memurlukta hizmet süreleri

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar aradaım ama nette bulamadım . düz memurlukta kaç yıl bir şehirde kalınıyor . örneğin ankara 1.bölge sayılıyormus . görev süresi kaç yıldır acaba . en az 3 sene görev yapabilmem lazım

ha yani ben 3 yıl en az kalmak istiyotum beni zorla göndermezler demi

Hayır canım ne alaka sen istemediğin sürece tayinin çıkmaz. Bizim arkadaşlar var vhki memuru onlar tayin istemediği sürece kimse tayinini başka bir bölgeye çıkarmıyor. Ben sağlık teknikeriyim bulunduğum şehirden başka şehire geçmek için en az 2 yıl görev yapmam lazım. Tayin istemez isem rotasyon olmadığı sürece kimse tayini mi çıkarmaz.

bizimkurumdaöyle değişir tabikurumdankuruma.ama sizistemeden kimnedne tayin çıkarsın ki,5 yıldan sonra rotasyon var diye biliyorum, hangi kurumdasınız
henüz memur değilim ama inşallah bu kpss de olacağım , şimdi şöyle anlatayım sevgilmle en az 2 buçuk sene sonra evlenebileceğiz . bu yüzden tayinimin çıkmaması gerekiyor bu süreden önce bu yüzden arastırma yaptım ama bulamadım aradığımı . düz memurluk için

öyleyse çok iyi olacak evlenmeden tayinim çıkmamıs olacak

kolay sanıyosun atanmayı sanırım? düz lise olarak giriyosun, okulunu bitirmeyi düşünsen keşke. beş para etmez adamlar seni ezecek lise mezunu memur oldun diye.
atanması çok zor okuluna yoğunlaşıp formasyon almayı denesen öğretmen olsan çok daha hayırlısını yapmış olursun.

Hayır canım ne alaka sen istemediğin sürece tayinin çıkmaz. Bizim arkadaşlar var vhki memuru onlar tayin istemediği sürece kimse tayinini başka bir bölgeye çıkarmıyor. Ben sağlık teknikeriyim bulunduğum şehirden başka şehire geçmek için en az 2 yıl görev yapmam lazım. Tayin istemez isem rotasyon olmadığı sürece kimse tayini mi çıkarmaz.
yani istediğim kadar durabiliyorum canım değil mi

kolay sanıyosun atanmayı sanırım? düz lise olarak giriyosun, okulunu bitirmeyi düşünsen keşke. beş para etmez adamlar seni ezecek lise mezunu memur oldun diye.
atanması çok zor okuluna yoğunlaşıp formasyon almayı denesen öğretmen olsan çok daha hayırlısını yapmış olursun.
atanmanın kolay olmadığını biliyorum okul çok zorluyor ama . kpss puanı 2 yıl gecerli olduğu için elbet bi yer olur bu sre zarfında . bende bu sırada okulu bitireceğim . tabi olursa yok olmazsa dediğini yapıp öğretmenlik için uğrasacağım

aman 5 yıl olsun valla . bugün 1 yıl dedi erkek arkadasım ama olayı yanlış anlamıs sanırım . eş durumundan 3 yıldan 1e inmiş arastırdım da
kamu hizmetinin sürekliliğiiçin sıklıkla tayinpek istenmez, kamu hizmeti aksar ve tercih edilmez, ayrıca her yer değiştirmede yolluk alırsın.o sebeple tayin isteyenlerin bile tayinleri çok zor çıkıyor bizimkurumda

Back
X