Peki ben hastayım dinleniyorum beni nasıl çağıracaklar?bu işler o kadar kolay mı öyle istemesi falanSiz gidip herhangi biyerden rapor alıyorsunuz irinizde BN bu rapora inanmadim hakem hastanede tekrar muayene olsun anlamında raporun tasdikini istiyor. Siz de belirtilen hastaneye gidip tekrar muayene oluyorsunuz oradaki doktora evet bu kişi rahatsız istirahati uygundur derse raporunux geçerli oluyor
Evet kadrolu memurum yalnız ben rapor alınca tatile çıkıcam beni nasıl çağırcaklar çağırsada gelemem o kısmını anlamadımHiç korkma birsey olmaz bende 5 yıllık memurum
Doktorun yazdığı raporu başka doktor bozmaz usul ve Fen ne uygundur yazar hakem olarak
Asaleti tasdik oldu mu
Neden ki en kolay ordan alırım psikolojim bozuk gerçektenHa tek uyarım psikiyatri den alma raporu o yani
Yalnız ben raporu alıp şehir dışına çıkıcam beni nasıl çağıracaklar?Hiç korkma birsey olmaz bende 5 yıllık memurum
Doktorun yazdığı raporu başka doktor bozmaz usul ve Fen ne uygundur yazar hakem olarak
Asaleti tasdik oldu mu
Performansımız düşük diye vermiyor olan ona olmaz gene bize olur genel müdürlük onların yanında elimiz kolumuz bağlıbence hakem hastane ile uğraşana kadar yıllık izinleri vermeyen müdürün soruşturulmasını talep etmeniz daha mantıklı..haklı gerekçeleri var mı? neden izin vermiyor mühim olan bu..
Yalnız ben raporu alıp şehir dışına çıkıcam beni nasıl çağıracaklar?
Almadım henüz tatile çıkacağım parası ödendi müdür izin vermiyom dedi kaldık çaresizRaporu izne cikmak icin mi aldiniz yoksa gercekten rahatsizliginizdan dolayi mi ?
O nasıl oluyorRapor hastalık izni. Ne çevirilemez mi
Hastalık izni ne çevirir isen raporunu memleketinde yada gösterdiğin adreste geçirebilirsin canımO nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?