ilk 2 denememi memorialda yaptırdım
dr.uma ısınamadım , soğuk , bazen ters , uzak ve ilgisizdi bile diyebilirim , dr.un isminin vermeyi bu anlamda etik bulmuyorum , sonuçta benim dışımda 3-5 kişi de aynı görüşte olsalar da orada başarılı bir dr.du ..
sırf eltimin ve bir başka akrabamızın da dr.u diyerek ona gittim ve katlandım ..
3. denememi bahçecide yaptırdım , orası da iyiydi , dr.umdan çok memnundum ama 4. denemeyi orada yaptırmamız için daha fazla para biriktirmemiz gerekiyordu , bir de oraya çok ümit bağlayıp , benim için son nokta , en iyisi dediğim yerde bile olumsuz sonuç alınca biraz soğudum gibi oradan
sonra umut
tüp bebek seçeneklerimin arasında belirdi birden
araştırdım ,bir kaç kere görüşmeye gittim ve işte burası dedim
ilgi ,özen , hasta rhundan anlama ne ararsan var , hem dr.larında hem çalışan tümmmmm personelinde ...
benim Umuttaki dr.um Levent beydi , muayene için kontrole gittiğim bir zaman yarım saatten fazla konuştuk , tedaviler , yaşanılan olumsuzlklar ve psikolojik mücadele üzerine .. sonra konuşma bitti gibi muayeneye geçip geçmeyeceğimizi sorduğumda , bugün muayene etmeteceğini söyledi , gerek yok , seninle ilgili herşey yolunda , bir sonraki gelmende bakalım , sen şimdi kendini iyi hissediyorsan bitti görşmemiz gibi bir diyalog yaşandı aramızda .. ilk tedavilerimde dr.um neredeyse koltuğun ucunda oturarak beklerdi benim muayeneden sonra gyinip çıkmamı ve usulen soracağım bir soru var mı diye ..
Allah kimseye vermesin , ama bu tedavim de olumsuz sonuçlansaydı ben artık izmirde yaşamama rağmen gelip yine Umutta , aynı dr.umla devam ederim diyordum . İt.da yaşaıyor olsaydık bana öre karşıda olmalarına rağmen takiplerimde de oraya giderdim ..
çok güleryüzlü ve samimiler heppsi de ..
Dr. Enver Bey için de hastaları aynı şeyleri söylüyorlar ..
Umutu gözüm kapalı tavsiye ederim ..
memorial ile daha fazla bilgi almak istersen ARAY kullanıcı adlı bir arkadaşın " memorial hakkında herşey " başlıklı konsunu bulup okumanı öneririm ..
bir de arama butonu var memorial yazıp arattır sonra da umut yazıp arattırırsan daha önce yazılmış bilgilere ulaşabilirsin ..
çünkü aynı şeyleri 30 kere yazmak insanlara bıktırıcı gelebiliyor ..