bertsina merhaba canım,
geçmiş olsun öncelikle , ben sana biraz deneyimlerden bahsedeyim,
menagon genelde iyi bir iğnedir, zor rezervlerde kullanılır, bende de rezerv azlığı var ne yazıkki, ilk denememde menagonla 3 yumurta çıkmıştı ıkısı trasnfer edilid, biri tutmuştu ama sonra kalbi durdu, sonra, lucrin bende iyi gelmedi, yarıda kestik, birkaç ay sonra menagon başladık, bir yumurta büyüdü ve onu transfer ettiler bir yumurtda da son derece iyi, hiç canını çıkma birkere, hepimiz bir yumurtadan olduk, sağlam olsun kaliteli olsun bir olsun:),
2.cide aynı sonuç olunca 2. kürtajı oldum ben, daha sonraki bir denemede menagon ve femara verdiler ama femarayı 2 gun vermişlerdi, menagonu 6 gün kullandım, ilk 3 gun fena değil gibiydi devam ettik ama diğer 3 gün sonunda maalesef büyüme olmadı ve yarıda kesildi,
bu demek değilki olmayacak, bazen yumurtlama olmayabiliyor, ben burada çok olumlu sonuçlar duydum, bak yumurtalık rezervinde azalma olup tüp bebekte başarılı olanlar diye bir topic var, orada sen daha çok deneyim göreceksin,
sabret, ve bitkisel otları çayları dene, bende 2 aydır kullanıyorum ve fsh 2.2 ye düştü mesela,
hayıt tohumu, civan perçemi, aslan penceçi, ada çayı, sarı kantaron, kırk kılıt otu, meyan kökü, bunları çay olarak içebilirsin, ayrıca vıola diye bir hap var vitamin destek aslında sırf bitkisel onu da eczanemiz.com dan bulabilirsin,
sakın moralini bozma, sabret ve pozitif hisset herşey güzel olacak, sadece vaktini ve saatini bekliyor.:)),
sevgiler,