• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nasıl sevindim anlatamam sizlerin haberini aldığımda kendi haberimi almış kadar mutlu oluyorum canan allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bizler için umut oldun kendinede bebişlerede iyi bak yumurta muz kırmızı et bunları bol bol tüket :)) inş. cuma günüde değerlerinin katlanıcak memorıal tüp bebek yolculuğun bitmiş olucak :)) darısı bizlerin başına inş.

Dentur güzel dileklerin için çok saol canım darısı en kısa zamanda sizlerin başın.... canım bebişleri kucağamıza alana kadar bitmez bizim yolculuğumuz çünkü biz diğer annelerden farklıyız ve sanırım daha pimpirikliyiz:)

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

tebrikler ne diyelim en kötü günümüz böyle olsun :))

slm canım nasılsın
ben kaçırmış olabilirim ya yapılacak bir test vardı sonuç iyi çıkmıştır inşallahhhh:34:

Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak.. :31: İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah :16:

evet canım memorial'a gittim Nur Hanım'a ve güzel güzel haberler getirdim sizlere:) incim darısı başına inşallah canım ama nedense içimde hep bi kaybetme korkusu var hala! doktor herşey yolunda gidiyor dedi sadece iki günlük fark varmış yani şuan tam 6+3 günlük:49:

Pınarcığım ;

İlk günlerde hamileliğe alışana kadar kaybetme korkusu daha yoğun oluyor. Ben de sürekli lavaboya gidip kontrol ederdim. Ama hamileliğe alışınca bir de 12. hafta dolunca herşey daha güzel oluyor.. Stres yapma. Rahat ol. Stres bebeklere çok zararlı :31:

Son düzenleme:
Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak.. :31: İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah :16:

Pınarcığım ;

İlk günlerde hamileliğe alışana kadar kaybetme korkusu daha yoğun oluyor. Ben de sürekli lavaboya gidip kontrol ederdim. Ama hamileliğe alışınca bir de 12. hafta dolunca herşey daha güzel oluyor.. Stres yapma. Rahat ol. Stres bebeklere çok zararlı :31:

inşallah birşey çıkmayacak canımmm dualarım seninle:16::16::16:

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

ohhh beee sonunda çok sevindim canım gözün aydın.....

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor :) Yok mu arttıran kızlar :)
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

aminn bitanemm aminn.... :16: şimdide 9.hafta muayne heycanı başladı:) ahh ahh bide su baş belası jelden kurtulsamm :) 3cü kutuya geçtim bugünn....

merhaba kızlar sizlerle tanışmak için randevumu erken saate ayarlamaya çalışacaktım ama gebe takipnlerini saat 17 den sonraya bırakıyorlarmış memorilda.8 ocakta memorialde olucam 17 den sonra ama:( kısmet belki yinede karşılaşırız.

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:[/QUOTE kızlar maşallah 2013 bebişlere yaradı çok sevindim rabbim kucanıza almayı nasip etsin inş darısı başımızaaa

beyazım benımm inş peşimden geleceksınız şu cumayıda atlatayımmm o zmn rahat edecek ıcım.
Tedavının sonucu bebeklı olsun ıns:16:
canım benim allah razı olsun inşallah bizlerde sizin gibi güzel hbaerleri alırız aminn
korkma canım allahın izniyle cuma günü kat be kat artıcak değerin bi bakmışsın ikizzz ay süper olur
çok sevindim pınarcım rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah :nazar:
kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:
maşallah canım bu aralar güzel haberler alıyoruz çok şükür bizlerede moral oluyor
allah sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin :nazar:
Günaydın canlar, güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları :16: :)
günaydın incimmmm nasılsın:54:
günaydın canım günaydınn herkese topiğimiz çok ballandı tatlandı inşşş böyle devam eder....
günaydın mikrocum nasılsın canım ne zaman başlıyorsun
Memorial Şişli de deneyen kızlar,özellikle Nur hanımın hastaları size bir sorum olacaktı ?
siz ilaç olarak gonal f mi kullandınız, puregon 300 mü ?
ben Eylül'de Memorial Ataşehir'de denemiştim ve puregon 300 kullanmıştım, aynı ilaçları mı kullandırıyorlar merak ettim de

canım ben gonal f kullanıyorum

herkese selam
bol bebişli güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepinize

kızlar ben bugün hastanedeydim ve ilk kontrolüm oldu çok şükür herşey yolunda şuan 4 yumurtam var inşallah böyle devam eder
iğnelere devam cumartesi sabah yine kontrolum var bu sabah çok heycanlandım ben toplama transfer düşünemiyorum bayılmazsam iyidir rabbim hepimizin emeğinin sabrının karşılığını versin inşallahhhhh

kızlar çok tebrik ederim seneye güzel başladık inşallah böyle de gider , çook mutlu oldum Allah daim etsin sevinçlerimizi ne kadar güzel sorunsuz bir şekilde bi çok arkadaşımız başarıya ulaştı sıra bizede gelir inşallah...bende pazartesi günü hastaneye gidiyorum randevum var duruma göre start alıcaz artık...

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:
:16::16:canım tebrik ederim..pıt pıtlsrı duymak çok heyecanlıdır eminimmm:nazar::nazar:
pınar nasıl sevindim anlatamam ne kadar üzgündün içi boş kesenin diye..hiç birzaman umudumuzu yitirmiyoruz herşey güzzel olacak allahın izniyleee:16::16:
gözün aydın canımm...:nazar::nazar:
herkese selam
bol bebişli güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepinize

kızlar ben bugün hastanedeydim ve ilk kontrolüm oldu çok şükür herşey yolunda şuan 4 yumurtam var inşallah böyle devam eder
iğnelere devam cumartesi sabah yine kontrolum var bu sabah çok heycanlandım ben toplama transfer düşünemiyorum bayılmazsam iyidir rabbim hepimizin emeğinin sabrının karşılığını versin inşallahhhhh

inşallah herşey güzel olacak zambakcım:16:
içini ferah tut biliyorum çok heyecanlı bir süreç ama yüzümüz gülecek inşallah..
sıra sizlerde:16::16::nazar::nazar:

inşalllah bu yıl hepinize uğur getirir. ben memorial sayesinde ikizlerime kavuştum. hepinize Allah cifter cifter versin.

pınarcım bence bu mucize çok sevindim ve hala şaşkınım değerler nasılda tersine döndü demekki geç tutundu :)
evet canım bir mucize ama rabbim ol deyince ve gerçekten inanınca oluyormuş demek ki yani kan değerlerinin vs. pekte bi önemi yokmuş dicem ama doktorum daha iyi bilir tabi:) geç tutunmuş olsa bile ilk çıkan değerler ile ikinci değer neredeyse aynıydı ama sonradan atağa kalktı ve neredeyse o bir haftalık açığı bile kapattı

Benimde 3 olacak ama birtürlü başlayamıyorum dondurulmuşlara şimdi cesaret geldi

aynısını bende yaşadım en son kızlardan bırı hamıle kaldı aksam eşime dedım ben başlıyorum tekrar tedavıye oda sasırdı nasıl karar verdın dedı bende dedım bu ay topik uğurlu belkı bende bu ugurdan nasibi alırım inş senınde öyle olur kul kula sebebmiş. canım benım ınss bu tedavınde kavusursun bebegıne kucağına almayı naip etsin rabbim:16:

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhh darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhh
bende bu sabah test yaptıracağını okuyunca hamile haberini alacağımıza emindim ama yazmadım senden haber gelene kadar
ikinci değerinde gayet iyi çıkacak canım stres falan yapma değerin 7. gün için gayet güzellll:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tesk ederim canım benım kadar streslıydınız hepınız kan vermeye grdıgımde allahım dedım bu sefer boş dönmeyeyım kabul ettı dualarımızı yarında ıns devamı gelır guzel haberlerın :18:

Canim uzulme de sakin 7.gunu yapilAn test dogru olmayabilir ennn erken 8.gun yapilmali cunku hcg catlatma ignesinden dolayi da cok yuksek cikar neyse sen simdi boyle dusunme tabii ama bunu ciddiye alma 9.gun test yaptir sonra 11.gun tekrar yaptir asil o zamanki katlama dogruyu gosterir cunku 12.gun yaptirdigin test atiyorum50 falan cikar bu seni mahveder deger dustu diye ama sen dogru olmayan 7.gun degerle mukayese etmis olursun aslinda 50 cikan o degerin 2gun sonra katlamasi cooookk yuksektir anlatabildim mi??
Kisacasi egerbu degerin catlatma ignesinin etkisi ise dogal olarak hizzla dusecek ama aslinda hamile olanilirsin ve deger dustugu icin kendini uzup gebeligini riske atabilirsin buna mahal vermemen icin aciklama yapiyorum. Benim9.gun81 11.gun 197 cikti. Beta bu kadar erken deger gosteremez ama diger belirtiler var mi mide bulantisi asiri yemek yeme istegi faln

canım teşekkür ederım anlıyorum seni dediklerinde haklısın ama benım dondurulmuş embriyo östrojen ve folbiol ve coraspin kullanıyorum iğne hıc kullanmıyoruz biz dondurulmuş embrıyo çok rahat inş katlanır değerim verecek olan rabbım ıns sevıncımızı yarıda bbırakmaz hayırlısı herşeyin. Hiçbir belirtim yok cnım o yuzden kendımı salmıştım olmadı buda tutmadı dıye gezdım ortalıkta ilgin için cok tesekkur ederım senınle daha once yazısmısmıydık hatırlayamadım k bakma :16:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Çatladım bu saate kadar meraktan, sayfayı açarken yüreğime inecekti :52: Bir baktım tebrik mesajları oh beeee dedim :9: Çok çok çok şükür. 2013'ün ilk pozitifi geldi, devamı da hep pozitif olur inş. Kuzum daha 7.günün ve bu değer çok iyi :nazar: Cuma da çok güzel bir değer gelecek inş. Hatta ikiz bile olabilir :emir_bebek::emir_bebek: Ayyy çok sevindim yaaaaa :16::16:

annemdeyım cnım telf yanımda degıldi. o yüzden hber veremedım sana hülyam en kısa zamanda sende sızlerde bu haberlerle gelın Allah en kısa zamanda önce göbişlerinizi sonra kollarınızı doldursunn yarın ıcın tırsıyorum bugün çok kotu kabız oldum tedbir aldıgım halde bayılıyordum az daha sancıdan ve bıraz zorlandım ıkındım sanırım o anda anlayamadım ıns bırsey olmamıstır :ssz:

Back
X