• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar lütfen cevap verin transferden sonra kaçıncı gün ve hangi vasıta ile döndünüz memleketinîze. Ben otobüs düşündüm ama transferden sonra çok sarsılıröıyım diye de düşünmeden edemiyorum

ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm:16::16::16::16::16:

ooohhhhhhhhhhhhhhhh 2013 ilk bebişi geliyooooooooooo tbklr canancım gözün aydın olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin darısı başıma başımıza inşşşşşş

ettiğiniz duları allahım kabul etti değer 90 çıktı Nur Hnm erken yaptırdın çok sewınmeyelım cuma günü bizim için önemli dedii. İnş Cuma Günü katlanır değer Allah hepinizden Razı olsun kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Sizleri çok sewiyorummm:16::16::16::16::16:

canannn cok sevindim canım inş degerin katlanarak ilerler ilerler yüzün hep güler pek anlamıyorum ama erken yaptırmana gore iyi gozukuyorrrrr darısı diger anne adaylarının başına

nur hanım dondurulmuş transferden sonra 1 ay bekleyip daha sonra baslayabiiriz dedi o zaman kadar PROLAKTİN,TİROİT TESTLERİ,TAM KAN SAYIMI,RUBELLA IGG,

HEPATİT B,C VE HIV TESTLERİNİ yaptır gelirken getir dedi bunları kadın dogum mu dahiliye polikinligi mi yapıyo hepsini yaptıranlar bilenler bilgi verin

arkadaslar nasılsınız
cumadan beri şehir dışındaydım arada telden vs okumaya calıştım arada sevindim arada üzüldüm yazılanlara cananın haberi müthiş oldu umut oldu 2013 de ilk güzel haberle başladık inş güzel haberler alacagız devamında yazamasamda hep aklımda dualarımdasınız

Arkadaşlar lütfen cevap verin transferden sonra kaçıncı gün ve hangi vasıta ile döndünüz memleketinîze. Ben otobüs düşündüm ama transferden sonra çok sarsılıröıyım diye de düşünmeden edemiyorum

meryemcim ben istanbuldayım ama transfer yapmadan bir bilgiledirme formu veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam orada transferden 1 gun sonra sehir dışına cıkabilirsiniz yolculuk yapabilirsiniz yazıyordu

meryemcim ben istanbuldayım ama transfer yapmadan bir bilgiledirme formu veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam orada transferden 1 gun sonra sehir dışına cıkabilirsiniz yolculuk yapabilirsiniz yazıyordu

Cok sagol arkadaşım valla cevap veren olmayınca ne kötüymüş. Peki otobüs cok mu sarsar acaba. Araba ıle gelmek için de endişeliyim yol bilmem iz bilmem araba ile de korkuoyrum otobüs ile de bakalım hayırlısı artık neye karar vericez bilmiyorum.

arkadaslar nasılsınız?
bugün zeynep kamilden test sonuclarımı aldım moralim cok bozuldu doktorla konustuktan sonra biraz daha iyiyim ama anlamadım ne yapmam gerektigini kromozom testinde cok sukur birşey cıkmadı ama trombofoli paneli testide 4 tane baktıkları degerden en sonuncusunda homozigot yazıyor digerleri normal ilaç verdi folic asit B12 ve cinko bunları kullanacagım simdi benim durumumda olan var mı benim ne yapmam gerekiyor
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
anlayan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbirşey anlamadım benimde tüp bebek yaptırırken pgt mi yaptırmam gerekiyor doktor oyle birşey demedi ama cokda birşey anlamadım kafam resmen durdu

2013 en güzel haberlerden bi tanesiyle geldi ve giderek çoğalacak inş. bu haberler :))

Cok sagol arkadaşım valla cevap veren olmayınca ne kötüymüş. Peki otobüs cok mu sarsar acaba. Araba ıle gelmek için de endişeliyim yol bilmem iz bilmem araba ile de korkuoyrum otobüs ile de bakalım hayırlısı artık neye karar vericez bilmiyorum.

meryemcim valla bilmiyorum ki aslında hepsi nasip işi ama tabi keşke dememek icin ugrasıyorsun birazdan arakdaslar gelir sana yardımcı olurlar onlar daha iyi anlarlar daha tecrübeliler

:17:utandım şimdi çok doğru söylemişssin ne eylerse güzel eyler ama bu benım 3. denememdı hiçbi belirtim yoktu her sanıye dua ettım allahım kucağımızı boş bırakma dıye inş burdakı herkesin kucağını doldurur rabbim:16:

Canim uzulme de sakin 7.gunu yapilAn test dogru olmayabilir ennn erken 8.gun yapilmali cunku hcg catlatma ignesinden dolayi da cok yuksek cikar neyse sen simdi boyle dusunme tabii ama bunu ciddiye alma 9.gun test yaptir sonra 11.gun tekrar yaptir asil o zamanki katlama dogruyu gosterir cunku 12.gun yaptirdigin test atiyorum50 falan cikar bu seni mahveder deger dustu diye ama sen dogru olmayan 7.gun degerle mukayese etmis olursun aslinda 50 cikan o degerin 2gun sonra katlamasi cooookk yuksektir anlatabildim mi??
Kisacasi egerbu degerin catlatma ignesinin etkisi ise dogal olarak hizzla dusecek ama aslinda hamile olanilirsin ve deger dustugu icin kendini uzup gebeligini riske atabilirsin buna mahal vermemen icin aciklama yapiyorum. Benim9.gun81 11.gun 197 cikti. Beta bu kadar erken deger gosteremez ama diger belirtiler var mi mide bulantisi asiri yemek yeme istegi faln

nur hanım dondurulmuş transferden sonra 1 ay bekleyip daha sonra baslayabiiriz dedi o zaman kadar PROLAKTİN,TİROİT TESTLERİ,TAM KAN SAYIMI,RUBELLA IGG,

HEPATİT B,C VE HIV TESTLERİNİ yaptır gelirken getir dedi bunları kadın dogum mu dahiliye polikinligi mi yapıyo hepsini yaptıranlar bilenler bilgi verin

canım bende yaptırdım bu destleri prolaktin ve rubellayı özelde yaptırdım diğerlerini
sağlık ocağında yaptırdım tiroyit yok galiba

]

Gingndao arkadaşım üzülme çok benim sonuçlarìmda homozigot yani aynı nur hanım bana hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanìrıx dedi

arkadaslar nasılsınız?
bugün zeynep kamilden test sonuclarımı aldım moralim cok bozuldu doktorla konustuktan sonra biraz daha iyiyim ama anlamadım ne yapmam gerektigini kromozom testinde cok sukur birşey cıkmadı ama trombofoli paneli testide 4 tane baktıkları degerden en sonuncusunda homozigot yazıyor digerleri normal ilaç verdi folic asit B12 ve cinko bunları kullanacagım simdi benim durumumda olan var mı benim ne yapmam gerekiyor
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
anlayan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbirşey anlamadım benimde tüp bebek yaptırırken pgt mi yaptırmam gerekiyor doktor oyle birşey demedi ama cokda birşey anlamadım kafam resmen durdu

evet kızlar bende de heterezigot yazıyor benimde ilaç ya da iğne kullanmam gerekecekmiş hamilelikte..üzülecek bir durum yok bence de hamile kalalımda hergün ilaç almak önemli dğil...üzülmek yok.:20::38:

canım bende yaptırdım bu destleri prolaktin ve rubellayı özelde yaptırdım diğerlerini
sağlık ocağında yaptırdım tiroyit yok galiba

normal devlet hastanesinede yapılmıyomu onlar tiroit testlerinide yazmış yaptır diye onu metabolizma bölümünde yaparlar heralde digerlerini dahileyemi kadın dogummu yapar bilmiyorum

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Çatladım bu saate kadar meraktan, sayfayı açarken yüreğime inecekti :52: Bir baktım tebrik mesajları oh beeee dedim :9: Çok çok çok şükür. 2013'ün ilk pozitifi geldi, devamı da hep pozitif olur inş. Kuzum daha 7.günün ve bu değer çok iyi :nazar: Cuma da çok güzel bir değer gelecek inş. Hatta ikiz bile olabilir :emir_bebek::emir_bebek: Ayyy çok sevindim yaaaaa :16::16:

Prolaktin, tam kan sayımı, tiroid kadın doğumda
Hepatit b vs. enfeksiyon hastalıkları bölümünde yaptırabilirsin canım.

arkadaslar nasılsınız?
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot

Canım sakin ol :) Seninki homozigot biraz daha hafifi. Bende de heterozigot çıkmıştı. Homozigot çıkınca sanırım sadece hap kullanıyorsun. Yanlış olmasın ama homosistein değerin de önemli. O değer düzgün çıkarsa iğneye gerek kalmıyor.

normal devlet hastanesinede yapılmıyomu onlar tiroit testlerinide yazmış yaptır diye onu metabolizma bölümünde yaparlar heralde digerlerini dahileyemi kadın dogummu yapar bilmiyorum

Devlet hastanesinde yaptırabilirsin Semracım.

Back
X