memur icin yasanacak sehir onerileriniz?

ay cok tsk ederim ben de hataylıyım ama ist.da yaşıyorum, yakında evlenecegim inş ve doğuya gitmek zorunda kalacağız 2-3 yıl.. adıyamanın en yaşanabilir güzel yerleri neresi peki semt olarak

Adiyaman yazin cok sicakmis,Ben eledim adiyamani
Eskisehir biraz kafama yatti..ocak ayina kadar esiminle bi karar veririz..
Onerilere acigim..Trakya ve ege dusunmuyorum artik..
Cevaplayan arkadaslara cook tesekkurleer.devamini Bekliyorumm

canım ben 10 yıl oldu cıkalı tatıllerde gıdıyorum sımdı cok daha buyumus gelısmıs cok guzel sıteler yapılmıs merkezde dersen bozbey yolu tarafı , ataturk ormanı tarafında guzel evler avr bıraz sehırden uzak olsun dersen unıversıteyı gectıkten sonra guzel sıteler yapılmıs benım aklıma gelen yerler buralar envayi cesıt yemek fırına gonderılıyo evde yemek derdı yok bıberın kozlensın kahvaltında eşlik etsin sıcak sıcak mis gibi lahmacunlar, merkezde her kose basında bırbırınden guzel çiğköftecıler allaaaah memleketımı ozledım yaaben

Gerçi sıcaktan şikayet etmişsiniz ama kesinlikle İzmir derim ben
Büyükşehir ama içine çok kolay karışıp rahat bir yaşam sürebilirsiniz
Kiralar da oldukça ucuz

Onun dışında eğer püfür püfür yerler arıyorsanız Eskişehir, İzmit, Balıkesir, Çanakkale gibi bir yer olabilir :)

Geçen gün Nevşehir ve Kayseri'ye gittik.

Çok gezemedik ama yaşanılası görünüyorlardı.

Pek çok ile de çok yakınlar.

Gecen sene aydinin en sicak zamaninda Izmire bi yakinimizi biraktik arabayla.nasil usuduk nasil usuduk
Izmir esiyo en azindan,aydinda o da yok

kesinlikle kayseri derim

ben sinopluyum burda yaşıyorum.burası emekli ve memur yeri.hem insanlar rahat kimsenin kimseye karıştığı yok her görüşe açıklar.hemde denizle çevrili güzel bir ada.samsun biraz kalabalık burası gibi değil.bi yerden biyere burda araca gerek bile duyulmuyor.okullarıda iyi.sadece büyük alışveriş merkezleri yok.kendi halinde şirin bir ada.yazları ayrı güzel.tavsiye ederim

bursa izmit sakarya samsun bolu yalova

Kucuk,sirin yerleri severdim AMA oralarda yapamadigimi farkettim..tesekkurler oneriniz icin..

kesinlikle kayseri derim
Kayseride ev fiyatlari cok pahali diye duymustum.hatta Euroyla verilyor diye duymustumdogru mudur?

Yalova,Burası hem çok kalabalık değil hemde faal bir şehir,doğal güzelliklerinden bahsetmiyorum bile,yaşaman gerek:)
bir araştırmanı tavsiye ederim canım:)

pek sevenı yoktur ama ankaralıyı ancak ankaralı anlar kesınlıkle memur sehrı ankaraaaaaa

Kucuk,sirin yerleri severdim AMA oralarda yapamadigimi farkettim..tesekkurler oneriniz icin..

Kayseride ev fiyatlari cok pahali diye duymustum.hatta Euroyla verilyor diye duymustumdogru mudur?

iyi bir semtten istersen biraz pahalı ama sana gelmek isterseniz bir kaç semt önerebilirim.kiraya euro verende var tl ile verende
ama kayseri kesinlikle memur şehri
kii beni eşimde memur

iyi bir semtten istersen biraz pahalı ama sana gelmek isterseniz bir kaç semt önerebilirim.kiraya euro verende var tl ile verende
ama kayseri kesinlikle memur şehri
kii beni eşimde memur
Esim Iyi evde oturur
Cevre ve sehircilik bakanligi nerdeyse orda oturacazdur simdi mahallesini netten bulur sorarim sana:)
Mevlana Mahallesi nasildir canim?

Son düzenleme:
Çanakkale. Kücük sehir, hayat ucuz. Memurlar işlerine yürüyerek gidiyorlar. Yiyecek ucuz evler ucuz. Daha ne olsun. Deniz de var miss gibi.

Yiyecek ve evler ucuz muuuuu :))) Çanakkale küçük bir şehir olabilir ama ucuz değil maalesef hatta orda herkes pahalılıktan dert yanar yani 3 sene yaşadım ucuz diyeni görmedim hiç

Esim Iyi evde oturur
Cevre ve sehircilik bakanligi nerdeyse orda oturacazdur simdi mahallesini netten bulur sorarim sana:)
Mevlana Mahallesi nasildir canim?

bende baktım mevlanadaymış,güzeldir
çok güzel,yeni apartmanlar var
ama orda kiralar ne kadar bilmiyorum
ayrıca çarşı merkeze çok yakın
avm yede yakın
fevzi çakmak mahallesi var oarsıda eşinin işyerine yakın
kiralar 300-500 arası

Ben samsun derim :) karadeniz havası bir başka yaa :) ne sıcaklık yağmur kokusu ohh mis :) orda hayat pahalı bilemem ama ilçelerinde pek güzel yaşanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…