğu ilan ettim:16::16:

hilbur yanlış anladın canım beni en iyi sizler anlarsınız sakın yanlış anlama üzdüysem kırdıysam özür dilerim ama artık 1 ay olcak nerdeyse bu belirsizliğe dayancak takatim kalmadı doktura göre herşey çok olumsuz umut yok diyor ama hiçbişide yapmıyorlar bende buna dayanamıyorum madem hiç umut yok hergün heran ben nasıl umutlanmadan yaşıyım keseyide görmüşken hele işte sıkıntım bu yoksa sizlere bişi demek değil sakın beni yanlış anlama heleki hamilesin hiç kıyamam hamile birinin üzülmesine çok çok öözür dilerim hil bur

canım bence hilbur kırıldığı için değil sana destek için bu sözleri sarfetmiş.o yüzden bu seslere kulak ver verelim yani hep birlikte....

inş. üzüp kırmamışımdır çok üzülürüm canım hepinizin sözleri benim için altın değerinde kulak vermeden olur mu o an okurken yaşlar boşalırcasına ağlıyordum çünkü bebeğe aldığım ilk eşyası geldi açtım içini ve içinin boş kalması fikri çok ağlattı eşimde elinden düşüremedi onu öyle gördükçe dahada kötü oldum ağlıyordum işte tam yazısını gördüm birden ağlamam kesildi allah razı olsun hepinizden

inş. üzüp kırmamışımdır çok üzülürüm canım hepinizin sözleri benim için altın değerinde kulak vermeden olur mu o an okurken yaşlar boşalırcasına ağlıyordum çünkü bebeğe aldığım ilk eşyası geldi açtım içini ve içinin boş kalması fikri çok ağlattı eşimde elinden düşüremedi onu öyle gördükçe dahada kötü oldum ağlıyordum işte tam yazısını gördüm birden ağlamam kesildi allah razı olsun hepinizden

sende beni duygulandırdın şimdi canımm rabbim inş. dualarımızı kabul eder yaşadığım günler geldi aklıma inş.o eşyanın içi boş kalmayacak rabbimin izniyle ...

Hülya telefonda konuştum herkese selamı var pc de sorun olduğu için giremiyor bilginize :1::1::1::1::1::1:

as canım sabah yazmışsın tam çıkmıştım o anda nasılsın .siz telefonlaşıyosunuz yani baya ilerletmişsiniz rabbim muhabbetinizi artırsın:))))))

Back
X