Tüp Bebek Merkezleri Memorial mi yoksa Brüksel mi?

ikiside aynı teknolojiyşe çalışıyorlar başarı şansrı epey yüksek tecruubeleri öyle ben brükselden çok memnun kaldım ilgi alaka doktorundan en altta çalışan kişisine kadar inşllah perşembe günü sonucumu alıcam bence ikisiylede görüş hangisine gönlün yatarsa onu seç

Ben de iki merkez arasında kararsızdım, sonunda brükseli seçtim. ıki merkezle de görüşmeni tavsiye ederim.

Ben her iki merkezle de görüştüm, hatta memoriala uzun süre devam ettim ama histereskopimi yücel hocaya yaptırdım, bu konuda çok uzman ve tavsiye ediliyor, inşallah dinlenme döneminden sonra kendisiyle tedaviye devam edicem, brükselde IMSI, co culture vs. hepsi var, tüp bebekte tüm yeniliklerin öncülüğünü yapan belçikada hastaneleri var ve hepsini öncelikle olarak türkiyeye geitiriyorlar, bir de gerekmeyen bir işlemi yücel hoca önermiyor, mesela ben co culture ve pgt yaptırmak için sordum, sizin durumunuzda gerekmiyor dedi, net bir tavrı var bu iyi.

kızlar bende yücel bey derim.
kendisi florence nıgtıngale tüp bebek merkezini ilk kuran dr. şimdi kendi merkezi var. ben çok memnunum tavsiye ederim. erkek infertilitesinde evet imsi yönteminden ötürü çok iyiler, kadın infertilitesinde yücel hocanın özel alanı olduğu için laparoskopide iyiler, ve blast embriyo konusunda tavsiye ederim. 5.gün embriyosunu uygulamayı kolaylaştıran şartlarda laboratuarları var. bunuda göz önünde bulundurun. çünkü bir merkezin başarısı az embriyoyla başarılı sonuç elde etmek ve blast embriyo transferi sayısıdır.

Back
X