Tüp Bebek Merkezleri Memorial Şişli de pgt test sonucunu bekleyenler??

deniizzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
729
560
33
Arkadaşlar Memorial Şişli de Şubat'ta opu işlemi sonrası pgt testi yaptıran var mı? Sonucunu öğrenenler ne kadar sürede öğrendi?

Merhaba. Benim embriyolardan ikisi 19 Şubat’ta, biri de 20 Şubat’ta pgt’ye gitti. Hala haber yok. Siz hangi dahili numarayı arıyorsunuz sonucun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için?

Merhaba. Benim embriyolardan ikisi 19 Şubat’ta, biri de 20 Şubat’ta pgt’ye gitti. Hala haber yok. Siz hangi dahili numarayı arıyorsunuz sonucun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için?
Merhabalar , beni de bugün aradı kendi doktorum . Maksimum 15 gün demişlerdi . 15 gün olmadan arandım . Hangi numaradan aranıyor bilmiyorum ama hemşire hattına da yazabilirsiniz ,onlar da ilgilenirler diye düşünüyorum .

Merhaba biz +902123146666 numaradan tam emin değilim ama ya 3203 yada 3215 dahili emin değilim hangisiydi 🤔🙄
Teşekkür ederim. Doktorum aradı, gerek kalmadı. 3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı gelmiş. Yaş 43. 8 yumurta toplanmıştı. 5’i blast oldu, 3’ü genetiğe gidebildi. Buna da şükür.

Benim biri cuma diğeri cumartesi gitti pgt ye. Yok kendi talebim değil. Hem yaşımdan dolayı hem de iki kaybın var. O yüzden pgt önerdiler. 11 yumurta toplandı sadece 2 tane normal embriyo çıktı. Belki de o yüzden karamsar bakıyorum biraz
Merhaba, ben de 2 tane düşük yaptım. Sonraki aşama için genetikli tüp bebek tedavisi tavsiye ettiler. Size pgt tavsiye etmeden önce genetik testlerinize bakıldı mı ?

Merhaba, ben de 2 tane düşük yaptım. Sonraki aşama için genetikli tüp bebek tedavisi tavsiye ettiler. Size pgt tavsiye etmeden önce genetik testlerinize bakıldı mı ?
Merhaba bende yaştan dolayı pgt tavsiye edildi bizim de ilk tüp bebek denememiz olduğu için daha öncesi hamilelik düşük vs olmadığı için yaptırmak istedik ama genetik testi tavsiye yada talep edilmedi

Merhaba ,bana sormamissiniz ama söylemek istedim . Kromozom testlerimizi ve trombofili paneli dedikleri testleri düşükten sonra tıbbi genetik bölümünden yaptırmıştım . Sonrasında başka testlerde istendi pgtden önce.

Merhaba canım, geçmiş olsun.
Evet ben kendim tüp bebek tedavisine başlamadan önce herşey e baktirmistim zaten. Benim de eşimin de testleri normal. Doktorlar 40 yaşından sonra kendi sağlıklı bile olsa kadınların yumurtalarinin kromozomlari bozuluyor diyorlar. İki de kaybın olunca pgt siz tüp bebek tutmaz tutsa da sağlıksız olur büyük ihtimalle ve yine düşer diyorlar

Back
X