Memur değilseniz size ev yok !!!!

Soran arkadaşlar için Sümer, hürriyet, merkez, yeni stad tarafı (ama belsin olmaz), Alparslan, en son çare olarak talas taraflarında ev bakıyoruz ilginize çook teşekkür ederim

Bu sıralar benim de derdim bu ben kamu çalışanı olduğum halde (kriterlerine uyuyorum hani) düzgün bir kiralık ev bulamıyorum, kümes gibi yerlere ederinden çok yüksek kiralar istiyorlar yeni evlere değinmiyorum bile bir de tripli tripli ilan giriyorlar yahu. Az daha eklesem üstüne kredi öderim ne diye sizin kiranızla uğraşayım.

Dünya kadar yeni ev yapılıyor akıbeti ne bu evlerin bilmiyorum millet hobi olsun diye alıp boş mu tutuyor yoksa insanlar bölünerek çoğalıp evlere mi oturuyorlar anlamıyorum ya.

Ayy triska akakce.com gibisin yeminle :KK70:

Herşeyin en uygununu nasıl buluyorsun gözünü seveyim bana da öğret bu ilmi

Hancock Hancock kayseride yıllık istiyorlar kiraları genelde memur maaşı garanti diye buralarda da çoğu ilana yazarlar tercih sebebi diye.

İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Mesleğim bu :)

Orası neresi yahu? Kayseri imiş. Şaka gibi. Kimse alınmasın gücenmesin ama Kayseri metropol mü? Çok mu yaşanılası bir yer? Avrupa'nın başkenti, bütün kurumsal büyük firmaların toplandığı bir yer mi ki bu kadar yüksek bir bedel ödemeniz gerekiyor ev tutabilmeniz için? Şark kurnazlığı ile ünlü diye biliyorum ben daha çok. Yok bir yıllık peşin bilmem ne bir de Euro. Kafayı yemiş bunlar.

Çok eskiden ev kiraları döviz (efektif) üzerinden ödenirdi ama o zamanlar haklıydı insanlar, ekonominin hali hal değil, TL'nin değeri pul olmuş, habire devalüasyon, enflasyon uçmuş falan... O zamanlar haklı olabilirlerdi ama şu an bunun yapılması çok saçma, ağzıyla bile gülemiyor insan o derece saçma.

+1
Sanırsın dünya metropulü, bir de euroyla kira istiyormuş haspalar????

Bi de bekara ev vermeyen bi zihniyet var!

Memurun maasi duzenli tamam ama bu kirayi duzenli odeyecegini garantilemez ki ,cok sacma.

Var ya o aç gözlü ev sahiplerini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Onlar yüzünden çokk radikal bi karar aldım. Dört senede bezdirdiler beni ve eşimi. Ne istekleri biter, ne dırdırları. Allahınızdan bulun. Adam evi boyadım depoziti vermem dedi, bakıyoruz tüm duvarlarda mürekkep kalem izi var. Adam bizi uyarıyor karı koca kavgası olmasın, bizim gürültümüz olur, siz yapmayacaksınız, özel hayata saygı duyacakmışız pehhhh!!!! Alın beş para etmez evinizi başınıza çalın. Mecbur kalmasam taşınmazdım bu eve, dört ay yetti bana. Pire bastı evi, alt katta kedi besliyorlar. Kimsenin umrunda değil. Amann Allah yardımcın olsun arkadaşımmm, çok zor ev sahipleriyle uğraşmak. Allah bunlara öyle bi ders versin ki, şu emlak balonu öyle bi patlasın kiii inşallahhhh, b.k gibi evlere 1300 tl istiyorlar insafff.

Yuh ya ayiptir. Kayseride paraya düskün olurlarmis diye duymuslugum var nedense hic sasirmadim. Hayirlisiyla ev bulursunuz insallah üzülmeyin bosuna vardir bir hayir. Iyi insanlarla karsilastirsin Rabbim.
Ben yurt disindayim burada da türklere ev vermek istemezler. Adam sen Türksün o yüzden demez tabiki, evine almaz sadece seni, ha evine aldi da mi cikartamaz zaten kafasina göre. Yasalar iyi uygulaniyor sükür ki.
Gönlünüzü ferah tutun aramaya devam edin ne denir ki. Iyi komsulariniz ev sahipleriniz olur insallah

Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.

İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle :KK43: ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.

:KK43: dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
Allah yardimciniz olsun.Gonlunuze gore bir yer bulursunuz insaAllah tez vakitte...

Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.

İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle :KK43: ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.

Bu ne ya evlenmek icin memur olmak gerektigi yetmuyorda simdide bu mu cikti karsimiza eeee vatana vede millete hayirli olsun o zaman

ailelerinizde memeur yok mu anne baba.. onlar tutsun.. malesef küçük yerlerde böyle

Back
X