Bide şimdi o dediğin ilaca bakıyorum internetten ama kullanıpta işe yarayan kimse varmı bulamadım canım[/QUO
MENOGON KULLANDIM BEN
BENIM COK ISIME YARADI 7 ay falan kullandim ve 2.ci catlatma ignemde hamileyimmmm
canım benim çok teşekkür ederim moral verdiğin için.bugün hastaneden çıkınca çok üzüldüm ağladım hatta.ama sonra düşündüm şükredecek o kadar çok şeyim var ki.Çok dua ediyorum moralimi de yüksek tutmaya çalşıyorum.bu daha ilk denemem ve 25 yaşındayım inşallah Allahın izniyle olacak.Doktorumda çok iyi ekibi de öyle.Bakalım kısmetse şimdi olur kısmet değilse ben denemeye ve dua etmeye devam edeceğim.Sonuçta senin dediğin gibi zaten bana 1 yumurta gerekli.hem geçen ay yumurtam kendilğinden oluşup yeterli büyüklüğe ulaşmıştı bu ay olmazsa bidaha ki ay olur inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah dua ederken tüm bebek isteyenler içinde dua ediyorum.başkası için edilen dua daha çabuk kabul olurmuş.sen bana dua et canım bende sana edeyim:)
nazenin74 canım benim valla gece gece çok moral verdin gerçekten çok teşekkür ederim
ben artık yatıyorum canım sabah okula gitcem.bugün doktora gittiğim için okula gidemedim özledim çocuklarımı :) iyi geceler tatlım
sevimili69 teşekkür ederim cevap verdiğn için.çok anormal bi durum değil yani öylemi.inşallah canım hayırlısıyla olur.peki senin bebişin varmı tatlım?
ASIfirari canım ben menagonu değil viola adlı ilacı sormuştum.ama menagon hakkında da öğrenmek istediklerim var ben iki kutu kullandım 2toz+1 su şeklinde ama daha bi etkisi olmadı şimdi bi kutu daha kullanıcam acaba yumurtam büyürmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?