Memorial şişlide bu ay tüp bebeğe başlayanlar ve Yücel hoca hastaları

bohem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
144
26
28
38
Merhaba bugün ilaçlarım ve dozlarım yazıldı. Başka kimlerin yakın zamanda başladı?

Merhaba bugün ilaçlarım ve dozlarım yazıldı. Başka kimlerin yakın zamanda başladı?
benim tecrübem yok ama memorial tüp bebek konusunda bence çok iyi bütün tüp bebek tedavisi olan arkadaşlarım memorialde tekte tuttu. doktorların hepsi iyi anladığım kadarıyla. zaten laboratuvar çalışanları ortak neticede. inşallah sizin de gönlünüzdeki en yakın zamanda olur bu süreçte moral çok önemli

Merhaba çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı. Amh değerim 0.4 ve 3 yumurta görüldü ama yaşım da 38 zaman kaybetmemek için başladık. Maalesef biraz yüksek doz başladık bu da biraz yumurtanın kalitesini etkiler diye korkuyorum az yumurtam diye

zaman kaybetmemeniz yerinde olmuş tabii ki yaş etkeninden dolayı ama merak etmeyin gebelik için bir yumurta bir sperm bile yetiyor kaldı ki ben 29 yaşındayım size yakın değerim var yaşıma göre düşük yani. çok yumurtlamak da iyi değil çünkü zaten amh değerimiz yani depolarımız düşük, çok yumurtlayıp hızlı tüketmek de iyi değil. bence vücudumuz az yumurtlayarak menopoz sürecimizi daha ileri atmak için önlem alıyor. mühim olan yumurtamızın kalitesi dediğiniz gibi. eşinizle birlikte sağlıklı beslenin, sigara kullanmayın, bir de gerekli ise vitamin takviyesi alın inşallah en verimli yumurtayı ve spermi elde edersiniz. bu konuda bir örnek vermek istiyorum bir arkadaşım da memorialde tüp bebek tedavisi gördü ve ilk ay yumurta toplanacak 0 yumurta. o kadar üzüldü ki takviyeler ilaçlar vs bir dahaki ay bir yumurta ile gebe kaldı. bir başka arkadaşımız farklı bir yerde tüp bebek tedavisi oluyordu aynı süreçte ve bize dedi ki 30 yumurtam çıktı benim vs. aralarından 1 yumurta bile sağlam çıkmamıştı o da mesela bir türlü gebelik elde edemedi. söylemek istediğim az yumurtlamak gebelik şansını olumsuz etkilemiyor o yüzden hiç stres olmayın bu konuda.

Çok teşekkür ederim inşaAllah dediğiniz gibi güzel ilerler. Size de çok hayırlı bir doğum dikerim kolaylıkla

Merhaba, hastaneden ben de şimdilik çok memnunum. Bana da güzel haberler nasip olsun inşaAllah ve tab isteyen, emek veren herkese. Size de hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…