Diger konularinda adam sabahtan aksama kadar calisip market alisverisi yapip eve gelince de tavuk yapip yiyormus sanirim konu sahibi de annesinde yiyormus. Evde biri oldugu halde aksam ac gelince bir de yemek yapmakla uğraşsam patlarım bir gün. Eşi de patlamış zaten konusu vardı. Heralde ondan sonra aksam yemek yapmaya baslamis

ama ne biliyim cok basit makarna istemis 10 dk tek tencere de salcali makarna yapilir yapsa ne olacak.
Sürekli sebze yemedigini sadece tavuk yedigini soyluyorsunuz da dogru duzgun adama yemek yapmamissiniz ki. Haftanin 3 günü bari 2 cesit yemek yapin. Çorba yapın. Bol limonlu yagli guzel salata yapin. Sebze yemeklerini cok sevmiyorsa kavurun brokoli soganla kavruluyormus önce guzel olmaz dedim ama gayet güzeldi. Karnabahar yapin firinda uzerine kiyma sosu dökün. Domatesli salcali yesil fasülye yapın. Yoğurt mezeleri oluyor onu yapın. Yani bir sürü çeşit var. Eliniz lezzetli degilse yaptikca yaptikca alisirsiniz. Baharatlar cok tat katiyor. Eminim yer. Evde yemek olmadigi icin kendiside pratik olarak tavuk yaptigi icin tavuk yiyor. Tavuk yapiyormusunuz yanina da bir pilav yapin.. Domatesli sulu bulgur pilavi yapin. Yapin yani ne olacak.
Bir de yazmisiniz ki soslu makarna istemiyor salcali istiyor ee salcali daha basit.
Bence esiniz size karsi doluyor ki ben de dolardim. Böyle kucuk seylere trip atiyor asil sebep hepsinin birlesimi. Menemeni de haftasonu kahvaltida yapin