B
benim_dunyam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi terriblegirll
bunu kesin erkekler demistir dogru olsa dünyanin enguzeli ben olurum ozamanCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar meni cildi güzelleştirirmiş:) sizin bu konudaki düşüncelerinizi bvekliyorum:) henüz ben kullanmadım ama kullananlar söylüyoo cildi güzelleştiriomuş:):):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliorum kızlarr:):)kullanan var mı??????-tatlicadiarzu- tıbbi bi açıklaması olmayan bu olayı belki yaşamış bizimle paylaşmak isteyenler vardırr:)
bunu kesin erkekler demistir dogru olsa dünyanin enguzeli ben olurum ozamanCADIARZU
yok artik daha neler
menide ki proteinin yuzdeki sorunlarla ne ilgisi var ben anlayamadim
hem oyle bir sey olsa yillarin estetisyenleri yada guzellik uzmanlari bunu soylemezlermiydi zaten.... igrenç yaaa
ark'inda dedigine katiliyorum, erkeklerin igrençlikten baska seye çalismiyor akillari, ne anliyorlarsa sperm'leri kadinlarin yuzlerinde falan gormelerinden
midem bulandi :1shok: kafamçokkarıştı
hem meni'nin var olma amaci farkli, neden olmasi gerektigi konumda kullanmayipta igrençlik yapalim ki...
yuzumuze, vucudumuzun herhangi bir bolgesine surup ne zevk alicaz ki bundan...
igrençlesmeyelim daha fazla ltf...
Erkeklerin uydurmasi baska birsey degil!!
Cinseligi öyle igrenc noktalara getirmek zorunda bazilar, baska türlü tatmin olamiyorlar muhtemelen...:mymeka:
Kadini normal hayata, is hayatinda, aile iliskilerinde yeterince asalayamiyorlar birde cinselik esnasindada asalamalari lazim...
Bunu uyduranin sifatina aslinda ne yapilir aklima geliyor ama hade neyse![]()
Yengeniz eşi ile olan özel yatak odası muhabbetlerini mi anlatıyor size ?kafamçokkarıştı
Eskiden japonyada da zina yapan kadınlara 15-20 erkeğin sperminden oluşan bir bardak spermi bir dikişte içme cezası veriliyormuş..Eğer doğru kaldıysa aklımda..Bence iğrenç bir şey kaydirigubbakcemile
Spermi krem gibi kulananlara duyurulur..Arada belki değişiklik yapıp içerler lıkır lıkır.....kaydirigubbakcemile3
Ohhhh yarasın... :roflol:
kuscam ya bu ne bır bardak içilir mi iğrenç yaa..öghhöggghhhhh:):):):)
badem'cim o nasil bir ceza ole yaaa
zina yapan kadin zaten istahli bir kadindir, ona bardakta 15 kisinin ... (offf midem bulandi)
vodka sarap gibi gelir, bu ceza degil öylesi azgin kadinlara ödül gibi gelir!!! :1shok:
ben kokusundan bile nefret ediyorum içim kalkıyor.. çok kutsal bişey biliyorum.. 43 tane kromozom taşıyor.. ama asla yüzüme sürmem.. dokunmak bile istemem.. tiksinirim.. okurken bile midem kalktı valla.. ıykk