Memurun aldığı raporun hakem hastaneye gönderilmesi

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
Arkadaşlar memurum müdür yıllık iznimizi vermiyor rapor alırsak da hakem hastaneye gönderecekmiş bizi o nasıl olacAksa bu konuda bilgisi olanlardan cvp bekliyorum

Siz gidip herhangi biyerden rapor alıyorsunuz irinizde BN bu rapora inanmadim hakem hastanede tekrar muayene olsun anlamında raporun tasdikini istiyor. Siz de belirtilen hastaneye gidip tekrar muayene oluyorsunuz oradaki doktora evet bu kişi rahatsız istirahati uygundur derse raporunux geçerli oluyor

Peki ben hastayım dinleniyorum beni nasıl çağıracaklar?bu işler o kadar kolay mı öyle istemesi falan

Hakem hastaneye gönderir, kurulda sizin raporunuzdaki tanınızı destekleyecek ispatlayacak tetkik ve tahlilleri görmek ister...ispat edemezseniz fenne ve usule uygun değildir sonucu çıkar hem siz hemde size raporu veren doktor zor durumda kalır...

bence hakem hastane ile uğraşana kadar yıllık izinleri vermeyen müdürün soruşturulmasını talep etmeniz daha mantıklı..haklı gerekçeleri var mı? neden izin vermiyor mühim olan bu..

Hiç korkma birsey olmaz bende 5 yıllık memurum
Doktorun yazdığı raporu başka doktor bozmaz usul ve Fen ne uygundur yazar hakem olarak
Asaleti tasdik oldu mu

Hiç korkma birsey olmaz bende 5 yıllık memurum
Doktorun yazdığı raporu başka doktor bozmaz usul ve Fen ne uygundur yazar hakem olarak
Asaleti tasdik oldu mu
Evet kadrolu memurum yalnız ben rapor alınca tatile çıkıcam beni nasıl çağırcaklar çağırsada gelemem o kısmını anlamadım

bence hakem hastane ile uğraşana kadar yıllık izinleri vermeyen müdürün soruşturulmasını talep etmeniz daha mantıklı..haklı gerekçeleri var mı? neden izin vermiyor mühim olan bu..
Performansımız düşük diye vermiyor olan ona olmaz gene bize olur genel müdürlük onların yanında elimiz kolumuz bağlı

Raporu izne cikmak icin mi aldiniz yoksa gercekten rahatsizliginizdan dolayi mi ?

Yalnız ben raporu alıp şehir dışına çıkıcam beni nasıl çağıracaklar?

İste bunu yaparsaniz cok çok zor durumda kalirsiniz..

Raparun işyerine gittiği gün hakem hastane yazisini size elden getirirler evinize kadar..çünkü hakem hastaneye hastaliginiz geçmeden raporlu oldunuz gün gitmaniz gerekir.

Raporlu olduğunuz halde şehir dişina ciktiginiz ispatlanirsa da zor durumda kalirsiniz

Çağırdıkları zaman mecbur geleceksin diye biliyorum nerede olursan ol. Bir arkadaşım rapor almış farklı şehirden amir kabul etmedi çocuk kaç kmden geri gelmek zorunda kaldı geldiği gibi de işe başladı

raporlu memeurun şehir dışına çıkması yasaktır. madem şehir dışına çıkacak kadar iyi işe de gelebilir bu daha büyük tehlike buna dikkat edin.
izin konusunda her kurumda iç yazışma defteri yoksa gelen evrak defteri vardır. dilekçe yazın yıllık izin için ve dilekçe numarası alın. gerekçeli olarak neden izin kullanamadığınızı söylesin. eğer dilekçenizi almazsa bir üst makama şikayet edin.

canım eğer gündüz gidip poliklinikten rapor alacaksan o rapor süresi içinde galiba kendi şehrinde olman gerekiyor Ancak haftasonu başka bir şehirden acilden rapor alabiliyorsun, yalnız bu senin işine yarar mı onu bilemedim Ne biçim müdürmüş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…