• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hilbur yanlış anladın canım beni en iyi sizler anlarsınız sakın yanlış anlama üzdüysem kırdıysam özür dilerim ama artık 1 ay olcak nerdeyse bu belirsizliğe dayancak takatim kalmadı doktura göre herşey çok olumsuz umut yok diyor ama hiçbişide yapmıyorlar bende buna dayanamıyorum madem hiç umut yok hergün heran ben nasıl umutlanmadan yaşıyım keseyide görmüşken hele işte sıkıntım bu yoksa sizlere bişi demek değil sakın beni yanlış anlama heleki hamilesin hiç kıyamam hamile birinin üzülmesine çok çok öözür dilerim hil bur

yok bebeğim yanlış anlamadım ben sen kendini çok üzüyorsun diye üzülüyorum.elbette üzülüceksin ama umudunu kaybetme diye yazıyorum böle şeyler.öpüyrum çookkk,bende size kıyamıyorum şimdi hamileyim diye hiçbirinizin bu hallerini anlamıyor yada unutmuş değilim,,,,sadece mutlu olup sizi orda yanlız bırakınca sanki geçmişte yaşadığım sıkıntılara ve size ihanet ediyormuşum gibi geliyor...HERŞEY GÜZEL OLUCAK...

veeeeee psikoloğumuzda gelir...... hoşgeldinn

Nedense daha yazdığını okumadan bu tarz bişey yazacağını tahmin ettim.psikolog olmak gibi bi iddiam yok ya da öle bi eğitimim.içimizden geçenleri paylaşıyorsuz diye yazdım ama yanlışmı ifade ettim kendimi size bilemedim şimdi.allaha emanet olun ne diyim o zaman.

Nedense daha yazdığını okumadan bu tarz bişey yazacağını tahmin ettim.psikolog olmak gibi bi iddiam yok ya da öle bi eğitimim.içimizden geçenleri paylaşıyorsuz diye yazdım ama yanlışmı ifade ettim kendimi size bilemedim şimdi.allaha emanet olun ne diyim o zaman.

şimdi sen bu cümlenin yanına hani güzel bi yüz iafedesi yada beğendiğini gösteren bi belirteç koymadınya bende seni beni yanlış anlamakla itham eden bi açıkmlama yaptım...hangi anlamdaysa eğer diğeri için özür dileyeyim bari senden.belki yazdıklarımı sevdiğin içinde yazmış olabilirisin diye düşündüm şimdide....herneyse, hepinizi gerçekten kendi hiakyemden ayırmıyorum bilesiniz.ben kafayımı kırıyorum ne ya asıl benim mi bi psikologa ihtiyacım var acaba:) yanlış anladım sanırım seni...

yok canım iddia ettin demedim ama hoşuma gitti yaklaşımların o açıdan sende var o cevher.
benim ablam aslında rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu.herkese terapi yaparda bi ailesine yapamaz herşeyimizi bildiği için :1::1:
sende allaha emanet ol

şimdi sen bu cümlenin yanına hani güzel bi yüz iafedesi yada beğendiğini gösteren bi belirteç koymadınya bende seni beni yanlış anlamakla itham eden bi açıkmlama yaptım...hangi anlamdaysa eğer diğeri için özür dileyeyim bari senden.belki yazdıklarımı sevdiğin içinde yazmış olabilirisin diye düşündüm şimdide....herneyse, hepinizi gerçekten kendi hiakyemden ayırmıyorum bilesiniz.ben kafayımı kırıyorum ne ya asıl benim mi bi psikologa ihtiyacım var acaba:) yanlış anladım sanırım seni...

aaaa evettt canım yanlış anladın ben beğendiğim için dedim gerçekten samimi duygularımdı üzüldüm şimdi olaylara o kadar güzel yaklaşıp açıklıyosun ki yoksa farklı ne düşünebilirim neyse beğendiklerime bundan sonra gülücük koymayı ihmal etmiyim:1::1:

amin canıım hiç kusura bakarmıyım evet canım yapıldı eşime ve bana karyotip yapıldı temiz çıktı eşime genetik testler yapıldı y kromozom testleri onlarda normal çıktı 2 kere hist. oldum 2 rahim flimi bide ben de heterozigot var ama bunu 1.tedavimden önce biliyoduk ve kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum her tedavimde sorunumuz spermler ama allahıma şükür 1. kalite de oluyo emb.larımız ama yapılacak bütün testler yapıldı tutunamamasının sebebini bilemiyoruz diyolar

Mrb aynı durum yani sebepsizlik bende de var bütün testler temiz ama olmuyor.İNŞ.vakti saati var diye umutlanıyorum.Karyotip ne acaba?

selam arkaaşlar bende tedaviye başlıycam allah izin verirse şimdi tesleri yaptırıyorum
ama dr bana şeker ilacı veri midem çok bulanıyor ama katlanıyorum mecbur
birde dr eşle beraber bir antipiyotik yaşmış onu şimdimi kullanalım yoksa tedaviye başladığımdamı
3 oldu edet olalı ben ocak adetiyle başlıycam dr birdaha aramak istemedim bilginiz varsa yazarsanız
çok sevinirim

selam arkaaşlar bende tedaviye başlıycam allah izin verirse şimdi tesleri yaptırıyorum
birde dr eşle beraber bir antipiyotik yaşmış onu şimdimi kullanalım yoksa tedaviye başladığımdamı
3 oldu edet olalı ben ocak adetiyle başlıycam dr birdaha aramak istemedim bilginiz varsa yazarsanız
çok sevinirim

canım sende pko mu varda verdi doktorun şeker ilacını banada vermişlerdi önceki tedavide 1 hafta kullandıktan sonra mide bulantısı geçmişti ama sana şunu söyliyim en uzun gebeliğim o zaman olmuştu olacağından öyle denk gelmiştir .aslında hala da kullnmak isterim onu ama şeker tahlillerim yapıldı nur hanım gerek olmadığını söyledi glucophageydi benimkisi.canım antibiyotik hakkında bişey diyemiycem yeni tedavide olan arkadaşlarımız san bilgi verecklerdir.tedavin hayırlı olsun inş.

çok sevinirim

nurme merhaba canım ben de kullanıyorum şeker ilacı bana da yapıyo bulantı ilk başlarda daha fazla yaptı şimdi alıştım 3 aydır içiyorum yemek aralarında almanı tavsiye ederim biraz daha azaltıyo bulantıyı o antibiyotiği de eşinle birlikte içeceksin tedaviye başladığın zaman ben dün içtim mesela biz de dün başladık tedaviye ama eşim kardan dolayı eve gelemedi o bu akşam içecek hayırlı olsun tedavin arkadaşım

canım sende pko mu varda verdi doktorun şeker ilacını banada vermişlerdi önceki tedavide 1 hafta kullandıktan sonra mide bulantısı geçmişti ama sana şunu söyliyim en uzun gebeliğim o zaman olmuştu olacağından öyle denk gelmiştir .aslında hala da kullnmak isterim onu ama şeker tahlillerim yapıldı nur hanım gerek olmadığını söyledi glucophageydi benimkisi.canım antibiyotik hakkında bişey diyemiycem yeni tedavide olan arkadaşlarımız san bilgi verecklerdir.tedavin hayırlı olsun inş.

bende cok kotu oluyorum o ilaçta ama bellı bır zaman sonra vucut alısıyor sanırım gecıyor bulantılar mıde agrısı felan bende sımdı glifor kullanıyorum gercı duzenlı kullanamıyorum :(

yok bebeğim yanlış anlamadım ben sen kendini çok üzüyorsun diye üzülüyorum.elbette üzülüceksin ama umudunu kaybetme diye yazıyorum böle şeyler.öpüyrum çookkk,bende size kıyamıyorum şimdi hamileyim diye hiçbirinizin bu hallerini anlamıyor yada unutmuş değilim,,,,sadece mutlu olup sizi orda yanlız bırakınca sanki geçmişte yaşadığım sıkıntılara ve size ihanet ediyormuşum gibi geliyor...HERŞEY GÜZEL OLUCAK...

ohh içim rahatladı kimse üzülmesn heleki yüreğinde bu sıkıntıyı yaşayan hiç üzülmesin

canım tedavin hayırlı olsun arkadaşlar cevap vermişler inş. herşey güzel gelişir rabbim yardımcın olsun....

canım şimdiden geçmiş olsun sakıncası yoksa sıkıntın nedir neden laparoskopi olacaksın paylaşabilirmisin....

rabbim evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı denemede kavuştun bebeğine.

cnm 2. denememde kavustum bebegıme memorılade 1. denememdı güvendım gittim ve sonucunu aldım çok şükür allahım herkezın kucaklarını bebişlerle doldursun

Back
X