• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bu arada kızlar ben bugün kendimi yormadan mıtfak ve oturma odasını süpürdüm sonra içim rahat etmedi hemşireme mesaj atıım oğlumun arada vurduğunu ve ev süpürdüğümü söyledim hiç bir zararı olmaz dedi ☺

Ben anlayamıyorum aslında bi de çalışınca zaten yoruluyorsun ne belirti anlamıyorsun. Çok zor gerçekten şöyle yatamamak

Kızlar benim bugun kese randevum vardı kese ve yolk sac göründü 5+2 ancak sağ tüpüme yakınmış böyle bir durum yaşayan oldu mu doktor iki gün sonra tekrar bajinal ultrason ile bakacakmış

Kızlar benim hiç bir belirtim yok yarın da keseye gidiyorum 12 de randevum doktorum kese ve kalp dedi ama kalp için erken davrandı bence plansız randevu verdi duyabileceğini düşünmüyorum inşallah kese görürüm ve doludur dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🌼

Kızlar benim hiç bir belirtim yok yarın da keseye gidiyorum 12 de randevum doktorum kese ve kalp dedi ama kalp için erken davrandı bence plansız randevu verdi duyabileceğini düşünmüyorum inşallah kese görürüm ve doludur dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🌼
Güzel haberlerle inşaAllah canım kaç haftalık olacak yarın

Benide hafta Cuma’ya kontrole çağırdı kese için inşallah onuda görürsek içim rahatlayacak

Benim de hiç belirtim yok neredeyse ya sabah uykumdan uyandıran bi mide bulantım oldu 2 kere o kadar, betama da hiç baktırmadım çarşamba randevum 🥲 ama geçtiğimiz salı keseyi görmüştük biz

Back
X