Menegon kullananlar..

hayırlı haberlerle dön inşallah,
benimde bugün yada yarın regl olmam lazım, kalbim ağzımda atıyo resmen..
Haberler iyi canım adetin 9. Günü 15 mm yumurta, cevap vermiş yumurtalıklarım yani;)
Çarşamba 1 iğne daha var.
Bugün çatlatma iğnelerini de aldık eczaneden..
Cumartesi çatlatma iğnelerini yaptırcaz.
Pazartesi ya da salı muayene..

Kızlar benim aldığım çatlatma iğnesi çok ucuzdu.. 10 tl 2 tane aldım 20 tl buzlukla beraber verdi eczane, soğuk olmalıymış..

Kızlar pregnyl benim iğnenin adı.
Evet buzdolabında saklıyorum..
inşallah cumartesi'ye kadar
istenen olgunluğa gelirler..

ahsen su ahsen su Istanbul'da yaşamama rağmen çok zor buldum ben de..
İnşallah büyürler arkadaşım, dün 15'ti..

ahsen su ahsen su Istanbul'da yaşamama rağmen çok zor buldum ben de..
İnşallah büyürler arkadaşım, dün 15'ti..
Diğer çatlama iğnesini pahalı bu iğne ucuz olduğu için çok zor bunuyor inşallah canım hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Yumurtlama ile ilgili sorun yoksa zaten 1 2 mm büyüyor.

Geçen bir arkadaştan duydum oda klomen tedavisi deniyor doktor ilişki önermiş sonrasında tekrar gel bakalım demiş size böyle bir şey söylendi mi?

Bende iğne mi aşılamamı denesem karar veremedim elimde gonal f iğnem var.

Diğer çatlama iğnesini pahalı bu iğne ucuz olduğu için çok zor bunuyor inşallah canım hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Yumurtlama ile ilgili sorun yoksa zaten 1 2 mm büyüyor.

Geçen bir arkadaştan duydum oda klomen tedavisi deniyor doktor ilişki önermiş sonrasında tekrar gel bakalım demiş size böyle bir şey söylendi mi?

Bende iğne mi aşılamamı denesem karar veremedim elimde gonal f iğnem var.

Sen bilirsin arkadaşım..
gonal f kullanmadım ben.
bu benim ilk iğne tedavim..
klomene cvp vermedim femera kullandım..
Hayırlısı olsun, ne kadar zamandır tedavidesin??

Sen bilirsin arkadaşım..
gonal f kullanmadım ben.
bu benim ilk iğne tedavim..
klomene cvp vermedim femera kullandım..
Hayırlısı olsun, ne kadar zamandır tedavidesin??
Doktorla konuşup başarı oranına göre karar vereceğim artık .
Anladım aslında şu durumu merak ettim aşılama ya da iğne tedavisinde ilişki öneriliyor arkadaş ilişki sonrası kontrole çağırıyormuş yumurta ve sperm durumuna bakıyormuş size de bakılıyor mu?
Canım ben 2,5 yıldır uğraşıyorum sebepsiz kısırlık dediler aşılama sırasında polip fark edildi ameliyat oldum şimdi haşimato hastasıyım troidi düşürmeye çalışıyorum .

Doktorla konuşup başarı oranına göre karar vereceğim artık .
Anladım aslında şu durumu merak ettim aşılama ya da iğne tedavisinde ilişki öneriliyor arkadaş ilişki sonrası kontrole çağırıyormuş yumurta ve sperm durumuna bakıyormuş size de bakılıyor mu?
Canım ben 2,5 yıldır uğraşıyorum sebepsiz kısırlık dediler aşılama sırasında polip fark edildi ameliyat oldum şimdi haşimato hastasıyım troidi düşürmeye çalışıyorum .
Arkadaşım istanbuldaysanız doktorumu önerebilirim, ben 3 senedir gebe kalamadım.
Herşeyi göze alarak gittim doktorumla görüşmeye..
7 senedir gebe kalamayan arkadaşım bu doktorun tedavisiyle ne tüp bebek ne aşılamayla
yalnızca iğne ve hap tedavisiyle 7 sene sonra ikiz tek yumurta kızlarına kavuştu..
Yumurtalıklarıma baktı ve bana iğne tedavisi uygun sizin için dedi.
Eşimin testleri filan hep temizdi.
İlişki günü vermedi canım ama çatlatma iğnesinden
sonra biz çalışmalara başlıycaz..
C.tesi çatlatma iğnesi
salı günü doktor görüşmem var..
Bu arada çok geçmiş olsun ameliyat sonrası bir sıkıntı kalmamıştır inşallah..

Arkadaşım istanbuldaysanız doktorumu önerebilirim, ben 3 senedir gebe kalamadım.
Herşeyi göze alarak gittim doktorumla görüşmeye..
7 senedir gebe kalamayan arkadaşım bu doktorun tedavisiyle ne tüp bebek ne aşılamayla
yalnızca iğne ve hap tedavisiyle 7 sene sonra ikiz tek yumurta kızlarına kavuştu..
Yumurtalıklarıma baktı ve bana iğne tedavisi uygun sizin için dedi.
Eşimin testleri filan hep temizdi.
İlişki günü vermedi canım ama çatlatma iğnesinden
sonra biz çalışmalara başlıycaz..
C.tesi çatlatma iğnesi
salı günü doktor görüşmem var..
Bu arada çok geçmiş olsun ameliyat sonrası bir sıkıntı kalmamıştır inşallah..
Kocaelideyim ama doktora istanbula pendik yüzyıla gidiyorum handan namlıya görünürde hiç sorun yok deniliyor polip ve tsh dan dolayı mı iğne ve aşılama tutmadı bunu da bilmiyorum net cevap veren yok.
Eşimin sonuçlarında sorun yok sadece ben haşimato hastasıyım
Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

ahsen su ahsen su İstanbul Cerrahpaşa'da Nasır AKSEL Çapa'da özel kliniği var.
Hayırlısı olsun herşeyin. Ben de tavsiye ile başladım doktoruma, çok memnun kaldım..
3 senedir ilk defa bir doktor bu kadar iyi anlayabildi beni.
diğer gittiğim doktorlarında hepsi özeldi lakin anlaşamadık..

Hayırlısı olsun herşeyin. Ben de tavsiye ile başladım doktoruma, çok memnun kaldım..
Benim doktorumla hiç sorunum olmadı her kafama takılanı oturup konuşuyorduk 2,5 senedir ne iğne ne aşılama tutmadı artık uğraşmakta istemiyorum.

Nette bulamadım doktoru mail adresi var mı?

arkadaslar bende menegon iğne kullandım bir ayda 10 tane vuruldum yumurtalarım istenilen sevıyeye ulaşmadı menegondan sonra hangi ilaç yada iğne kullandınız acaba

Back
X