Memorial Şişli Tüp Bebek 2015 topigi

canımmmmevet senle hikayemiz benziyor.şimdi takipler için doktor arayışındayım aslında tanıdığım doktorlar var ama bana hep uzaklar ben yakın olsun istiyom galiba yine medicanada tanıdığım bi doktor var ona gidicem yakın olursa daha iyi diye düşünüyom ama yinede emin olamıyorum.
Kalbini dinle..ama ben olsam tetirgin olurdum...hiç unutmadım, asansor beklerken bir bayan yanımda vardı.. ondan sonra işte ben onu açıkçası hamile zannettim..

Son düzenleyen: Moderatör:
bilemiyorum yaa.ama perşembe günü randevu aldım medicanadan bi gidicem sonra bide acıbadem halkalı var aklımda orayada gidebilirim duruma göre bakıcaz artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam.kalp atışlarına mı dinleyeceksiniz?)) Ay çok eycanlı)))hadi inşallah)))

OTE="derya001ftn, post: 41181503, member: 679863"]5.haftada olcam kalp atışı alınırmı bilmiyom ama keseyi görcez ve tek mi çiftmi onu öğrencez bnde çok heyecanlıyım[/QUOTE]
Eger HCG çok yüksekte.. ya kız bebek, ya ikiz olabilir))sonra mutlaka paylaş)) allah seni kurusun!!

çok şükür sonucum pozitif inşllah hayırlısıyla herşey yolunda gider.rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın

Tebrik ederimmm.
Ben forumu zaman zaman takip ediyorum ama seni özellikle takip etmiştim. Sanırım dördüncü günde transfer yapmışlardı di mi. Yanılıyor muyum. Tekrar tebrik ederim, inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla..

Tebrik ederimmm.
Ben forumu zaman zaman takip ediyorum ama seni özellikle takip etmiştim. Sanırım dördüncü günde transfer yapmışlardı di mi. Yanılıyor muyum. Tekrar tebrik ederim, inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla..
teşekkür ederim canım evet 4.gün embriyosu iki tane koydular çok şükür ki rabbim nasip etti.ve rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım evet 4.gün embriyosu iki tane koydular çok şükür ki rabbim nasip etti.ve rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin arkadaşım.. Ben dördüncü gün transferine sanki beşinci güne ulaşamadığı için, pozitif olmaz gibi bakıyordum :) İşte düz mantık benimkisi.... Ama senin sonucun benim düşüncemi değiştirdi.. Onun için merak ediyordum seni.
Tekrar tebrik ediyorummm..

Amin arkadaşım.. Ben dördüncü gün transferine sanki beşinci güne ulaşamadığı için, pozitif olmaz gibi bakıyordum :) İşte düz mantık benimkisi.... Ama senin sonucun benim düşüncemi değiştirdi.. Onun için merak ediyordum seni.
Tekrar tebrik ediyorummm..
kesinlikle öyle düşünme bana iki embriyo koydular 2grade ve 3grade bende ikisinin tutucağını hiç düşünmüyodum 3 olan tutmaz diyodum kalitesnden dolayı ama oda tuttu oyuzdn olumlu düşünkü olsun.sen nerde başlıycaksın tedaviye

Canım senin doktorun kim di? Unyttum (ya burda diyorlar Hande uzm en iyi orada..işte beni de düşündüruyir (((ayip olur mu? Ona geçsem? Ama benim bildigim kadarıyla zaten tüm dozlar protokoller semra kahraman karar veriyor! Zaten onu duyduk geldik...

Canım senin doktorun kim di? Unyttum (ya burda diyorlar Hande uzm en iyi orada..işte beni de düşündüruyir (((ayip olur mu? Ona geçsem? Ama benim bildigim kadarıyla zaten tüm dozlar protokoller semra kahraman karar veriyor! Zaten onu duyduk geldik...
canım benim benim bütün kontrollerim banu hanım yaptı .banu hanım tüp bebek konusunda çok eski bu ekibe yeni katıldı fakat daha öncesindede bu ekiple çalıştı yani ekibide iyi tanıyor.diğer çalıştığı kurumlarda çok iyi yerler.ben semra hanım için bu hastaneyi tercih etmiştim dakat kendisiyle hiç görüşemedim malesef ilk muay.aylin hnm yaptı sonrasında ben banu hanımı orda görünce ona devam ettim.ekipteki butun doktorlar çok iyi ama kesinlikle banu hanım diyorum ben.

kesinlikle öyle düşünme bana iki embriyo koydular 2grade ve 3grade bende ikisinin tutucağını hiç düşünmüyodum 3 olan tutmaz diyodum kalitesnden dolayı ama oda tuttu oyuzdn olumlu düşünkü olsun.sen nerde başlıycaksın tedaviye

Evet sen benim fikrimi değiştirdin, süper bir örnek oldun. Ben de Şişli memorial düşünüyorum. Bakalım kısmet.

canım benim benim bütün kontrollerim banu hanım yaptı .banu hanım tüp bebek konusunda çok eski bu ekibe yeni katıldı fakat daha öncesindede bu ekiple çalıştı yani ekibide iyi tanıyor.diğer çalıştığı kurumlarda çok iyi yerler.ben semra hanım için bu hastaneyi tercih etmiştim dakat kendisiyle hiç görüşemedim malesef ilk muay.aylin hnm yaptı sonrasında ben banu hanımı orda görünce ona devam ettim.ekipteki butun doktorlar çok iyi ama kesinlikle banu hanım diyorum ben.

Selam) ya inanamizsın...eşime de inu onerdiler! Dugun bana Banu hanıma gidelim demişti..ama ben yok onu duymadım hiç..tedirgin oldum.. o zaman ona geçerim, ben tanıştım Semra han o ucretli bakıyor ve tedavi girdiğinde o odedigin para düşüyor!! Çogu bilmiyor ve pahalı diye ekstra ona girmiyor....

Merhaba) problem olmadı degilmi? Bende banu han geçmek istiyorum...ayşe han hastasıyım...ama bişından beri semra han gorundüm ve oyle kafadan seçtim kim beni yöneticek! Yeni anladım ..oda onemli şey...

arkadaşlar merhaba,
2tüp bebek denemesinden sonra merkezi değiştirim memoriale gittim. Kahraman bey ile başladık tedaviye tüp bebekten aşılamaya döndük ve sonuç negatif ile sonuçlandı. kendimi biraz toplayıp geri geleceğim dedim. şimdi tekrardan düşünüyorum ama yazılanları okuyunca tereddüt etmiyor değilim. Hangi doktora gideyim nasıl yapayım arada kaldım :(

Merhaba arkadaşlar ben henüz 3 aylık Evliyim evlendiğim ay sancıyla doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendik iki yumurtalığımda da varmış maalesef doktorum hemen ameliyat dedi çünkü iki kistimde 5 cm civarında ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğimi normal yoldan kalmamın çok zor olduğunu söyleyince dünya Başımıza yıkıldı sonra bir akrabamdan Hatırladığım ve netten yaptığım araştırmalar sonucu Memorial Şişli ye gittik durumumu anlattık ve eşimle bana bir Sürü tahlil test yapıldı Hamdolsun tahlillerimizde bir sorun yok bende eşimde iyi durumdayız ama doktorum izindeymiş sonuçlarımızı göstermem için beklemem gerekecek sizce nasıl bir tedavi olur aşılamama mı tüp bebek mi ne olur yardım edin bana

Merhaba arkadaşlar ben henüz 3 aylık Evliyim evlendiğim ay sancıyla doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendik iki yumurtalığımda da varmış maalesef doktorum hemen ameliyat dedi çünkü iki kistimde 5 cm civarında ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğimi normal yoldan kalmamın çok zor olduğunu söyleyince dünya Başımıza yıkıldı sonra bir akrabamdan Hatırladığım ve netten yaptığım araştırmalar sonucu Memorial Şişli ye gittik durumumu anlattık ve eşimle bana bir Sürü tahlil test yapıldı Hamdolsun tahlillerimizde bir sorun yok bende eşimde iyi durumdayız ama doktorum izindeymiş sonuçlarımızı göstermem için beklemem gerekecek sizce nasıl bir tedavi olur aşılamama mı tüp bebek mi ne olur yardım edin bana
Merhaba) merak edilecek bir şey yok) siz dogru yerde sınız..onlar dogrusunu karar verirler) eger tüpleriniz açiksa o zaman aşilama büyük ihtimalle olucak)sadece ilaçla yümurta büyütelecek o kadar)

arkadaşlar merhaba,
2tüp bebek denemesinden sonra merkezi değiştirim memoriale gittim. Kahraman bey ile başladık tedaviye tüp bebekten aşılamaya döndük ve sonuç negatif ile sonuçlandı. kendimi biraz toplayıp geri geleceğim dedim. şimdi tekrardan düşünüyorum ama yazılanları okuyunca tereddüt etmiyor değilim. Hangi doktora gideyim nasıl yapayım arada kaldım :KK43:
Onlar zaten ekib! Ayna doktora devam edin! Ama eger erkek doktorunla rahat edemiyorsan..o zaman bayan doktoru seç , her şey olur! Sabır! Siz dogru erde sinuz) en azindan benim gibi başka yerlerde zaman , para, moral,kaybetmediniz

Back
X