• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memurluğu istememek

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
431
420
18
35
Arkadaşlar bugün komşum geldi kızı varmış 20 yaşında kızı memurluğu kazanmış gitmiyormuş durumları da çok yok kadıncağız ağlıyordu.Neyse kızı geçen sene 150 bindeymiş şuan ders çalışıyor diş hekimliği istiyor. Çalışmaya başlarsam kazanamam diye gitmicekmiş. En kötü ilerde tekrar denerim demiş.Sizce yaptığı mantıklı mı hayallerim var demiş.

evet çalışırsa diş hekimliğini biraz zor kazanır kazansa da okulu bitirmesi zor olur ama imkansız mı bilemedim vardiyeli bir memurluksa neden olmasın ben de hem memurum hem öğrenci aynı o kız gibi yaptım bazen çok ama çok zor oluyor bölümüm epey kolay bir bölüm olmasına rağmen. ama yine olsa yine yaparım yalnız benim yaşımda bir kaç yaş daha büyüktü yaşıtlarım okulu bitirip işe başlamıştı bende zaten çalışmak istiyordum ama 19 yaşında olsaydım düşünürdüm gerçi bizim iş yerinde çok var hem sınava çalışıp hem atanan veya üniversite okuyup lise kpss ile atanan.

Eğer başarılı bir öğrenci ise mantıklı tabi ki. Onun da bir hayatı istekleri var. Ve bunun için çabalıyor. İkisi bir arada olmaz. Kolay değil. O bilgiler zaten kızda var. İlerde baktı olmuyor tekrar girer. Ama ailesi kıza hayallerine ulaşmak için bir şans vermeli

karşı tarafa deseydiniz kadınlar klubüne konu aç diye ben böyle başkası için konu açanları inanılmaz derecede sevgi, onay ve ilgi açı olarak görüyorum.
konuya gelirsek komşunuz ekmeği halen aslanın ağzında sanıyor oysa ki artık ekmek daha tatsız organlarda o yüzden yaptığı şeyi mantıklı bulmadım.

karşı tarafa deseydiniz kadınlar klubüne konu aç diye ben böyle başkası için konu açanları inanılmaz derecede sevgi, onay ve ilgi açı olarak görüyorum.
konuya gelirsek komşunuz ekmeği halen aslanın ağzında sanıyor oysa ki artık ekmek daha tatsız organlarda o yüzden yaptığı şeyi mantıklı bulmadım.
Boş yapma okuma yazma bilmiyor konu mu açacak.Hı sevgiyi burdan bekliyorum.Ne saçma düşünce ya

Boş yapma okuma yazma bilmiyor konu mu açacak.Hı sevgiyi burdan bekliyorum.Ne saçma düşünce ya
uslüba bak. seni obez vasıfsız sınavı kazanamayan incel. kesin o sensindir ama memurluğu da kazanamadığın için kendini memurluğun da kötü olduğuna ikna etmek için gelmişsindir.

Diş hekimiyim. 150 den en az 35 e çekmesi lazım. Hangi memurluk olduğuna bağlı ama Ailenin durumu da kötüyse gitsin memurluğa. Hem çalıp hem dişhekimliği kazanmaya baksın. Şu anda ki mezun sayısı o kadar fazla ki yeni başlayanlara şaka gibi maaşlar verikiyor

Arkadaşlar bugün komşum geldi kızı varmış 20 yaşında kızı memurluğu kazanmış gitmiyormuş durumları da çok yok kadıncağız ağlıyordu.Neyse kızı geçen sene 150 bindeymiş şuan ders çalışıyor diş hekimliği istiyor. Çalışmaya başlarsam kazanamam diye gitmicekmiş. En kötü ilerde tekrar denerim demiş.Sizce yaptığı mantıklı mı hayallerim var demiş.
Çok emin olmamakla birlikte diş hekimliği masraflı bir bölüm diye biliyorum durumları el verir umarım okumasına bana mantıklı geldi lise mezunu düz memur olacağıma okuyup meslek sahibi olmayı isterim açıkcası ve dişin önü daha açık bence eğer kaldırabileceklerse mantıklı baktı ki okuyamıyor mezun olmadıkça zaten hala aynı memuriyeti kazanabilir o puanı iki yıl da kullanabiliyor diye biliyorum

Mantıklı,sevmediğin bir işte ömür boyu çalışamazsın.Memurluğu bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Herkesin şartları kendine özeldir , 20 yaşında diş hekimi olmak ideali mantıksız değil ama yaşam şartları önemli, okumak masraflı iş, sadece ders çalışmakla olmuyor, aile arkasında durabilir mi, onca yıl nereden destek alacak, okulu bitirse de hemen para kazanması mümkün değil yani diş hekimliği ideali ortalama on yıllık bir planlama ister, buna göre hareket etmeli. Herkes memurluğu cazip görecek diye bir kural yok ama yaşam şartları da çok önemli. Enine boyuna bunları tartmalı

Back
X