Memur değilseniz size ev yok !!!!

Bi de bekara ev vermeyen bi zihniyet var!

Memurun maasi duzenli tamam ama bu kirayi duzenli odeyecegini garantilemez ki ,cok sacma.

memura haciz gelse siciline işlenebiliyor, böyle bir şey başına gelsin istemez memur adam da öder, gibi bir düşünce var.
ya da icraya versen maaşından tahsil edebiliyorsun
çalıştığı yeri düzeni belli olmayan bir adamı ara da bul, ödemese bıraksa gitse uğraşırsın, diye düşünüyorlar. bir de işte 8-5 çalışır erken yatar kalkar düzeni bellidir gibi düşünceler. sanki özelda çalışan her gece alem yapıyor :P
ama bu adamlar zaten 1 senelik peşin istiyormuş kirayı :P daha nesine memur istiyorlarmış, o kısmı Kayseri tutuculuğu sanırım.

Bizde düğünümüZe bir ay kala bulmuştuk. Haklısın memur da memur demişlerdi Bizede. Allahtan ben memurum. Hele Bi ev sahibi öğrenciye esnafa ev yok dedi kapadı telefonu. Eşim de sen ara istersen demişti ama ben aramamiştım. Aranır mi o manyak die.

memura haciz gelse siciline işlenebiliyor, böyle bir şey başına gelsin istemez memur adam da öder, gibi bir düşünce var.
ya da icraya versen maaşından tahsil edebiliyorsun
çalıştığı yeri düzeni belli olmayan bir adamı ara da bul, ödemese bıraksa gitse uğraşırsın, diye düşünüyorlar. bir de işte 8-5 çalışır erken yatar kalkar düzeni bellidir gibi düşünceler. sanki özelda çalışan her gece alem yapıyor :P
ama bu adamlar zaten 1 senelik peşin istiyormuş kirayı :P daha nesine memur istiyorlarmış, o kısmı Kayseri tutuculuğu sanırım.

Yanlis dusunuyolar gercekten de,is o raddeye gelip hacizle falan ugrasilirsa herkesten tahsil edilir ama duz mantikla yaklasiyolar.

Kayserililerin masallahi var tabi .

Sende salla memurum de gelip kuruma öı bakacak bordronumu isteyecek hatta işi abart maliyede memurum aldığınız kira üzerinden mi gelir beyan ediyorsunuz bakarım de o istediği eurolar bogazında düğümlensin korkudan

yıllarca kiralarda oturup, günlerce ev arayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Rabbim yardımcınız olsun. İyi insanlarla karşılaştırsın İnşaallah.

https://www.sahibinden.com/ilan/eml...us1-165-m2-luxx-kiralik-daire-320238633/detay

Aradım konuştum Ayhan bey ilgileniyo.
Memur şartı arıyo musunuz dedim neiş yapıyosunuz dedi eşim bilg mühendisi dedim. Yarı memur sayılırsınız olur dedi.
Ben istanbuldayım arkadaşım arıycak dedim ararsın yarın geldim kayserideyim görebilir miyim diye

hayırlı olsun

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz. Beni tanımadığınız halde böyle bir şey yapmanız çok hoşuma gitti çok teşekkür ediyorum. Şu olaylar dindikten sonra eşim gidip bakacak eve çalıştığı yere çok uzak değilse tutabiliriz anlaşırsak adamla. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim

Var ya o aç gözlü ev sahiplerini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Onlar yüzünden çokk radikal bi karar aldım. Dört senede bezdirdiler beni ve eşimi. Ne istekleri biter, ne dırdırları. Allahınızdan bulun. Adam evi boyadım depoziti vermem dedi, bakıyoruz tüm duvarlarda mürekkep kalem izi var. Adam bizi uyarıyor karı koca kavgası olmasın, bizim gürültümüz olur, siz yapmayacaksınız, özel hayata saygı duyacakmışız pehhhh!!!! Alın beş para etmez evinizi başınıza çalın. Mecbur kalmasam taşınmazdım bu eve, dört ay yetti bana. Pire bastı evi, alt katta kedi besliyorlar. Kimsenin umrunda değil. Amann Allah yardımcın olsun arkadaşımmm, çok zor ev sahipleriyle uğraşmak. Allah bunlara öyle bi ders versin ki, şu emlak balonu öyle bi patlasın kiii inşallahhhh, b.k gibi evlere 1300 tl istiyorlar insafff.

Nerdeyse herşeyi göze alıp borç harç kredi çekip ev almayı bile düşündük bir ara bu kadar yüksek kira verene kadar kredi öderiz diye

Herkese yorumları için teşekkür ederim ev eşim bir kaç ev daha bulmuş onlarla görüşmeye gidecek umarım hakkımız da hayırlısı olur.

Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.

İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle :KK43: ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.

:KK43: dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
Allah Allah bizim bina 8 daire 5 i kiracı 5 i de serbest meslek

memur istemelerini anladım da işi gücü olan memur olmayanları neden istemiyolar anlamadım.
ben memurum her ayın 15 inde saat 9 da ev sahibinin kirasını gönderirim
sanırım düzenli ödeme yapacaklarını düşündüklerinden memur istiyorlar
emlakçı aracılıgı ile kiralasanız?

adana mersin civarında da bildigim altı aylık veya yıllık odeniyor kira. istanbulda da mesela kirası yüksek yerlerde de öyle.

ankarada da boyle memur olmayana ev yok..valla bizim insanımız bir tuhaf yardımcı olmak yerine devamlı insanları zor durumda bırakmaya calısır hale gelmisler

2 sene önce taşınmaya karar verdiğimizde internetteki ev ilanlarını inceledik.
Dediğiniz gibi memur istiyorlar.
Hem de çoğu karı-koca memur kiracı arıyor.
Sanki karı-koca memur olanlar maaşlarını ev sahibine bağışlayacaklar...

1 yıllık peşin mi? Desene o kişiye '1 yıllık peşin kirayı verecek param olsa peşinat yapar ev kredisi çekerim' diye.
Kayseri olmasına hiç şaşırmadım tabi.
Diğer taraftan ev sahiplerini dinlesen ev sahibine, kiracıları dinlesen kiracıya hak veriyor insan. İki ucu b.lu değnek işte.
İnşallah istediğin gibi bir ev bulursun.

Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.

İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle :KK43: ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.

:KK43: dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim

canım buldun evii değil mi? bak biz ev tuttuk, ertesi gün sözleşme imzalanacak ve adam vazgeçti, yani öyle at hırsızı gibi de bir tipimiz yok gayet normal genciz yani :KK48:

sonra neyse dedik, hayırlısı bu değilmiş.sonra biraz daha dolandık, ev yok aklım orada kaldı bayıldım yani eve, illa o olsun diyorum. bir gün yalandan ev sahibini başka numaradan aradım, hani ev hala kiralık mı diye, kiralık demesin mi* bide bize verdiği fiyattan 100 TL fazla diyor, bende açtım ağzımı yumdum gözümü "ya beyfendi madem ev kiralık bize niye vermiyorsunuz? biz dedim gayet iyi para kazanıyoruz, bu kirayı da çok şükür ödeyecek durumumuz var" işte diyor ki ileride sorun olursa, gücünüz var mı? ne iş yapıyorsunuz, ya dedim gücümüz olmasa bu ayarda bir evi niye tutmaya kalkalım, heralde var dedim. adamı paramız olduğuna inandırmaya çalıştım resmen. en son bizimki diyorki bu adama götürüp bordromu göstericem :KK57:

en sonunda iyi gelin yarın sözleşmeyi imzalayalım dedi, iki kirada peşin bide depozito haa bu arada ilk fiyattan da vermedi :eek: 100 TL fazlasına verdi, evi o kadar beğenmesem, ve o civarda o ayar ev bulabileceğimi bilsem "al evini başına çal" derdim ama nişanlım dedi ki; boşver köprüyü geçen kadar, sonra zten muhattap olmayacağız.

yani her yer aynı maalesef. belki onlarda haklıdır. bir sürü insan kirasını ödemeden kaçıyor ama ne biliyim tipten falan anlaşılır yani :işsiz:

Back
X