• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hoşgeldinnnn canım biz sana gitme boşver dedik relaks ol gelince yaparsın

Mikrom canım inşallah yeğeniniz iyidir. Annesi o kadar gergin ki ona da birşey olacak diye korkuyorum :25: Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum ve cehennemde gibiyim. Çok zormuş sonuç beklemek.. Allah kimseye bu stresi yaşatmasın.. İnşallah sizler bu stresleri yaşamadan evlatlarınıza kavuşursunuz.. PGT işlemini ve devamındaki doğrulama testini Allah düşmanıma bile vermesin

canım yaa rahat ol diycem ama biliyorum mümkünatı yok ama bebişine en az stresi yaşatmaya çalış düşün bişey çıkmayınca hayıflanacaksın bebeğimi boş yere üzdüm diye güzel dileklerin içinde saol tatlımm

aynen yaa kesınlıkle üzme bebişii lütfenn :16:

gıtgıt gıdakkk yine gıdaklıycaz yakında :1::1::1::1:

Bu benım dondurulmus embrıyo ıle son sansım ıns tutunarlarda bana kardes yapmak ıcın gıdakalrım:1: Gerçi ben ıyı gıdaklıyorum görüyorsunz daha kımse gecemedı benıı :1::1::1:

tamam canım banada uyar inş. benim biraz yol var ama olsun

Orta bir nokta buluruz :34: Sen karşıdaydın değil mi? Hatta bakın aklıma ne geldi. M.köy tarafında buluşup oradan baskına gidelim :1:

Bu benım dondurulmus embrıyo ıle son sansım ıns tutunarlarda bana kardes yapmak ıcın gıdakalrım:1: Gerçi ben ıyı gıdaklıyorum görüyorsunz daha kımse gecemedı benıı :1::1::1:

Deli yaaa :9:

canım gerçekten bunu çok içten söylüyorum, Rabbim inşallah sana nasip eder bu denemende.. birazdan namaz kılacağım, senin için dua edeceğim..

az önce bir arkadaşa da sordum, ortalama ne kadar tutuyor tüp bebek yaptırmak memorialda..

çok saol canımm allah razı olsun bende şimdi kalkıyodum namaza bende size edicem diğer sorunun cevabını incim vermiş canım

canım maşallah de kendi kendine nazar edicen az olsun öz olsun göbişte bebiş olsun:1::1::1:nasıl ama

Orta bir nokta buluruz :34: Sen karşıdaydın değil mi? Hatta bakın aklıma ne geldi. M.köy tarafında buluşup oradan baskına gidelim :1:

Anlamadım ki ben önce biz buluşcaz ilerleyen zamandamı baskına gitcez biri bana burada neler olduğunu anlatabilir miii zatenn kalmış şurda 24 saatten azz :1:

Deli yaaa :9:

bu arada deli diiil hülyam zır deli olmalı:1::1::1::1:

Mikrom canım inşallah yeğeniniz iyidir. Annesi o kadar gergin ki ona da birşey olacak diye korkuyorum :25: Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum ve cehennemde gibiyim. Çok zormuş sonuç beklemek.. Allah kimseye bu stresi yaşatmasın.. İnşallah sizler bu stresleri yaşamadan evlatlarınıza kavuşursunuz.. PGT işlemini ve devamındaki doğrulama testini Allah düşmanıma bile vermesin

Çakırcığım sen başladın mı tedavine ?

Arkadaşım elbetteki herşey nasip. Nasipten ötesi yok. Ben ilk denememde Memorial ile hamile kaldım. Üstelik benim embiryolara PGT yapıldı. Hastanenin laboratuvarı çok çok iyi. Doktorları elinden gelenin fazlasını yapıyor. Gerisi tevekkül.. Ama şuna çok eminim ki ; Memorial bu konuda en doğru seçim.
hayır ben başlamadım tedaviye henüz martda başlicam ama tedavi için protokolleri belirlemek için konuştuk

sen bilirsin canım ama indirmişler zaten dozajını dolayısıyla daha az yumurta elde etmek istemişlerdir .tedaviyi sadece bununla değil bir bütün olarak değerlendiriyorlar.bizim diğer bütün araştırmalar yapıldı sperm dışında başka hiçbir sıkıntımız yok.birde böyle bakalım dedi ve benim 8. denemem canım herkesin tedavi planı farklı olabiliyor yani durumlarımız aynı olmayabilir yinede içinin rahatlamasını istiyorsan konuş doktorunla
8. tedavimi:53::53::53::53:aaa ben çok şaşırdım diyerleri hiç tutunmadımı yoksa gebeliklerin oldumu
tutunmamasının sebebi sperm spermin hasarı ne sayı hız yada morfolojimi
kaç yııılık evlisin kaç yaşındasın
inşallah son denemen olur canım benim inşallah çok günülden dua ettim inan allah yar ve yardımcımız olsun
mikro seni görmek istiyorum:52::52::52::52::52::52:

inş. canım benim güzel dileklerin için çok saol.inş. hakkımızda hayırlısı olsun.sizi sordum gayet güleryüzlü bir ifadeyle pınarın bebeği duruyor dedi siz nerden tanışıyosunuz dedi kesin kk dan yoksa tanışmanız imkansız dedi çok sevindim o zaman.canım karamsar olma yolk sacı varda bebek te görünecektir inş.çünkü bi öncekinde bana doktor öyle demişti ama bende yolk sacı görünmedi.o yüzden rahat ol nazlı bir yiğenimiz geliyor demekki inş. canım bende karşılaşıp tanışmayı çok isterim hatta bir gün hepimiz orda toplanıp nur hanıma baskın yapalım ne dersiniz:1::1::1: sen nerde oturuyorsun canım

kızlar 'yolk sacı ' bu ne oluyo kızlar bilmedigim için soruyorum bide rahim yaralama dediniz onlar ne işe yarıyo nasıl yapılıyo tedavi ücretine dahilmi ekstramı yapanlar bilenler varsa yardım edin

Back
X