- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Nasıl yani?? Farklı farklı erkeklerle bir çok otel kaydı mı?Birden çok kişiyle otel kaydının olması memurluğa engel mi?
Ayrıca resepsiyonun aldığı kayıt mi yoksa otel odasında halvet halindeyken alınan gizli saklı kayıt mi..Nasıl yani?? Farklı farklı erkeklerle bir çok otel kaydı mı?
Bugün bir yerde okudum korktumKonuların gittikçe tuhaflasiyor kuzum
ResepsiyonistAyrıca resepsiyonun aldığı kayıt mi yoksa otel odasında halvet halindeyken alınan gizli saklı kayıt mi..
Öyle bir şey yazıyor ki 40 akıllı anliyamiyor
Bu arkadaşta biraz enteresanAyrıca resepsiyonun aldığı kayıt mi yoksa otel odasında halvet halindeyken alınan gizli saklı kayıt mi..
Öyle bir şey yazıyor ki 40 akıllı anliyamiyor
Milletin işi gücü kaldığıniz otelleri,onu da geçtim kimlerle kaldığınızı mi kontrol etmek ?Resepsiyonist
Teşekkür ederim avukat arkadaşımla görüştüm @ mune konumu kapatır mısınMilletin işi gücü kaldığıniz otelleri,onu da geçtim kimlerle kaldığınızı mi kontrol etmek ?
Kırmızı bültenle aransaniz tamam derim de sizin kuruntulariniz çok tehlikeli boyutlarda bana kalırsa.
Deli misin tabi ki engelBirden çok kişiyle otel kaydının olması memurluğa engel mi?
Birden çok kişiyle otel kaydının olması memurluğa engel mi?
Fark eder mi memuriyette girişteNasıl yani hepsi aynı anda grup gibi mi , yoksa farklı farklı zamanlarda farklı kişiler mi
Bu soruyu daha önce aynı kişi farklı hesaplar açıp sorup duruyordu umarım o değilsinizdir....Birden çok kişiyle otel kaydının olması memurluğa engel mi?
Nasıl yani hepsi aynı anda grup gibi mi , yoksa farklı farklı zamanlarda farklı kişiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?