- 11 Ağustos 2021
- 7
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi Mai ve yesil
-
PofArkama bile bakmadan giderdim
Eğer orada bir mesleğiniz olacaksa gidin tabi , fakat ev hanımı olup evde oturacaksanız asla tavsiye etmem , bir yıl ücretsiz izni deneyin duruma göre karar verin yılın sonunda...Merhaba hanımlar, bir süredir kararsız kaldığım bir konu hakkında sizlere danışmak istedim.Eşim mühendis yurtdisinda çalışma teklifi aldı yakın zamanda. Ben de bir kamu kurumunda memurum.Ülkenin şartlarını düşününce bu teklifi kabul etmek bizi heyecanlandırsa da kendimi, işimi düşününce biraz endişeye kapılıyorum. İşime aşık bir insan değilim ancak bu aşamaya gelebilmek için yıllarca emek verdim.Yabancı dil bilmemek, yeni bir ülkeye alışmak, hayata sıfırdan başlamak oraya gidince bir anda işsiz kalmak beni korkutan şeyler. Siz olsanız ne yapardınız?
Yani?
yanisi, hemen klasiklesmis cevap olan arkama bakmadan giderimi yazana kadar arkadasa yardimci olcak seyler soylense?
daha cok gencsiniz 32 nedir ki, gayette dil ogrenirsiniz, denemeye değer bir firsat ama her seyi silerek değil, turkiyedeki duzeni koruyarak deneyin.Sosyal hizmetler alanında çalışıyorum. Oraya gittiğimde de eşimin insafına kalmak istemiyorum ama burada kalırsak da bu yaşadığımız hayatın ötesine geçemeyeceğiz.Bir fırsat çıkmışken hayat standardını değiştirmek istiyor insan.Bir evladım var onun daha iyi bir geleceği olsun düşüncesi de ağır basıyor. Ancak bu yaşadığım hayatın daha kötüsünü de görmek var tabi bilemiyorum hayat bu.Beni korkutan şeyler de bunlar.Belki bu konfor alanından çıkmak zor geliyor belki bu yaştan sonra yeni bir dil yeni bir meslek öğrenmek belki de kendime güvenemiyorum bu yaştan sonra bu kadar şeyi yapabilir miyim bilmiyorum.32 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?