- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha yani ben 3 yıl en az kalmak istiyotum beni zorla göndermezler demiİstediğin kadar kalırsın 1 yılın bittikten sonra istersen tayin isteyebilirsin.
öyleyse çok iyi olacak evlenmeden tayinim çıkmamıs olacakgenelde 5 seneden sonra tayin çıkarıyorlar
bizimkurumdaöyle değişir tabikurumdankuruma.ama sizistemeden kimnedne tayin çıkarsın ki,5 yıldan sonra rotasyon var diye biliyorum, hangi kurumdasınızöyleyse çok iyi olacak evlenmeden tayinim çıkmamıs olacak
ha yani ben 3 yıl en az kalmak istiyotum beni zorla göndermezler demi
henüz memur değilim ama inşallah bu kpss de olacağım , şimdi şöyle anlatayım sevgilmle en az 2 buçuk sene sonra evlenebileceğiz . bu yüzden tayinimin çıkmaması gerekiyor bu süreden önce bu yüzden arastırma yaptım ama bulamadım aradığımı . düz memurluk içinbizimkurumdaöyle değişir tabikurumdankuruma.ama sizistemeden kimnedne tayin çıkarsın ki,5 yıldan sonra rotasyon var diye biliyorum, hangi kurumdasınız
öyleyse çok iyi olacak evlenmeden tayinim çıkmamıs olacak
yani istediğim kadar durabiliyorum canım değil miHayır canım ne alaka sen istemediğin sürece tayinin çıkmaz. Bizim arkadaşlar var vhki memuru onlar tayin istemediği sürece kimse tayinini başka bir bölgeye çıkarmıyor. Ben sağlık teknikeriyim bulunduğum şehirden başka şehire geçmek için en az 2 yıl görev yapmam lazım. Tayin istemez isem rotasyon olmadığı sürece kimse tayini mi çıkarmaz.
yani istediğim kadar durabiliyorum canım değil mi
atanmanın kolay olmadığını biliyorum okul çok zorluyor ama . kpss puanı 2 yıl gecerli olduğu için elbet bi yer olur bu sre zarfında . bende bu sırada okulu bitireceğim . tabi olursa yok olmazsa dediğini yapıp öğretmenlik için uğrasacağımkolay sanıyosun atanmayı sanırım? düz lise olarak giriyosun, okulunu bitirmeyi düşünsen keşke. beş para etmez adamlar seni ezecek lise mezunu memur oldun diye.
atanması çok zor okuluna yoğunlaşıp formasyon almayı denesen öğretmen olsan çok daha hayırlısını yapmış olursun.
5yıldan sonra rotasyon var diye biliyorumyani istediğim kadar durabiliyorum canım değil mi
çok teşekkür ederim canım ya içime su serptinEvet canım sıkıntı yok kafan rahat olsun. Ayrıca memur olduktan sonra bitirdiğin bölüme göre kurumlar arası geçiş yaparsın.
aman 5 yıl olsun valla . bugün 1 yıl dedi erkek arkadasım ama olayı yanlış anlamıs sanırım . eş durumundan 3 yıldan 1e inmiş arastırdım da5yıldan sonra rotasyon var diye biliyorum
çok teşekkür ederim canım ya içime su serptin
sağol canım benim ya valla , çok tesekkur ederimRica ederim canım hayırlısı olsun. Rotasyon olayı her memuru kapsamıyor. Öğretmen, gümrük memuru, doktor, sağlıkçı olsan rotasyona tabi olabilirsin fakat düz memurlukta rotasyon zor !
kamu hizmetinin sürekliliğiiçin sıklıkla tayinpek istenmez, kamu hizmeti aksar ve tercih edilmez, ayrıca her yer değiştirmede yolluk alırsın.o sebeple tayin isteyenlerin bile tayinleri çok zor çıkıyor bizimkurumdaaman 5 yıl olsun valla . bugün 1 yıl dedi erkek arkadasım ama olayı yanlış anlamıs sanırım . eş durumundan 3 yıldan 1e inmiş arastırdım da
sağol canım benim ya valla , çok tesekkur ederim
bizde var amaRica ederim canım hayırlısı olsun. Rotasyon olayı her memuru kapsamıyor. Öğretmen, gümrük memuru, doktor, sağlıkçı olsan rotasyona tabi olabilirsin fakat düz memurlukta rotasyon zor !