Memurluktan istifa

Herkesin mesleki olarak yaşadığı sorunlar var. Ülkenin geleceği de evet herkesi endişelendiriyor. Ama biraz daha mı dayansanız? Ne bileyim bana biraz ülkenin kurtulması için canını verenleri, Atamızı yüzüstü bırakmak gibi geliyor. Kişisel algılamayın kendime de sorduğum bir soru, belki de beni gitmekten alıkoyan tek şey… Nasılsa AB vatandaşısınız şimdi gitmezsem sonra hiç gidemem gibi bir durumunuz da yok. Biraz daha düşünün bence

Para hanim diye bir blog var.Gitmeden önce okumanızı tavsiye ederim.Yurt dışı yaşamla ilgili çok faydalı olur. Nereye giderseniz gidin siz emek vermezseniz çocuklar için çevre etkisi çok az

Peki hayat ve iş bulma olarak Belçika İsveç Norveç Almanya neresini tavsiye ediyorum dersiniz ,yazın konuştuğum çoğu gurbetçiler de kötü gelmeyin diyor
Sen hiç bakma onlara yaz geldi mi gelip 1 ay kalırlar oranın 1 aylık asgari ücretiyle gelip burda 5 yıldızlı oteller de keyfine keyif katarlar attıkları hava da cabası imkanın varsa bir saniye bile düşünme
Orda sıkıntıda bile olsan sıkıntıyı sen çekersin ama çocukların geleceğini garanti altına alırsın

Sen niye gitmek istersin?
Bir başka konuda okudum sahil kesiminde yaşiyorsun,çoğu kişininn hayali .
Bende aslinda denize yakin yerlerden ev alsam diyorum.
Bu kadar güzel yerden niye gitmek istersin?
Ekonomi, eğitim, demografi ve yazarsam banlanacagim daha pek çok şey hızla kötüye gidiyor....yalnız olsam kalır, ölumune mücadele ederim, zaten 43 yaşındayım....ama çocugum var...

Back
X