Allah yardımcın olsun canım.
Amin amin amin amin amin :)
İnş hakkında en hayırlı kararı verirsin.
Denturcum öncelikle Allah yardımcın olsun. Allah'ım bundan sonra yüzünü güldürsün inş. Lütfen kendini hırpalama. Ben hiç pozitif almadım belki seni bu konuda anlayamam ama içinin yangınını şu an çok iyi anlıyorum. Hepimizin imtihanı farklı farklı. Kimi evladın varlığıyla kimi de bizler gibi yokluğuyla sınanıyor. Yapmamız gereken tek şey sabredip dua etmek. Şu an uzak hissediyorsun kendini ama inan 1-2 güne kalmayacak yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Burası o kadar iyi geliyor ki insana. Çevrende kime söylesen üzülme bir daha denersin deyip geçiyor çünkü bilmiyorlar yaşamadıkları için ama biz biliyoruz, birbirimizi anlıyoruz. Onun için ben burayı çok seviyorum.
Bu sabah ne oldu biliyor musun. Ağzımdan kan gelmeye başladı, evde yalnızım nasıl panikledim anlatamam. Apar topar doktora gittim. Aklımdan bin bir şey geçiyor. Biliyordum ama o an dank etti her şeyin başının sağlık olduğunu. Lütfen kendini yıpratma. Çok şükür sağlıklısın, eşin sağlıklı. Bugünleri de atlatacaksın, yürekten inanıyorum arkadaşım.
Mikrom Allah yardımcın olsun. İnş her şey iyi olacak.
Hadi bakalım al kıvırcıklarını gel :) Arayacağım tabi canım![]()
incim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir!