Menagon igne isteyenler uygun fiyata veririm

Menagon iğne

• Menagon

OY: 5 100,0%
  • İğne

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5
  • This poll will close: .

Melekckkk

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
25
1
1
36
Arkadaşlar elimde menagon igne var isteyene uyguna veririm

Eczaneler alırmı aldıgım eczane almıyorda
Deneyin, ben bir kere bepanthol istemiştim, bebek için olanını vermişler, o an farketmedim. Sonra o eczane de uzak olduğu başka eczaneye götürüp bunu normal bepantholle değiştirebilir misiniz dedim. Değiştirdiler. Ama sizin ilaç farklı tabi. Eğer sizin ilaçla işiniz bittiyse ve maddi durumunuzu zorlamıcaksa, doktorunuza ya da benzer bi kliniğe ihtiyacı olan bir ailenin kullanması için bağışlayabilirsiniz. Bazı eczanelerde o şekilde ilaç kabul ediyor. Tabi bu ilaç için eczane mantıklı olmaz. Ama doktorunuz bir aileye katkı için kullanabilir.

T
teşekkürker zaten zaten zorlu bir süreçteyiz o yüzden satmak istiyorum 750 tl ye aldık ama tedavimiz bitti 1 yıl sürexegini söylemişti hocamız bu yüzden satmak zorunda kaldım

Sağlık ocağına bırakabilirsiniz. İhtiyacı olana verirler

Ilac satisi yapmak yasadisi, ayrica almayi dusunenler icin de hic guvenli degil. Eczanelere sorun onlar alirlar belki.

Tamam arkadaşlar bilmiyordum malesef

M Melekckkk tüp bebek bölümünde ilaç satanlar var sadece o bölümde izin veriliyor ilaç satışına ilanı oraya açın isterseniz. Belki ihtiyacı olan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…