Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende kasım ayında memorial mustafa acetde ilk tüp deneyimimi yaşadım ve negatif sonuç aldım bu ayda dondurulmuşları denicez kısmet olursa dondurulmuşla deneyip şuan hamile olan yada doğum yapmış olan arkadaşlar benim pek umudum yok dondurulmuşlardan bana biraz umut olun lütfen deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
hoşçakalınnn
slm arkadaşlar bende kasım ayında memorial mustafa acetde ilk tüp deneyimimi yaşadım ve negatif sonuç aldım bu ayda dondurulmuşları denicez kısmet olursa dondurulmuşla deneyip şuan hamile olan yada doğum yapmış olan arkadaşlar benim pek umudum yok dondurulmuşlardan bana biraz umut olun lütfen deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
hoşçakalınnn
ben ilk tüp bebek denememi ist. dışında bir yerde yaptırdım negatif sonuç.bu sefer istanbulda denicem ama nerde tam olarak karar veremedim.bahçeci mi yoksa memorial mi?
kızlar nasılsınz geçmişi okumadım inş herkes iyidir bugun transferın 2. günü hiçbirşey hıssetmıyorum bundan oncekınde belırtıler vardı ama sımdı yokk dusunmemeye calısıyorum gercı hepınız kendınıze ııı bakınnn sevgiler![]()
merhaba arkadaşlar
1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam p.tesi de opum var sabah 8 30 da bana dua eder misiniz![]()
Cananım inş seninleler ve hep seninle kalacaklar. Dualar seninle...
Merhaba canım. Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz inş.
Sen böyle yazınca iğne yapmayı bile özlediğimi hissettim![]()
ben birşey sormak istiyorum.Geçen ay başka bir merkezde ilk tedavimi oldum ve bir hafta önce malesef negatif sonucu aldım herşey yolunda gidiyodu 5. gün ve 2 emriyo koyuldu fakat olmadı ben tekrar aynı merkeze gitmeyi düşünmüyorum biraz kendimi toparlayınca 2. tedaviye başlayacağım kısmetse ama bahçeci kliniği ile memorial arasında kaldım daha önce deneyimi olanlardan bilgi alabilir miyim acaba?
günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
mikrocum nur hanım beni tanır mı bilmiyoum benim doktorum murat bey allah onu başımdan eksik etmesin onun sayesinde dünü çok kolay atlattım üzüldüğüm konu hiçbir sıkıntımız yoktu tedavimiz hem çok kolay güzel hemde erken bitti herşey çok güzel gelişti hemde eşimin spermlerine rağmen transferdede herşey çok iyiydi eğer sonucum olumsuz olsaydı bu kadar zorlanmazdım beni aradaki süre yıprattı ben ilk haberi aldığım gün bile sevinemedim içim hep buruktu kolay değil 7 hafta benimleydi ister istemez olumsuz olsa bile alışıyorsun hayallerin oluyor hemde ben 1,5 yıldır bekliyorum hergünüm heranım bebek olmuştu kendimim yok diye nerde bebek görsem kendi bebeğime alamadıklarımı alır hediye ederek teselli ederdim kendimi en sonunda benimde olduğum dediğim anda bu boş gebelik canımı yakmadı değil ve benim 8 tane dondurulmuş yumurtam var korkuyorum ya onlarda öyle olursa diye süreç çok yıprattı ama dünden beri rahatım belirsizlikten kurtuldum 2 ay bebek düşünmek istemiyorum ilaçlar yüzünden aldığım kiloları vermek istiyorum 2 ay içindede inş. tekrar o gücü kendimde bulabilirim aslında o gücüm var ama o bebekleri dünyaya getirememek büyütememek ve sonrasında çöpe göndermek ızdırap gibi bilerek nasıl çocuk aldırıyorlar hiç anlamadım dün genetik incelemeye gönderdik acaba iyimi yaptım bilemedim
Gidemedim canım. Doktora gittim, ağzımdan kan geldi
Sağol canım. Doktor bir şey görünmüyor devam ederse dahiliyeye git dedi.
evet bu gün zeynep kamile gittik 11.30 da randevumuz vardı sıramız geldi muayeneye girdim dr bana dediki biz bu testleri burda yapmıyoruz nerde tüp bebek yaptıysan orda yaptır bu testleri çok ısrar ettim ama yinede nafile yapmadı
daha sonra baaşka bir plokiliniğe gittim orda drun sekreterine sordum bunlar burda yapılıyor dedi başka bir dr sordum evet yapılıyor dedi ama hangi adadan randevu aldıysan orda istek yapmaları lazım ben yapamam dedi
infertilite binasına gittim yapıyorlar dedi ve ben tekrar o dr yanına gittim dedimki hocam bunlar burda yapılıyormuş nereye gittisem muayene olduğun dr tarafından istek yapılması yeterli dendi dedim evet yapılıyor ama ben yapmıyorum yalvardım slm vermiyeceğim bir insana bu gün yalvardım hocam lütfen yapın dedim ve ağlamaya başladım vicdansız herif yapmadı
ben dışarı çıktım eşim beni o halde görünce çıldırdı başhekimliğine gittik şikayet ettik bizi servisde bulunan bir dr yönlendirdi ve servisteki dr
allah razı olsun çok ilgilendi ve o dr protokol nomarasını kollanarak sanki testlerin isteğini o dr yapmış gibi testlerin isteklerini yaptı kan alma odasına gittim
bu testler dışarda yapıldığı için forum lazım dedi ve tekrar o gıcık dr yanına gittim skreter forumu verdi ama imzalaması lazım dedi drun
ve imzalamadı git servisteki dra o yapsın dedi benim protokol nomaramı kollanarak nasıl istek yapar dedi
servise gittik o dr bolamadık bir saat o dr bekledikten sonra geldi ve imzaladı
ben kan verdim kan alma bölümü süt bölümüne götürün dedi bunları ve gittiğimde orada bulunan kadın beni bekliyordu hanımevendi işlemleriniz şu dr tarafından iptal edilmiştir dedi
ve ben ağlayarak yine o dr yanına gittim
adam bu gün kedinin fare ile oynadığı gibi benimle oynadı
ve kendini hiç bozmadan ben bu testleri yapmanızı istemiyorum dedi
biz tekrar başhekimliğine çıktık süt bölününe tlefon açıldı ve sonunda kanlarımı aldılar ve genetik bölümündeki randevuma geç kaldım geç girdim onlarda yapmadılar zaten haftaya cuma gün verdiler işte benim bu gün yaşadığım rezillik bundan ibaret ben kendi kanlarımı aldıktan sonra bizzat kendim sağlık bakanlığınına şikayetde bulunacağım
allah kimseyi insanlıktan nasibini almamış kişilerin ellerine döşürmesin
Kotuyum canimya kimyasal gebelik gecirdim.yine olmadi.sen nasilsin
Sevdacım maşallah 16 haftalık olmuşsunuz![]()
hoşçakalınnn
kızlar nasılsınz geçmişi okumadım inş herkes iyidir bugun transferın 2. günü hiçbirşey hıssetmıyorum bundan oncekınde belırtıler vardı ama sımdı yokk dusunmemeye calısıyorum gercı hepınız kendınıze ııı bakınnn sevgiler![]()
ben ilk tüp bebek denememi ist. dışında bir yerde yaptırdım negatif sonuç.bu sefer istanbulda denicem ama nerde tam olarak karar veremedim.bahçeci mi yoksa memorial mi?
merhaba arkadaşlar
1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam p.tesi de opum var sabah 8 30 da bana dua eder misiniz![]()
evet mikrocum ya işteyken sürekli pc başında oluyorum ama evde olmuyo:) ben haftaya ist gelcemya işler sıkıştı evde herşeyi temiz bırakmak istiyorum.yorgan çarşaf ne var ne yok yok yıkanıyor,perdeler,bebeklerin kıyafetleri yıkandı ütüleniyor..ee hem annem hem kayınvalidem evde.gelen giden çok 2 ay olmıycam diyr.karman çorman oldum iice.)
Cananım cananım her şey yolunda mı :) Aferin sözümüzü dinledin ve bilgisayardan uzak durdun :) Yarın bir rahatsız edeyim seni :)
merhaba arkadaşlar
sağol canım benım. cinsiyetimizde belli oldu. direk doktorumun cumlesini söylüyorum. "bunun pipisi var"![]()
mucize2013 nasılsın tatlım? nasıl gidiyor?
geçmiş sayfalardan okudum durumunu. gerçektende enteresan yaa. arkadaşın dediği gibi spem kalitesını arttırıcı kurler ilaçlar kullansan fark eder mı acaba? birdaha olmas iinş canım yaa. bana da şimdi herkes, bebeğini doğurduktan sonra korunma hemen yine hamıle kal diye tembıhlemeye başladılarbende biraz daha toparlanayım başlıcam eşime sperm kurlerı uygulamaya :)