• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hamile haberlerinizi alınca içim kıpır kıpır ediyo çok seviniyorum.umutlanıyorum
Benim bi sorum olcak hamile arkadaşlara...benim iki denememdede boş gebelik olmuştu .üçüncüye bu ay başlıycaz nasipse.ben diGer tedavilerde transferden sonra hep yattım.ama bunda yatmak istemiyorum.siz transferden sonra neler yaptınız.namaz kıldınızmı...gezdinizmi.

Canım ben hep yattım.Birtek iğneye gittim geldim.Ve hergün şu duaları okudum.Kenzül arş, fetih süresi ve yasin.Bir dua daha var ama adını bilmiyorum.İnternetten bulup yazmıştım.

Son düzenleme:
Hiç unutur muyuz canım :31: Hatırlıyor musun ne kadar umutsuzdun, Nur Hanım'la görüşme planları bile yapıyordun :) Bak meleğin geldi :)

Canım başka arkadaşla karıştırdın galiba.Ben memorıalde yaptırmadım.Ama olsun ne fark ederki sonuçta burada dertleşiyoruz.Ve bizi bizden başkası anlamaz.Çok şükür hamileyim ama hala korkuyorum.Hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli kucağıma alsam/alsak.

Canım başka arkadaşla karıştırdın galiba.Ben memorıalde yaptırmadım.Ama olsun ne fark ederki sonuçta burada dertleşiyoruz.Ve bizi bizden başkası anlamaz.Çok şükür hamileyim ama hala korkuyorum.Hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli kucağıma alsam/alsak.

Yok canım Memorial'da yaptırdın demedim zaten :) Semiha Şakir'de görmüştün tedavi değil mi? Bu tedavinden umutsuzdun, onu söylüyorum. Tutmazsa Memorial'a giderim diye konuşuyorduk ya :31:

O zaman bekleme hemen ön görüşmeye git :) Tedavi 2100 euro (muayeneler, her gün bakılan kan değerleri, yumurta toplama işlemi, transfer dahil) İlaçlar da kullanacağın doza göre değişiyor. Mesela ben ilk tedavimde 700 lira ödedim, ikincisinde 1200 lira. Maksimum 2000 lira. Rutin kan tahlilleri isteniyor, devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Bir de eşten spermiyogram isteniyor.

6000 lira fln tutar ozaman ne zor Rabbim yaa elde avuçta ne varsa gtcek:( ama bebeğim için değer yeterki o gelsinnn... teşk ederim tekrar cnm bilgiler için. ya bide iğne olarak ne kullanıyosunz fostimon var gonalf gibi daha ucuz onu verseler ne iyi olur:D

6000 lira fln tutar ozaman ne zor Rabbim yaa elde avuçta ne varsa gtcek:( ama bebeğim için değer yeterki o gelsinnn... teşk ederim tekrar cnm bilgiler için. ya bide iğne olarak ne kullanıyosunz fostimon var gonalf gibi daha ucuz onu verseler ne iyi olur:D

Gücümüz yettiğince ödüyoruz. Bugünümüze şükür. Biz bir yılda 25 bine yakın harcadık biliyor musun, ne varsa gitti ama yeter ki sağlıkla gelsin yavrumuz göz para mara görmüyor. Allah hepimize maddi manevi güç versin inşaallah.
Ben ilk iki tedavide puregon kullanmıştım. Nasip olursa üçüncüde gonal f kullanacağım. Fostimonu hiç duymamıştım. O da mı yumurta geliştirici? Tabi cetrotide ve ovitrelle de var unutmamak lazım :)

iyi akşamlarrr kızlar yardım edin patlamak üzereyim yaaa çok şişti karnım oofffffffffffff

Nerelerdesin canım? Var mı bir haber hastaneden?

iyi akşamlar incicim bugün evde yoktum bi ark.la marmara parktaydık o yüzden giremedim evet var canım allahıma şükür 12 emb.nunda gelişimi iyiymiş bakalım inş. c.tesi olacak galiba transferim yarın gene arıcam bakalım nasıllarmış sen nasılsın

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

hayırlı olsun canımmm allah tamamına erdirsin inş..

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:

maşallah. incinin de dedği gibi gusel haberlerın ardı arkası kesilmesın inş :16:

Arkadaşlar 500yasin topluyorum
Sizlerden yardım bekliyorum
Bizim halimizden ancak bizler anlarızzzzz

bir tane de benı yaz canım..

merhaba kızlar ben daha bugün kayıt oldum bu siteye. birbirinize moral vermeniz heycanınızı paylaşmanız muhteşem. ben de heyecanımı paylaşmak istiyorum bi siz anlarsınız halimi :)
bu ilk tüp bebek denemem. bende hiçbir problem yok eşimin sperminde hızlı hareketli sayısında düşüklük var sadece. 26 aralıkta 18 gelişmiş yumurtamı topladılar. 15i döllendi 13ü güzel bi şekilde gelişmeye devam etti. 31 aralıkta birinci sınıf blastokist transferim oldu. yaşım 27 olduğu için tek embriyo transfer ettiler diğerlerini de dondurdular. yılbaşına denk geldi yani ve eve geldiğimde rahatça yatamadım çünkü bisürü misafirim geldi. yormadım kendimi öyle ayakta da durmadım ama yatamadım da iste. doktor bişey olmaz normal hayatına devam et dedi gerçi ama ben korkuyorum. bugün de duş aldım ama onun bi sakıncası yoktur herhalde. test günüm 10 ocak. çok heyecanlıyım kendimi dinliyorum karnımla konuşuyorum hep :) ataşehir memorialda oldu transferim. tutunmuşmudur acaba kızlar?? test gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...

inş test gununde bizlere de olumlu haberler verirsin :16:

Memorial Şişli de deneyen kızlar,özellikle Nur hanımın hastaları size bir sorum olacaktı ?
siz ilaç olarak gonal f mi kullandınız, puregon 300 mü ?
ben Eylül'de Memorial Ataşehir'de denemiştim ve puregon 300 kullanmıştım, aynı ilaçları mı kullandırıyorlar merak ettim de

puregon verdiler bana.

iyi akşamlar incicim bugün evde yoktum bi ark.la marmara parktaydık o yüzden giremedim evet var canım allahıma şükür 12 emb.nunda gelişimi iyiymiş bakalım inş. c.tesi olacak galiba transferim yarın gene arıcam bakalım nasıllarmış sen nasılsın

Sen Beylikdüzü'ndeydin değil mi?
Oh oh maşallah :nazar: Dondurulmuş da kalacak ne güzel :)
İyiyim şükür canım :31: Bugün arkadaşıma gittim, cimcimesiyle oynadım doping oldu bana :1:

annemdeyım cnım telf yanımda degıldi. o yüzden hber veremedım sana hülyam en kısa zamanda sende sızlerde bu haberlerle gelın Allah en kısa zamanda önce göbişlerinizi sonra kollarınızı doldursunn yarın ıcın tırsıyorum bugün çok kotu kabız oldum tedbir aldıgım halde bayılıyordum az daha sancıdan ve bıraz zorlandım ıkındım sanırım o anda anlayamadım ıns bırsey olmamıstır :ssz:

azıcık ıkınmakla birşey olmaz canım merak etme. tabi sen bunu alışkanlık yapma sakın. sabah aç karna üç dört kayısı yiyip mutlaka ılık su iç üstüne. klozetten başkasına da oturma ;)

Sen Beylikdüzü'ndeydin değil mi?
Oh oh maşallah :nazar: Dondurulmuş da kalacak ne güzel :)
İyiyim şükür canım :31: Bugün arkadaşıma gittim, cimcimesiyle oynadım doping oldu bana :1:

evet canım hemen medicana hast.nin yanında oturuyorum ayy inşalah bu sefer kalır yaa sen nerdeydin ohh ne güzel olmuş inşallahh bebeğine ablalık yapacak oo cimcime

Merhaba arkadaşlar ben Ayşe.Sizlerle aynı kaderi yaşamaktayım ve hala mücadele etmekteyim.2008 yılında tesadüfen endometrios(çikolata kisti)hastası olduğumu öğrendim.Kistlerimi laporoskopi ile aldırdım.Üç ay sonra ankarada tüp bebek denemesi yaptım.Ama hiç yumurtam gelişmedi ve tedavim iptal oldu.Daha sonra ikinci denememi trabzonda yaptım.İki folikülüm gelişti.Ancak yumurta toplandıktan sonra ikisinin de içinin boş olduğu söylendi.Ve üçüncü denememi de Memorialde yaptırdım .iki tane yumurtam büyüyordu ancak birisi çok küçük kaldığı için işe yaramadı.Gelişen tek yumurtamla 1,kalite embriyoya ulaştım.Adeta mucize gibiydi.Transfer edildi ancak o da tutunamadı.Sonrasında Nur hanım bana rahim filmi çektir gönder dedi ve filmi çektirdim.Meğer ki iki tüpüm de sıvı dolmuş ve çok kötü durumdaydılar.Semra hanım laporoskopi yaptı ve iki tüpümü de almak zorunda kaldı.Şimdi üç ay sonra bi daha deniycez.Sizlerin yazdıklarını sürekli okuyorum ama yazmak bu güneymiş.Çok şeyler yaşadım ve çok yıprandım tıpkı sizler gibi.Artık normal yolla çocuğum olması imkansız ve tüp bebekle de şansım çok az ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum.Biyolojim elvermese de yüreğim evlat hasretiyle yanıyorr......

canım benım çok sıkıntılı gunler yaşamışsın... rabbim daha beterınden korusun. inş Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder..

evet canım hemen medicana hast.nin yanında oturuyorum ayy inşalah bu sefer kalır yaa sen nerdeydin ohh ne güzel olmuş inşallahh bebeğine ablalık yapacak oo cimcime

Ben Avcılar'dayım. Geçen cuma marmara parktaydık annemle :) Gez gez bitmiyor :) Bir gün görüşmek nasip olur inş.
Arkadaşım da öyle diyor :) Hülya teyzenin bebeğini de böyle büyüteceğiz inş diyor :) Amiiiinnnnnnnnnn diyorum ben de :1:

Ben Avcılar'dayım. Geçen cuma marmara parktaydık annemle :) Gez gez bitmiyor :) Bir gün görüşmek nasip olur inş.
Arkadaşım da öyle diyor :) Hülya teyzenin bebeğini de böyle büyüteceğiz inş diyor :) Amiiiinnnnnnnnnn diyorum ben de :1:

inşallah canım ayy çok isterim bigün tanışmak yakınmışız çok evet çok büyük gerçekten deee ben de aminnnnnnnn diyorum:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bugün bir arkadaşıma gittim. Kızla dışarıdaydık bir müddet. Eve döndüğümüzde 9 aylık yavrusu kucağına bir atladı, Allah'ım nasıl içim gitti :31: Dedim acaba ben de eve geldiğimde böyle kollarıma koşacak bir yavrum olacak mı... Annesiyle ısırdık yedik cimcimeyi :1: Bir de adımlıyor yeni yeni nasıl seviniyor yürüyünce el çırpmalar falan :1: Şarkı söylüyoruz başlıyor oynamaya :1: Ah ah hepimize nasip olsun inş hayırlısıyla...

amin canım inş hepimiz. daha kucağımıza almadan anne olduk diyemiyoruz... zaten bu kadınlar benı deli ediyo... geçen gunumuz vardı. toplandık butun komşular. doğumuna bikaç gun kalmış bi arkadaşda vardı. başladılar anlatmaya. "
yok doğum şöyle zor yok doğurmak böyle zor. karnındayken çok rahatsın hele bi doğsunda sen o zaman gör.gelsin uykusuz geceler ağlamalar hastalıklar"
bide ben yeni öğrenmişim erkek olduğunu,
"erkek evlat şöyle nankör böyle vefasız.."
hoooop ya dedim. noluyoruz?? daha yenı öğrendim erkek olduğunu. söylemeyın böyle şeyler. bide hep kötu bahsediyorsunuz doğumdan çocuk buyutmekten. hiç mi gusel tarafları yok bu evlat denen meyvenın?
ağlıcaktım valla. bu seferde teselli etmeye başladılar.
"yok canım korkma sen. çok gusel şeyler bunlar. o kadar zor olsa ikinciyi üçüncüyü doğurur muyuz.." falan filan.
acaip takmış durumdayım bu olumsuz sohbetler...

amin canım inş hepimiz. daha kucağımıza almadan anne olduk diyemiyoruz... zaten bu kadınlar benı deli ediyo... geçen gunumuz vardı. toplandık butun komşular. doğumuna bikaç gun kalmış bi arkadaşda vardı. başladılar anlatmaya. "
yok doğum şöyle zor yok doğurmak böyle zor. karnındayken çok rahatsın hele bi doğsunda sen o zaman gör.gelsin uykusuz geceler ağlamalar hastalıklar"
bide ben yeni öğrenmişim erkek olduğunu,
"erkek evlat şöyle nankör böyle vefasız.."
hoooop ya dedim. noluyoruz?? daha yenı öğrendim erkek olduğunu. söylemeyın böyle şeyler. bide hep kötu bahsediyorsunuz doğumdan çocuk buyutmekten. hiç mi gusel tarafları yok bu evlat denen meyvenın?
ağlıcaktım valla. bu seferde teselli etmeye başladılar.
"yok canım korkma sen. çok gusel şeyler bunlar. o kadar zor olsa ikinciyi üçüncüyü doğurur muyuz.." falan filan.
acaip takmış durumdayım bu olumsuz sohbetler...

iyi akşamlar sevda sen bakma o çok bilmişlere daha doğrusu bildiğini zanneden patavassızlara ağızlarının payını vermek lazım aslında :47::47:

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

adının hakkı için Rabbim sana da hayırlı evlat versin inş...

kızlaarr sanırım bende tüpe başlıcamm ama ne zaman..:26: sizce ne zaman gtmeliyim ilk bahara kadar bekleyeyimmi havalar biraz ısınsınmı gidip gelmesi zor olmaz mı şimdi.. bide ilk adetliyken mi gidiliyo. bide ben nur hanıma gtmek istiyorum ama sanki yeni hasta kbl etmiyo demişsinz. ne zman doğurup işe başlıcak haberiniz var mıı??

bence de hiç bekleme canım. zaten dört sene oldu diyorsan. bu işde maneviyat kadar maddıyatda önemli tabi. inş sıkıntı çekmezsiniz. bizim testlerle birlikte toplam 7500 u bulmuştu. ilkinde tutmadı ikinci transfer için bi 1500 lira daha vermiştik.

iyi akşamlarrr kızlar yardım edin patlamak üzereyim yaaa çok şişti karnım oofffffffffffff

senı rahatlatacak birşey yokmu ki acaba :((

Back
X