- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inş. doktorun kim? ben nur hanıma gidiyorum. transferim oldu. yarın kısmetse test yaptırıp sonucu öğrenicez.
benım durumum biazcık daha farklı oldu. bizden 250 lira muayene ücreti istediler. bende nur hanım için gittim.ilk muayenemde o vardı fakat sonrası bi haftalık izne çıkıyormuş bilmiyorduk. bende ısrarla hanım doktor istememe rağmen maşşalah benı görmeyen doktor kalmadı. herkese görundum. semra hanımda sadece birkez geldi muayeneme. ama herşeyın onun kpntrolu altında devam ettiğini sanıyorum ben. öyle bir izlenim verdi bana.
Amin inşallah...sizinkini de...
Beni ilk randevuda Funda Hanım ve tabii ki Semra Hanım muayene etmişlerdi.Ondan sonra başladığım doktorla devam etmek konusundaki ısrarım üzerine tedaviyi Funda Hanımla tamamladık.Funda Hanım'ın izin zamanına rastlamamış olmamız da avantajımız oldu.
Mutlu haberinizi bekleriz.
negatif çıktı malesef
çok üzüldüm canım sonucuna sağlık olsun başka ne denebilir ki:26:
dondurulmuş embriyon var diye hatırlıyorum inşallah en kısa zamanda onları alırsın göbüşüneeee![]()
negatif çıktı malesef
negatif çıktı malesef
Sevdacım çok üzüldüm biliyorum ne söylesem faydası olmayacak ama daha önünde seneler var. İnşallah dondurulmuş emriyoların seni bırakmaz, meleklerine en kısa zamanda kavuşursun
İnanın çok üzüldüm.İnşallah bundan sonrakinde hayırlı haberi verirsiniz.
topik neden akmiyor? herkes dağıldı mı yoksa??(
Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar topiğindeyiz sende oraya gel istersennn![]()
bu arada hamile kalmışssın canım .çok sevindimm. Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inş :))
teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhhh![]()