Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni hatırladım ondan yazdım zaten.ben cok doktor secen biriyim rahat edemiyorum.piskolojım cok etkılenıyor nur hanımdan cok memnunum o yüzden onun yanında devam ediyorum yoksa merkez iyiydi bi sıkıntımız yoktu.allah var hemşireler fln cok ilğiliydi.ama o sıra beklemek fln yoruyor beni oiskolojık olarak yoruluyordum ama doktorum ilaç gibi geliyorsuTugçe marhaba seni hatırlıyorum) geçmiş olsun..ben gittigimde tam ters çok sıcak ortam.ve zaten çok yogun çalışyorlar!! Arkadaşlar sonuç onemli..gerisi kolay!
Peki? Sonuç aldınız mı?merhaba ben de ilk görüşmemi aylim hanımla yaptım fakat çok güler yüzlü karşıladı ilgisi çok iyiydi ama ben banu hanımım ismini çok duyduğumdan ona devam ettim ve çok memnun kaldım banu hanıma gönül rahatlığıya gidebilirsin çok güler yüzlü bir bayan
ptesi test günüm inşllah olumlu sonuç alırımPeki? Sonuç aldınız mı?
Insallah iyi haberle paylaşırsınız)))ptesi test günüm inşllah olumlu sonuç alırım
Merhaba..sizi merak ettim?ptesi test günüm inşllah olumlu sonuç alırım
çok şükür sonucum pozitif inşllah hayırlısıyla herşey yolunda gider.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınMerhaba..sizi merak ettim?
Amin!!!!çok şükür sonucum pozitif inşllah hayırlısıyla herşey yolunda gider.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
çok sağol canım inşallah sendende güzel haber bekliyoruz.ama hiç düşünme memoriala git canım ben çok memnun kaldım bide sonuç güzel olunca dahada iyi.Amin!!!!
Çok Sevindim)))beni cesaretlendirdini)Allah sizi korusun))) maşallah
Tabi ancak oraya...dosyam orada..bide beni o kadar hazırladılar..sebebini buldular. ..gitmezmeyim)) ramazan dan sonra insallah) ya da tatil yaptıktan sonra ...hayırlısı...ben şuan bide piskologa gidiyorum ..onun da bana faydası olur..inanyorum..çünkü rahat olmak çok önemli. . Kendim başıramıyorum..ama inşlallah prof desteginle başarıcam))çok sağol canım inşallah sendende güzel haber bekliyoruz.ama hiç düşünme memoriala git canım ben çok memnun kaldım bide sonuç güzel olunca dahada iyi.
inşallah canım bu sefer olucağına inan hep olumlu düşün ki sonuçta güzel olsunTabi ancak oraya...dosyam orada..bide beni o kadar hazırladılar..sebebini buldular. ..gitmezmeyim)) ramazan dan sonra insallah) ya da tatil yaptıktan sonra ...hayırlısı...ben şuan bide piskologa gidiyorum ..onun da bana faydası olur..inanyorum..çünkü rahat olmak çok önemli. . Kendim başıramıyorum..ama inşlallah prof desteginle başarıcam))
Amin! Inşallah!tabiki inançsız bu iş olmaz! Hep umit ediyorum...bide beni ne sevendirdi bilyormusun?senin sonucun))inşallah canım bu sefer olucağına inan hep olumlu düşün ki sonuçta güzel olsun
canımmmmevet senle hikayemiz benziyor.şimdi takipler için doktor arayışındayım aslında tanıdığım doktorlar var ama bana hep uzaklar ben yakın olsun istiyom galiba yine medicanada tanıdığım bi doktor var ona gidicem yakın olursa daha iyi diye düşünüyom ama yinede emin olamıyorum.Amin! Inşallah!tabiki inançsız bu iş olmaz! Hep umit ediyorum...bide beni ne sevendirdi bilyormusun?senin sonucun))
Inşallah bende de böyle sonuçlanır.. medikanadan sonra ) bizim olay benziyo senle...
canımmmmevet senle hikayemiz benziyor.şimdi takipler için doktor arayışındayım aslında tanıdığım doktorlar var ama bana hep uzaklar ben yakın olsun istiyom galiba yine medicanada tanıdığım bi doktor var ona gidicem yakın olursa daha iyi diye düşünüyom ama yinede emin olamıyorum.