• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menfaat?

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
96
Bursa
Kafam çok bozuk kızlar komşularımla sıkıntıdayım.sadece ıslerı dusunce arıyorlar kapımı calısyorlar kendım kuaforum bebegım dolayısıyla calısamıyorum suan.B:çok üzgünüm:eraber otuurup yıyıp ıcıyorlar gulup soyluyorlar ben sadece sac kesılecekse,arabayla bı yere gıdecekseler,kasları alınacaksa ıyı komsuyum.bıktım kullanılmaktan ıyı nıyetımın suıstımal edılmesınden.sızce tavır koymalımıyım bıse demelımıyım?kendı ıcımde alıp verıyorum neden boyle dıye??

Kafam çok bozuk kızlar komşularımla sıkıntıdayım.sadece ıslerı dusunce arıyorlar kapımı calısyorlar kendım kuaforum bebegım dolayısıyla calısamıyorum suan.B:çok üzgünüm:eraber otuurup yıyıp ıcıyorlar gulup soyluyorlar ben sadece sac kesılecekse,arabayla bı yere gıdecekseler,kasları alınacaksa ıyı komsuyum.bıktım kullanılmaktan ıyı nıyetımın suıstımal edılmesınden.sızce tavır koymalımıyım bıse demelımıyım?kendı ıcımde alıp verıyorum neden boyle dıye??

sen kendini kullanılmış vede piskolojik kötü hissediyorsan tabiki tavır koy

sonuçta herşey mutlu olmak için yapılır sinir olmak için değil,

ama dahada yalnız kalırım dersen o senin bileceğin iş

ama genelde ben bir yere gitiğimde kendimi iyi hissetmezsem gitmem

:kahve:

asgari müşterekte sürdür ilişkini. işim var de, çocuğu bahane et, azcık laf sok ama tatlı tatlı şakayla karışık, "para alcam artık sizden bak, kaşınız çıkmasa kapımı çaldığınız yok" falan de gülerek ya da ne bileyim bu tarz şeyler. baktın laftan anlamıyorlar direk söyle.

hatırlarım bir kız vardı vaktiyle, çok gıcıktı nasıl sinir oluyordum nasıl sinir oluyordum anlatamam. salak salak davranıyordu ama hiç birşey demiyordum ona. bir gün tersledim. neden böyle yapıyorsun dedi. çünkü çok gıcıksın davranışlarına bak bi dedim. kız o günden sonra düzeldi.

komşun olup da iç huzurun olmayacaksa ne anladım ben o komşuluktan.

ee zaten yaptığız işleri için ücreet almamanız hata bence. oh ne güzel işleri düşünce bedava yaptırıyolar. kuzenim de kuaför ve bebeği var çalışamıyor. evine gittiğimizde annem boyasını alır saçımı boyar mısın der ücretini verir.
bence kullandırmayın kendinizi....

onları sepetle gıtsın.benım saclarında kesılmesı lazım. boya da yapılıcak.
benı al sen komsuluga.

Anladığım kadarıyla;
Birbirlerinin evlerine gelip gidiyorlar ama buluşmalara sizi çağırmıyorlar.
Arabanız var ve arabayla onları taşımanızı istiyorlar.
Kuaför yerine de sizi kullanıyorlar, oh ne güzel hayat...

Arkadaş görünüp sizi maddesel yönden sömüren insanları hayatınızda tutmayın bence. Hayatınızdan tamamen çıkar(a)masanız dahi mesafe koyun, kaş aldırmaya, saç kestirmeye pişkin pişkin gelemesinler. Ya da arabayla kendilerini taşıtacak başka birini bulsunlar. Bir de bebekliymişsiniz (Allah bağışlasın) Size de yazık. :umursamaz:

Tavrını koyucaksın tabiki...
Göz göre göre kullandırtma kendini...
Sana geldiklerinde kusura bakmayın yapamam de söyleyebiliyorsanda işiniz düştüğünde bana gelmenizden bıktım artık deyin...

Kullandırma kendini , hem farkındasın olan bitenin.....Çakallığı marifet sanıyorlar.

Kinayeli kinayeli usul usul dokundur bence rahatsız olduğun şeyleri , arif olan anlar

Back
X