Bazı arklara lazım oluyor bizde tedavi aşamasında fazla aldık ne var bunda yaniHah bi eczane olmadigimiz kaldiydi
Yumurta çatlatma iğnesi ve erkeklerde fah için kullanılıyorO nedir çok merak ettim
Yumurta çatlatma iğnesi ve erkeklerde fah için kullanılıyor
5 kutu var erzincan eşim tedavi olduk oluyordu kaan aydosa o kullandı özelden yazıyorumKac tane var elinizde ne kadar acaba hangi il
Bi kaç arkadaş daha satmıştı cnm güvenil eyecek bişey deilki kapalı kutuHmm anladım ama buradan satabileceğinizi sanmıyorum yani güvenip alırlar mı?
Eczaneler alırmı aldıgım eczane almıyordaeczaneye verin daha güvenli
Deneyin, ben bir kere bepanthol istemiştim, bebek için olanını vermişler, o an farketmedim. Sonra o eczane de uzak olduğu başka eczaneye götürüp bunu normal bepantholle değiştirebilir misiniz dedim. Değiştirdiler. Ama sizin ilaç farklı tabi. Eğer sizin ilaçla işiniz bittiyse ve maddi durumunuzu zorlamıcaksa, doktorunuza ya da benzer bi kliniğe ihtiyacı olan bir ailenin kullanması için bağışlayabilirsiniz. Bazı eczanelerde o şekilde ilaç kabul ediyor. Tabi bu ilaç için eczane mantıklı olmaz. Ama doktorunuz bir aileye katkı için kullanabilir.Eczaneler alırmı aldıgım eczane almıyorda
teşekkürker zaten zaten zorlu bir süreçteyiz o yüzden satmak istiyorum 750 tl ye aldık ama tedavimiz bitti 1 yıl sürexegini söylemişti hocamız bu yüzden satmak zorunda kaldımDeneyin, ben bir kere bepanthol istemiştim, bebek için olanını vermişler, o an farketmedim. Sonra o eczane de uzak olduğu başka eczaneye götürüp bunu normal bepantholle değiştirebilir misiniz dedim. Değiştirdiler. Ama sizin ilaç farklı tabi. Eğer sizin ilaçla işiniz bittiyse ve maddi durumunuzu zorlamıcaksa, doktorunuza ya da benzer bi kliniğe ihtiyacı olan bir ailenin kullanması için bağışlayabilirsiniz. Bazı eczanelerde o şekilde ilaç kabul ediyor. Tabi bu ilaç için eczane mantıklı olmaz. Ama doktorunuz bir aileye katkı için kullanabilir.
Pardon 750 tl mis .let go gibi sitelerde satamaz misiniz?Sağlık ocağına bırakabilirsiniz. İhtiyacı olana verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?