• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur oldum diye

Çok komiksiniz gerçekten sonuç alınacağını düşünüyorsunuz .
Ablam bu sebeple değil farklı bir sebepten haksız işten çıkarma ile ilgili dava açtı 2 yılın sonunda kazandı ya işe dönecekti ya tazminatını alacaktı ablam tazminatı almayı tercih etti. Uğraşınca sonuç aldı. İnsanların kendi tercihleri…

Açılın ben forumda memurları beğenmediğim için linç yemiştim. Yine aynılarını yazayım da konu sahibi bir de o açıdan baksın :KK70:

Arkadaşım maaşınız az, mal mülk sahibi olmak için senelerce kredi ödemek zorundasınız.
Diğer işlere göre rahat çalışma saati olduğu vs doğru ama influencer gibi de free değilsiniz yine iş yine mesai.
Doğru düzgün yükselme, ilerleme şansınız yok. Mesleki tatmin nadir.
Azıcık aş kaygısız baş seven için makul.
Memur çocuğuyum, Allah bu devirde sabır versin hepinize.
Gerçekleri yüzümüze çarptığın için teşekkür ederim ☺️ gerçekten yazdıkların çok doğru ama insanlar görmek istediği gibi görüyor kendileri daha çok kazanıyor olsa bile..

Ablam bu sebeple değil farklı bir sebepten haksız işten çıkarma ile ilgili dava açtı 2 yılın sonunda kazandı ya işe dönecekti ya tazminatını alacaktı ablam tazminatı almayı tercih etti. Uğraşınca sonuç aldı. İnsanların kendi tercihleri…
Ben mağduriyet üzerine mağduriyet yaşadığım firmadan 28 bin lira alacağım iki yılın sonunda . Bir buçuk yıl sigortam yatmadı, son maaşım verilmedi, maaşım yattığı zamanlarda asgari ücret üzerinden yattı ve sürekli mobinge uğradım . Memurluk ve özel sektörün özlük hakları konusundaki durumları hiç kiyaslamayalim bence .

Ben mağduriyet üzerine mağduriyet yaşadığım firmadan 28 bin lira alacağım iki yılın sonunda . Bir buçuk yıl sigortam yatmadı, son maaşım verilmedi, maaşım yattığı zamanlarda asgari ücret üzerinden yattı ve sürekli mobinge uğradım . Memurluk ve özel sektörün özlük hakları konusundaki durumları hiç kiyaslamayalim bence .
Birbuçuk yol sigortanız yatmıyorken neden sustunuz neden şikayet etmediniz

Ne yapalım diyenler de derdimi anlamıyor 😂biri sizi iyi görse bastıra bastıra ne kadar iyisin mutlusun ya dese iki de bi dile getirse bu da onun gibi bişey 😄 yani aslında olmanı istemiyorlar. memurluk da hava atacak bişey değil bu arada onun için yazmadım 😂

Biri bana ne kadar iyisin mutlusun dediginde " ben buraya kolay mi gelddiigggmm, kolay mi saniyorsunuuugzz" diye triplenmem. Ne alaka cidden...🙄🙄🙄

Ben memur değilim bana da diyolla. Oh ne rahat işin var diyolla. Geç gidiyon erken çıkıyon diyolla. Ben de he valla öyle, çok rahat diyorum. Hiç aslında rahat olmamı istemediklerini düşünmedim. İstemeseler ne değişir zaten, bana ne.

Tam olarak boyle dusunuyorum. Ama insanlara iyi bir şey soylenince bu kadar triplere girdiklerini de burada okudum. 😃

Bir üye vardi mesela kaynanasi cocuguna ne uslu akilli cocuk demiş ve kadin buna kiziyordu.
Uslu degilmiş cok zor cocukmuş, kolay mi buyutmuş, kolay mi saniyormuuş vsvsvs.
Yani tamam en çilekeş sensin en zorluk yaşayan sensin diyesim geliyor. iyisin demekte suçmuş kiskanclikmiş demek. 😄
Neyse iyi ki kimseye iyi yorumlar yapmiyordum. 🤭

Ama insanlara iyi bir şey soylenince bu kadar triplere girdiklerini de burada okudum. 😃
Çünkü dışı seni içi beni yakar hesabı hayatta birçok şey göründüğü gibi değildir ve insanlar hiç tecrübe etmedikleri şeylerle ilgili uzmanmışçasına ahkam kesiyorlar. Bu konu da zaten bunun üzerine. Arkadaşımın gece boyunca uyuyan oğlu gündüz hareketliydi, bana “ay ne güzel senin kız koyduğu yerde oturuyor, benimki bir dakika durmazdı bu yaştayken” derdi. Benim iki kızım gece saat başı kalkardı. Yani ne bende enerji vardı ne onda… ama bunu bilmeyenler girlinredin çocukları çok rahat büyüdü der

Çünkü dışı seni içi beni yakar hesabı hayatta birçok şey göründüğü gibi değildir ve insanlar hiç tecrübe etmedikleri şeylerle ilgili uzmanmışçasına ahkam kesiyorlar. Bu konu da zaten bunun üzerine. Arkadaşımın gece boyunca uyuyan oğlu gündüz hareketliydi, bana “ay ne güzel senin kız koyduğu yerde oturuyor, benimki bir dakika durmazdı bu yaştayken” derdi. Benim iki kızım gece saat başı kalkardı. Yani ne bende enerji vardı ne onda… ama bunu bilmeyenler girlinredin çocukları çok rahat büyüdü der

Ee dese oyle sansa nolur? Ne guzel oturuyor demenin neresinde uzman gibi ahkam var ki mesela hani bir ahkam kesme olsa yine mantigima oturtacagim. 😄
Insanlar rahat ediyorum sanacak diye ödü kopan baska millet var mi acaba? Rahat etmek kotu ve basarisizlik alameti mi? 😀

Tam olarak boyle dusunuyorum. Ama insanlara iyi bir şey soylenince bu kadar triplere girdiklerini de burada okudum. 😃

Bir üye vardi mesela kaynanasi cocuguna ne uslu akilli cocuk demiş ve kadin buna kiziyordu.
Uslu degilmiş cok zor cocukmuş, kolay mi buyutmuş, kolay mi saniyormuuş vsvsvs.
Yani tamam en çilekeş sensin en zorluk yaşayan sensin diyesim geliyor. iyisin demekte suçmuş kiskanclikmiş demek. 😄
Neyse iyi ki kimseye iyi yorumlar yapmiyordum. 🤭
Nasıl söyleniyor, kim söylüyor o da önemli. Kaynanam dese hah borç isteyecek derim ben mesela, bi arkadaşım dese teşekkür ederim Allah daha fazlasını sana versin derim.

Nasıl söyleniyor, kim söylüyor o da önemli. Kaynanam dese hah borç isteyecek derim ben mesela, bi arkadaşım dese teşekkür ederim Allah daha fazlasını sana versin derim.

Yani cikari için konuşuyorsa ben de anlarim ama sinirlenmem vermek istemiyorsam ya da ne cikari varsa yardimci olmak istemiyorsam olmam biter.
Hani direkt senin yaptigin iş boş, butun gun oturuyorsun ohh yan gel yat rahat vs deseler kizabilir ama 2. maas geldi rahat etmissinizdir, mutlusundur vs denildiginde siz kolay mi saniyorsunuz diye coşmanin manasini goremedim ya. 🙄

Öyle bakarsak ohooo. Benim de işim bana göre zor, sabır ve güç kuvvet gerektiren bir iş. Bütün gün özel çocuklarla uğraşmak herkesin harcı değil. Ama bana rahatsın dediklerinde evet rahatım deyip geçiyorum, dışı seni içi beni yakar demiyorum ya da zorluklarından bahsetmiyorum. Her işin, hayattaki her tercihin zor bir tarafı var. Bunları kabullenince dışardan söylenenler çok umurunda olmuyor insanın.

Öyle bakarsak ohooo. Benim de işim bana göre zor, sabır ve güç kuvvet gerektiren bir iş. Bütün gün özel çocuklarla uğraşmak herkesin harcı değil. Ama bana rahatsın dediklerinde evet rahatım deyip geçiyorum, dışı seni içi beni yakar demiyorum ya da zorluklarından bahsetmiyorum. Her işin, hayattaki her tercihin zor bir tarafı var. Bunları kabullenince dışardan söylenenler çok umurunda olmuyor insanın.
Orası öyle ama bazen de yorgun ve gergin olduğun günlerde çekemiyorsun. Ben de he deyip geçerim ama bazen de diyemiyorum, içimdeki ejderhayı çıkartasım geliyor

Insanlar rahat ediyorum sanacak diye ödü kopan baska millet var mi acaba? Rahat etmek kotu ve basarisizlik alameti mi? 😀
Rahat ediyorum sanacak değil mesele. Aslında rahat etmiyorum ve yaşadığım problemleri kimse fark etmiyor, olaylara aynı çerçeveden bakamıyoruz beni anlamıyorlar düşüncesi sözkonusu

Back
X