memur icin yasanacak sehir onerileriniz?

pek sevenı yoktur ama ankaralıyı ancak ankaralı anlar kesınlıkle memur sehrı ankaraaaaaa
Ben ankarayi cok severim.gorumcemde orda birazda ondan gitmek istiyorum.esim istemiyor isi cok olurmus ordamaddi acidan esim orda gecinebilir dese bugun giderim ankarayaalisveris merkezleri parklari ahh ahh,bi denizi yok
Yalova,Burası hem çok kalabalık değil hemde faal bir şehir,doğal güzelliklerinden bahsetmiyorum bile,yaşaman gerek:)
bir araştırmanı tavsiye ederim canım:)
Yalovada yasayan bir tanidigin var cok sicak ve nemli demisti.ondan dusunmemistim hic,siz nasil bakiyorsunuz Yalovaya?

Hmm avm mi dedin kirasi o kadarsa iyiymis,Ben daha pahali diye dusunmustum.yazdim aklimin bir kosesine,sagol canim:)

Ben samsun derim :) karadeniz havası bir başka yaa :) ne sıcaklık yağmur kokusu ohh mis :) orda hayat pahalı bilemem ama ilçelerinde pek güzel yaşanır..
Ben cok severim yagmuru da esim hic sevmez,ikimizdede sinuzit var
Karadeniz icin gökyüzü berrak degil havası hep yagdim yağacak gibi olur,pusludur demislerdi.oyle midir?
Oyleyse çamaşir falan kurutmak sorun olurdusundugum seylere bak

böyle benimde şehir seçme şansım olsaydı mutlaka karadeniz bölgesinden secerdim..
kayseri yi düşün derim..
çok ferah bir şehir
kiralar pahalı değil, memurun rahat edeceği bir yer..Erciyes manzaralı bir ev püfür püfür kışı ayrı güzel yazı ayrı...
ahhh memleketim

Erciyes manzarasi görmek için hangi mahallede oturmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…