Merhaba ben şişlide embriyo dondurdum henüz transfer olmadı. Hatta Sevinç Hanım doktorumdu. Ama Şişlide şöyle bir özellik var. Doktorunuzun kim olduğu farketmeksizin ilaç dozunuza tedavi şeklinize Prof.Semra Kahraman karar veriyor. Ben çok memnun kaldım dondurma kısmına kadar. Gerisi artık allahın takdiriMerhaba arkadaşlar,
Memorial Ataşehir ve Şişli merkezleri arasında kararsız kaldım. Ataşehir’de Prof. Dr. Ebru Çöğendez ile, Şişli’de ise Dr. Sevinç Özmen ile görüşme randevum var.
Yol ve mesafe benim için önemli değil, önceliğim en yüksek başarı şansı ve kaliteli tedavi süreci.
Şu noktalar benim için çok önemli:
Doktorun tecrübesi ve başarı oranları
Tedavi sürecinde hastaya yaklaşımı, iletişimi
Erkek infertilitesi ve zor vakalarda deneyim
Hastaların gerçek yaşadıkları deneyimler, memnuniyetleri
Sizden ricam;
Bu iki doktordan biriyle veya her ikisiyle tedavi olmuş/olan varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Ayrıca Memorial Ataşehir ve Şişli tüp bebek merkezleri hakkında genel görüşlerinizi de çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkürler!
Siz soyleyince ben de açtım baktım. Birkaç yorum var sadece sankiBende memorial da baslıycam ama cok fazla sikayet okumaua başladım şikayetvar comda falanda. Yumurta büyütme aşamasıyla ilgli hep sıkıntı ilaç dozu ve çatladıgjtan sonraa toplamıslar bilemedim kafam karıştı
Hayırlı sonuç gelir inşallahMerhaba ben şişlide embriyo dondurdum henüz transfer olmadı. Hatta Sevinç Hanım doktorumdu. Ama Şişlide şöyle bir özellik var. Doktorunuzun kim olduğu farketmeksizin ilaç dozunuza tedavi şeklinize Prof.Semra Kahraman karar veriyor. Ben çok memnun kaldım dondurma kısmına kadar. Gerisi artık allahın takdiri
Ben çok uzun zamandır araştırıp okuyorum benimde en az kötü yorum okuduğum hastanelerden biri Şişli memorial o yüzden şaşırdım çok şikayet var denmesine. Ben mesela Acıbadem maslak Bülent bey ve Şişli Semra hanım arasında özellikle çok araştırdım ( erkek infertilitesi olduğu için bu iki hastane arasında kaldım benle ilgili olsaydı tartışmasız aret kamara giderdi ) Acıbadem maslakla ilgili çok fazla serzeniş okudum.Siz soyleyince ben de açtım baktım. Birkaç yorum var sadece sanki
Bilemedim
Siz basladiniz mi pekiBen çok uzun zamandır araştırıp okuyorum benimde en az kötü yorum okuduğum hastanelerden biri Şişli memorial o yüzden şaşırdım çok şikayet var denmesine. Ben mesela Acıbadem maslak Bülent bey ve Şişli Semra hanım arasında özellikle çok araştırdım ( erkek infertilitesi olduğu için bu iki hastane arasında kaldım benle ilgili olsaydı tartışmasız aret kamara giderdi ) Acıbadem maslakla ilgili çok fazla serzeniş okudum.
Bende öyle düşünüyorumBen çok uzun zamandır araştırıp okuyorum benimde en az kötü yorum okuduğum hastanelerden biri Şişli memorial o yüzden şaşırdım çok şikayet var denmesine. Ben mesela Acıbadem maslak Bülent bey ve Şişli Semra hanım arasında özellikle çok araştırdım ( erkek infertilitesi olduğu için bu iki hastane arasında kaldım benle ilgili olsaydı tartışmasız aret kamara giderdi ) Acıbadem maslakla ilgili çok fazla serzeniş okudum.
Herhalde en büyük mağduru benim Acıbadem maslağın 3 opu deli gibi yüksek dozlar hiç embeiyo oluşmadı. Memorialda da 3 ppu oldum burada embriyo oluştu ama negatif oldu hep. Belkide rahimde sıkıntı var bilemiyoruz çünkü embriyolara Pgt yapılmadıBen çok uzun zamandır araştırıp okuyorum benimde en az kötü yorum okuduğum hastanelerden biri Şişli memorial o yüzden şaşırdım çok şikayet var denmesine. Ben mesela Acıbadem maslak Bülent bey ve Şişli Semra hanım arasında özellikle çok araştırdım ( erkek infertilitesi olduğu için bu iki hastane arasında kaldım benle ilgili olsaydı tartışmasız aret kamara giderdi ) Acıbadem maslakla ilgili çok fazla serzeniş okudum.
Histereskopi yapıldı miHerhalde en büyük mağduru benim Acıbadem maslağın 3 opu deli gibi yüksek dozlar hiç embeiyo oluşmadı. Memorialda da 3 ppu oldum burada embriyo oluştu ama negatif oldu hep. Belkide rahimde sıkıntı var bilemiyoruz çünkü embriyolara Pgt yapılmadı
İki defa hemde. Acıbadem Maslak tüpünde sıvı var dedi olmadım tüpleri almak istedi doktor. Ona da emin değildim ki hemşire bile değil doktor asistanı aradı söyledi. O arada doktor tatildeydi benim filmimi nerde değerlendirdi acaba diye soru işaretleri vardıbende. Sonra memorial gittim orda öyle birşey yok dediler ama tutmayınca da aklıma takıldı 3 defa 5 embriyo transfer edildi hiç birisi tutmadıHistereskopi yapıldı mi
O zaman evet sıkıntı olabilir bence de memorial de olmadınız yani histereskopiİki defa hemde. Acıbadem Maslak tüpünde sıvı var dedi olmadım tüpleri almak istedi doktor. Ona da emin değildim ki hemşire bile değil doktor asistanı aradı söyledi. O arada doktor tatildeydi benim filmimi nerde değerlendirdi acaba diye soru işaretleri vardıbende. Sonra memorial gittim orda öyle birşey yok dediler ama tutmayınca da aklıma takıldı 3 defa 5 embriyo transfer edildi hiç birisi tutmadı
merhaba muayene ücreti hakkın da bilgi verir misin bende ona gitmeyi düşünüyorum . çok duydum ısmını ama sanırım birazcık pahalı .sisli memorial Semra Kahraman sukurler olsun 4 yil once ilk transferimle kizima kavustum simdi dondurulmuslarimdan 2. Yi transfer oldum sonuc bekliyorum
Merhabalar 4 yil once tedavimi oldugum icin suan guncel ucretleri bilmiyorum ama yeni dondurulmus transfer yapildi gecen hafta 50 bin odedik .merhaba muayene ücreti hakkın da bilgi verir misin bende ona gitmeyi düşünüyorum . çok duydum ısmını ama sanırım birazcık pahalı .
2 yıllık evlıyım hıc bır sorun yok ama olmuyordönüş yaparsan çok sevinirim.
Ben tedavi görüyorum suan. Ön görüşme ve muayane ücretsiz. Tüp bebek paketi 105 bin TL. İlk transfer de dahil. İkinci transfer olursa 53 binmerhaba muayene ücreti hakkın da bilgi verir misin bende ona gitmeyi düşünüyorum . çok duydum ısmını ama sanırım birazcık pahalı .
2 yıllık evlıyım hıc bır sorun yok ama olmuyordönüş yaparsan çok sevinirim.
dönüşün için çok teşekkür ederim , 2 yıllık evliyim 37 yaşındayım Ocak ayında bende gideceğim inşallah . bana sonuçlarını yazarsan çok sevinirim hatta özelden mesaj atarsan da çok mutlu olurumBen tedavi görüyorum suan. Ön görüşme ve muayane ücretsiz. Tüp bebek paketi 105 bin TL. İlk transfer de dahil. İkinci transfer olursa 53 bin
dönüşün için çok teşekkür ederim , 2 yıllık evliyim 37 yaşındayım Ocak ayında bende gideceğim inşallah . bana sonuçlarını yazarsan çok sevinirim hatta özelden mesaj atarsan da çok mutlu olurum
Benim yine olumsuz oldu. Doktorum sevinç hanımdı. Zaten igne dozları kurul sonrası belli oluyor. Sevinç hanimdan memnun kaldım ama bizde döllenme sorunu var. Piezzoelektrik, kalsiyum iyonor, yapay zaka ,ımsi denendi ama olmadı. Yumirta toplama sürecinde sıkıntı olmadı ama sonrası gelmiyor.dönüşün için çok teşekkür ederim , 2 yıllık evliyim 37 yaşındayım Ocak ayında bende gideceğim inşallah . bana sonuçlarını yazarsan çok sevinirim hatta özelden mesaj atarsan da çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?