Biz ilk randevu aldığımızda 'Semra Hanım için' diyerek aldık.Ücret 210 TL.Memorial'de hangi branştan alırsanız alın bu ücreti alıyorlar.Eşimi ürolojiye sevk ettiklerinde bu ücret alındı.Transfer sonrası ohss şüphesiyle yapılan muayene ücreti de aynıydı.
İlk muayeneye Semra Hanım da giriyor.Fakat ekibindeki doktorlardan biri öncelikle tüm muayeneyi yapıyor.Semra Hanım muayene sonunda bir kaç dakika söyle gelip bir bakıyor.Ondan sonra ekipten doktorlar takip ediyor.Mümkün olduğunca muayeneye aynı doktor giriyor.Ben bu konuda ısrarcıydım.Funda Aybar'la başlamıştık öyle de devam etmek istedim.Başka doktor kabul etmedim.
Tedavi ücreti 2000 euro (4500TL) ödeniyor.Bu ücret şunları kapsıyor;Tedaviye başlandığında yapılan muayene,her gün alınan kan ve vajinal utrason,yumurta toplama + anestezi,transfer ve gebelik tespiti için 2 gün arayla iki kez yapılan beta HCg testi.
Bunun dışında yaptırılacak tüm testler (spermiogram,genetik testler ,ilaçlar,vs.)ücrete dahil değil.
Bizim tedavizmiz yaklaşık 8500TL tuttu.Spermiogram,genetik testler,üeroloji muayenesi ve ilaçlar.