Memurun aldığı raporun hakem hastaneye gönderilmesi

Arkadaşlar memurum müdür yıllık iznimizi vermiyor rapor alırsak da hakem hastaneye gönderecekmiş bizi o nasıl olacAksa bu konuda bilgisi olanlardan cvp bekliyorum
Hakem hastane sadece imza kaşe protokol no ya bakıyor, doktorların kendisi imzalamışsa protokol no sa doğruysa hiçbi sıkıntı çıkmıyo. Emniyer her ay 150 tane rapor gönderiyo bize, bir kere usül ve fenne uygun değildir ibaresiyle karşılaşmadım hepsine doğrudur deniliyor.

Raporu Fax Çek sonuçta hastasın raporu elinde getirecek halin yok. Hakem hastane falan tırı vırı.... Müdür iyi korkutmuş sizi ve de inandırmış.

Raporu Fax Çek sonuçta hastasın raporu elinde getirecek halin yok. Hakem hastane falan tırı vırı.... Müdür iyi korkutmuş sizi ve de inandırmış.
Evet korkuttu ama benim sorunum şehir dışına çıkacak olmam o yüzden elim kolum bağlanıyor ama yinede raporu alıp evde oturmayı düşünüyorum çok kızgınım

Evet korkuttu ama benim sorunum şehir dışına çıkacak olmam o yüzden elim kolum bağlanıyor ama yinede raporu alıp evde oturmayı düşünüyorum çok kızgınım
Bimere şikayet et hakkın olan izni nasıl vermez

Ya kozlar kizin basini yakacaksiniz..hakem hastane çok büyük ihtimal raporu onaylar o doğru ama rapor tarihinde şehir dişinda olmak çok riskli. Hakem hastanenin onaylamasi için sizin bu tarihte hastaneye gitmeniz gerekiyor. Siz raporu faxlasaniz bile kurumumuz gaziyi bizzat evinize getiriyor ve tutanak tutuyor..

Bence de mudur abartmis ama bu sadece tehdit değilse ve uygularsak durum bu maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…