- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken menepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.
Aklımda iki merkez var lütfen bana yardımcı olun
Hoşgeldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
günaydın kızlar, bugün Nur hanımla randevum var dersime iyi çalıştım akşamdan bütün testlerimin sonuçlarını hazırladım.çok heyecanlıyım orada olacak arkadaşlarla tanışabiliriz...
Hayırlı haberlerle gel inş.
herkese iyi-sağlıklı güzel haberlere gebe :) bi hafta diliyorum Nur Hn.ın istediği testleri çarşamba yaptırıp cuma inş. görüşmeye gideceğim.gerçi eşimde sıkıldı benden bi gideceğiz diyorum bi de acaba daha sonra mı gidelim diyorum Semra hn korkutuyo işte ameliyat derse diye..
Korkma korkma korkma :)
canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir inş. hamile arkadaşlarım dışarı çıkmayın allah korusun karda ayağınız falan kayar yatın dinlenin tedavisi devam eden ve başlıyacak olan arkadaşlarım allah yolunuzu açık etsin engellerinizi kaldırsın inş.
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim normalde dokotrlar 2.ve ya 3.düşükten sonra araştırıyorlarmış ama ben herzaman ilk önce araştırılsın sonra tedaviden yanaydım sağolsun murat beyde kırmayıp bizi yapılması gereken testleri verdi bugün onları yaptırdım sonuçlarımız ne zmaan çıkar bilmiyorum o dediğim embriyolog takip edicek hızlandırackmış ( genetik testler kan testleri ) kürtajdan sonra bebeğin genetik incelenmesini istedik oda bu hafta içinde çıkar sanırım daha ne yapmam gerekiyor kızlar eğer sonuçlarda sıkıntı çıkarsa zorlada olsa pgt yaptırmak istiyorum dok pek taraftar değil ama kafam rahatlamadan ne donduırulmuş denicem nede yeni bir tedavi
İyi yapmışsın denturcum.