Memur olabilmek..

Poseidon17

♥07.07.2012♥
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
91
0
16
Çanakkale
sorum ve sorunum şudur ki ; 25 yaşındayım.lise mezunuyum , daha önce 2 kez kpssye girdim birinde 85 diğerinde 72 aldım.
Bir sonraki sınav seneye çok calisarak hedefi 90 ve üzeri tutmak istiyorum inşallah , düz memur veya bir üstü vhki olmak benim için hayal mi ¿ zaten sayisal mezunuyum kpss de matematik fulle yakındır , sorunum sadece tarih. umarım kendimi anlatabilmisimdir..
(yazım hatası varsa kusura bakmayın telefondan yazmak zor oluyor)

Düz lise olarak atanmak çok zor, aöf halkla ilişkiler bölümüne gir derim.

Hangi sene hatırlamıyorum vkh bölümüne 95den yukarı istiyorlardı hep. Meslek liseleri 70-75 atanır ama düz lise en az 95 olması şart.

Yaşın daha geçmeden önlisanstan en çok aranılan bölümlerden birinde oku bence...

Hem artık liseler için kpss olmayacak deniyor.

Düz lise olarak atanmak çok zor, aöf halkla ilişkiler bölümüne gir derim.

Hangi sene hatırlamıyorum vkh bölümüne 95den yukarı istiyorlardı hep. Meslek liseleri 70-75 atanır ama düz lise en az 95 olması şart.

Yaşın daha geçmeden önlisanstan en çok aranılan bölümlerden birinde oku bence...

Hem artık liseler için kpssa olmayacak deniyor.

acikogretim kamu yönetimi okuyorum ama sinava kadar mezun olamıyorum 4 yıllık onun için 2016 yi beklemem lazım sanırım :/

Amcan dayın yoksa Ankarada hayal değil ama, epey zor..

ahh bi amcam olaydi :))))

acikogretim kamu yönetimi okuyorum ama sinava kadar mezun olamıyorum 4 yıllık onun için 2016 yi beklemem lazım sanırım :/

ooo çok güzel :) Sanırım düşündüğüm şeyi yapmak istiyorsun, düz liseden atanıp sonra kıdem yükseltmek mi.. Hmmm bence kamu yönetimini bitirip direkt yüksek memur olarak atanmak daha iyi ama onun da sınavları insanı göçertiyor. Azmin elinden kimse kurutlamaz inanmak ve çalışmakla hepsi olur. Yolun açık olsun Allah kolaylık versin :)

benim bildiğim bundan sonra çift yıllarda yapılacak kpss ye lise mezunları giremeyecek artık,2012 sondu.
yine bir araştırım derim.
eğer dedğim doğruysada ümidini kesme açıktan veya örgünden 2 yılllık okuyu ve 2014 te gene gir kpss ye.
puanlar 2 yıl geçerli ne de olsa.
o sırada zaten mezun olmuş olur 3 veya 4. atamalara yerleşirsiniz.

Back
X