Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar menekşelere vitamin olarak doğum kontrol hapı verildiğini duydum.
Gerçekten böyle birşey var mı_?
Kızlar menekşelere vitamin olarak doğum kontrol hapı verildiğini duydum.
Gerçekten böyle birşey var mı_?
penceren güneş almıyor sanırım direk güneşte kalınca bikaç saate yanıyorlar.. benimkiler öyle olmuştuBen vitamin hapları ,hormon ilaçları elimde hormonları uyarıcı ne varsa hep çiçeklerime kullandım sadece menekşeye değil yani, gerçekten de işe yarıyor ama
Ama menekşelerinin bolca çiçek açmasını istiyorsan menekşelerini cam kenarına koymalısın.Evim bolca güneş ışığı almasına rağmen çiçeklik de bir türlü çiçek açmadı menekşelerim.1 ay kadar oldu cam önüne koyalı, hem çok güzel çiçek açmaya başladılar hem de yapraklarının rengi daha koyu ve canlı olmaya başladı![]()
penceren güneş almıyor sanırım direk güneşte kalınca bikaç saate yanıyorlar.. benimkiler öyle olmuştu
Ben vitamin hapları ,hormon ilaçları elimde hormonları uyarıcı ne varsa hep çiçeklerime kullandım sadece menekşeye değil yani, gerçekten de işe yarıyor ama
Ama menekşelerinin bolca çiçek açmasını istiyorsan menekşelerini cam kenarına koymalısın.Evim bolca güneş ışığı almasına rağmen çiçeklik de bir türlü çiçek açmadı menekşelerim.1 ay kadar oldu cam önüne koyalı, hem çok güzel çiçek açmaya başladılar hem de yapraklarının rengi daha koyu ve canlı olmaya başladı![]()
doğum kontrol haplaını ilk kez duydum biz menekşelere haşladığımız yumurtanın kabuğu ve suynu veriyoduk işe yarıyordu ama ben hastaneye yatınca menekşeler bakımsızlıktan öldü
ne güzel benim çeliklerden elde ettiklerim henüz açmadı çok yapraklılar ama çiçek yok renklerini de merak içindeyim ne yapacağım bilmiyorm
Benim pencerelerim acaip güneş alıyor, çiçekleri önce pencerenin yanına çiçeklğe koydum önce pek alışamadılar sonra cam kenarına koydum tabi kışın, bütün kışı çiçeklenip geçirdik şimdi yanmasınlar diye pencerenin önündeki masaya koydum, o kadar güzel oldular ki hamdolsun onları her görükçe içim açılıyor. Sayıları da çok oldukları için bazen su vermekten gına geliyorum tek olumsuzluk o![]()
suyunu duydum yeni yapmaya başladım ama kabuğunu duymadım o nasıl veriliyor ezip mi koyuyorsunuzdoğum kontrol haplaını ilk kez duydum biz menekşelere haşladığımız yumurtanın kabuğu ve suynu veriyoduk işe yarıyordu ama ben hastaneye yatınca menekşeler bakımsızlıktan öldü
çiçek coşturan nasıl birşey
Valla ben de arkadaşlarımdan duymuştum yıllar önce adet düzensizliği yaşadığım bir ara doktor vermişti ben de hepsini kullanmadım çiçeklere verdim işe yaramışlardı ama
Ama şimdi çiçeklerime yaptığım şeylr bol güneş ışığı alan bir yer , dinlenmiş su ve 15 günde yada arada bir çiçek coşturan vermek. Şimdi çok harika olmuşlar resimlerini üşünmesem çekip koyacam da![]()
suyunu duydum yeni yapmaya başladım ama kabuğunu duymadım o nasıl veriliyor ezip mi koyuyorsunuz
ne güzel benim çeliklerden elde ettiklerim henüz açmadı çok yapraklılar ama çiçek yok renklerini de merak içindeyim ne yapacağım bilmiyorm
suyunu duydum yeni yapmaya başladım ama kabuğunu duymadım o nasıl veriliyor ezip mi koyuyorsunuz
çiçek coşturan nasıl birşey
teşekkür ederim biz göz atayım bakalım.. dallaı olanlar var o zaman onların köklerini ayırayım ben...
Ben de çeliklerden çok menekşe ürettim şimdi evin her yeri menekşe oldu![]()
Canım eğer bir saksıdaki menekşen çok fazla köklü ise yani birden fazla yavrulamışsa onları ayırman teke düşürmen lazım , böyle tek gövde olan menekşeler hem çok güzel büyür hem de daha çok çiçeklenirler.
Aslında bu yumurta kabuğu ve suyunu duymuştum ama alışkanlık edinmediğim için yapmak hiç gelmemişti aklıma. İnşallah bundan sonra yaparım.
Kabuklarını ezip ufalayıp toprağına karıştırmak gerekiyor
Canım marketlerde satılıyor sıvı bitki gübresi yani, alırsan Erkan Şamcı markalı olanı al, çünkü o tamamen doğaldan yana hep.![]()