• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli Tüp Bebek 2015 topigi

QUOTE="Happy12, post: 40882818, member: 632367"]Memorıal de ayse hanım kesınlıkle konuss[/QUOTE]
Beni de o takip ediyor) ben memnunum..fazlasıyla sıcak kanlı))

Tugçe marhaba seni hatırlıyorum) geçmiş olsun..ben gittigimde tam ters çok sıcak ortam.ve zaten çok yogun çalışyorlar!! Arkadaşlar sonuç onemli..gerisi kolay!
Bende seni hatırladım ondan yazdım zaten.ben cok doktor secen biriyim rahat edemiyorum.piskolojım cok etkılenıyor nur hanımdan cok memnunum o yüzden onun yanında devam ediyorum yoksa merkez iyiydi bi sıkıntımız yoktu.allah var hemşireler fln cok ilğiliydi.ama o sıra beklemek fln yoruyor beni oiskolojık olarak yoruluyordum ama doktorum ilaç gibi geliyorsu:-) allah herkese hayırlısını nasip etsin canın ya gerisi bos.

Ben okudum senin gelişmelerini üzüldüm.. pişman etmedinmi?? Ya zaten memoriaal bir ekip bizim dozlarımızı..ve protokol..ve sayrı semra kahraman alıyor..karar veriyor yani oraya giden hasta onun için gidiyor bildigim kadarıyla..bence böyle laborotuar her yerde yoktur..

merhaba ben de ilk görüşmemi aylim hanımla yaptım fakat çok güler yüzlü karşıladı ilgisi çok iyiydi ama ben banu hanımım ismini çok duyduğumdan ona devam ettim ve çok memnun kaldım banu hanıma gönül rahatlığıya gidebilirsin çok güler yüzlü bir bayan

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben de ilk görüşmemi aylim hanımla yaptım fakat çok güler yüzlü karşıladı ilgisi çok iyiydi ama ben banu hanımım ismini çok duyduğumdan ona devam ettim ve çok memnun kaldım banu hanıma gönül rahatlığıya gidebilirsin çok güler yüzlü bir bayan
Peki? Sonuç aldınız mı?

Merhaba arkadaşlar bende semra hanımdan 10haziran için randevu aldım ekip başı olarak aylin hanımı seçtim. aylin hnm için soğuk biri yazmışlar ama acaba değiştirmelimiyim. Hastane ile ilgili bilgisi olanlardan paylaşmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

mrb arkadaşlar, ben de bu hastaneyi düşünüyorum ancak Ankara-genart için de iyi diyolar. kararsız kaldım. sizce hangisi bi bilgisi olan var mı?

çok sağol canım inşallah sendende güzel haber bekliyoruz.ama hiç düşünme memoriala git canım ben çok memnun kaldım bide sonuç güzel olunca dahada iyi.
Tabi ancak oraya...dosyam orada..bide beni o kadar hazırladılar..sebebini buldular. ..gitmezmeyim)) ramazan dan sonra insallah) ya da tatil yaptıktan sonra ...hayırlısı...ben şuan bide piskologa gidiyorum ..onun da bana faydası olur..inanyorum..çünkü rahat olmak çok önemli. . Kendim başıramıyorum..ama inşlallah prof desteginle başarıcam))

Tabi ancak oraya...dosyam orada..bide beni o kadar hazırladılar..sebebini buldular. ..gitmezmeyim)) ramazan dan sonra insallah) ya da tatil yaptıktan sonra ...hayırlısı...ben şuan bide piskologa gidiyorum ..onun da bana faydası olur..inanyorum..çünkü rahat olmak çok önemli. . Kendim başıramıyorum..ama inşlallah prof desteginle başarıcam))
inşallah canım bu sefer olucağına inan hep olumlu düşün ki sonuçta güzel olsun

inşallah canım bu sefer olucağına inan hep olumlu düşün ki sonuçta güzel olsun
Amin! Inşallah!tabiki inançsız bu iş olmaz! Hep umit ediyorum...bide beni ne sevendirdi bilyormusun?senin sonucun))
Inşallah bende de böyle sonuçlanır.. medikanadan sonra ) bizim olay benziyo senle...

Amin! Inşallah!tabiki inançsız bu iş olmaz! Hep umit ediyorum...bide beni ne sevendirdi bilyormusun?senin sonucun))
Inşallah bende de böyle sonuçlanır.. medikanadan sonra ) bizim olay benziyo senle...
canımmmmevet senle hikayemiz benziyor.şimdi takipler için doktor arayışındayım aslında tanıdığım doktorlar var ama bana hep uzaklar ben yakın olsun istiyom galiba yine medicanada tanıdığım bi doktor var ona gidicem yakın olursa daha iyi diye düşünüyom ama yinede emin olamıyorum.

canımmmmevet senle hikayemiz benziyor.şimdi takipler için doktor arayışındayım aslında tanıdığım doktorlar var ama bana hep uzaklar ben yakın olsun istiyom galiba yine medicanada tanıdığım bi doktor var ona gidicem yakın olursa daha iyi diye düşünüyom ama yinede emin olamıyorum.

Back
X