meni cildi güzelletiriyomu:):):)

arkadaşlar meni cildi güzelleştirirmiş:) sizin bu konudaki düşüncelerinizi bvekliyorum:) henüz ben kullanmadım ama kullananlar söylüyoo cildi güzelleştiriomuş:):):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliorum kızlarr:):)kullanan var mı??????-tatlicadiarzu- tıbbi bi açıklaması olmayan bu olayı belki yaşamış bizimle paylaşmak isteyenler vardırr:)

Zayıflatma etkisi varmı ben en çok onu merak ettim...şakkıdı

bunu kesin erkekler demistir dogru olsa dünyanin enguzeli ben olurum ozamanCADIARZU

yok artik daha neler
menide ki proteinin yuzdeki sorunlarla ne ilgisi var ben anlayamadim
hem oyle bir sey olsa yillarin estetisyenleri yada guzellik uzmanlari bunu soylemezlermiydi zaten.... igrenç yaaa
ark'inda dedigine katiliyorum, erkeklerin igrençlikten baska seye çalismiyor akillari, ne anliyorlarsa sperm'leri kadinlarin yuzlerinde falan gormelerinden
midem bulandi :1shok: kafamçokkarıştı
hem meni'nin var olma amaci farkli, neden olmasi gerektigi konumda kullanmayipta igrençlik yapalim ki...
yuzumuze, vucudumuzun herhangi bir bolgesine surup ne zevk alicaz ki bundan...
igrençlesmeyelim daha fazla ltf...

yok artik daha neler
menide ki proteinin yuzdeki sorunlarla ne ilgisi var ben anlayamadim
hem oyle bir sey olsa yillarin estetisyenleri yada guzellik uzmanlari bunu soylemezlermiydi zaten.... igrenç yaaa
ark'inda dedigine katiliyorum, erkeklerin igrençlikten baska seye çalismiyor akillari, ne anliyorlarsa sperm'leri kadinlarin yuzlerinde falan gormelerinden
midem bulandi :1shok: kafamçokkarıştı
hem meni'nin var olma amaci farkli, neden olmasi gerektigi konumda kullanmayipta igrençlik yapalim ki...
yuzumuze, vucudumuzun herhangi bir bolgesine surup ne zevk alicaz ki bundan...
igrençlesmeyelim daha fazla ltf...

katiliyorum arkadasim bende espiri ile karisik dedim cok sacma bence

Erkeklerin uydurmasi baska birsey degil!!:kızgın:

Cinseligi öyle igrenc noktalara getirmek zorunda bazilar, baska türlü tatmin olamiyorlar muhtemelen...:mymeka:

Kadini normal hayata, is hayatinda, aile iliskilerinde yeterince asalayamiyorlar birde cinselik esnasindada asalamalari lazim...:delphin:

Bunu uyduranin sifatina aslinda ne yapilir aklima geliyor ama hade neyse:kahve:

Erkeklerin uydurmasi baska birsey degil!!:kızgın:

Cinseligi öyle igrenc noktalara getirmek zorunda bazilar, baska türlü tatmin olamiyorlar muhtemelen...:mymeka:

Kadini normal hayata, is hayatinda, aile iliskilerinde yeterince asalayamiyorlar birde cinselik esnasindada asalamalari lazim...:delphin:

Bunu uyduranin sifatina aslinda ne yapilir aklima geliyor ama hade neyse:kahve:

galiba benim anlatamama gibi bir sorunum var :1no2:
tebrik ederim asil anlatmak istedigimde buydu ama sozlere dogru kelimelerle vuramiyorum dusuncelerimi... tsk ederim
bazi sapkin insanlar, cinsellik gibi guvenin son duragi olan kavrami bile çirkinlestiriyorlar...

Eskiden japonyada da zina yapan kadınlara 15-20 erkeğin sperminden oluşan bir bardak spermi bir dikişte içme cezası veriliyormuş..Eğer doğru kaldıysa aklımda..Bence iğrenç bir şey kaydirigubbakcemile

Spermi krem gibi kulananlara duyurulur..Arada belki değişiklik yapıp içerler lıkır lıkır.....kaydirigubbakcemile3

Ohhhh yarasın... :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yengeniz eşi ile olan özel yatak odası muhabbetlerini mi anlatıyor size ?kafamçokkarıştı

Eskiden japonyada da zina yapan kadınlara 15-20 erkeğin sperminden oluşan bir bardak spermi bir dikişte içme cezası veriliyormuş..Eğer doğru kaldıysa aklımda..Bence iğrenç bir şey kaydirigubbakcemile

Spermi krem gibi kulananlara duyurulur..Arada belki değişiklik yapıp içerler lıkır lıkır.....kaydirigubbakcemile3

Ohhhh yarasın... :roflol:

badem'cim o nasil bir ceza ole yaaa
zina yapan kadin zaten istahli bir kadindir, ona bardakta 15 kisinin ... (offf midem bulandi)
vodka sarap gibi gelir, bu ceza degil öylesi azgin kadinlara ödül gibi gelir!!! :1shok:

kuscam ya bu ne bır bardak içilir mi iğrenç yaa..öghhöggghhhhh:):):):)

badem'cim o nasil bir ceza ole yaaa
zina yapan kadin zaten istahli bir kadindir, ona bardakta 15 kisinin ... (offf midem bulandi)
vodka sarap gibi gelir, bu ceza degil öylesi azgin kadinlara ödül gibi gelir!!! :1shok:

bencede iğrenç bir şey arkadaşlar..ama öyle bir şey varmış işte..herkesin içinde bir oda dolusu adamın spermini içme cezası...ya da ödülü..herneyse..

Spermi orasına burasına sürüp,yalayıp,her derde deva olduğunu idda edenlerin,sperm içme fantezisi olanların midesini bulandırsın bu..

Bizim değil..yerimseniben

Kızlaaar konuya dönelim bence...

Yapmayın etmeyin .Öyle bişi yokkk...Bu erkekler kendilerini yüceltmek için uyduruyolar.E adam o sıvıyı elde etmek için ne kadar uğraşıyo...Boşa mı gitsin şimdi...Herşeyleri kıymetli ya bunların...Hele o en övündükleri şeyden bi sıvı gelecek ve boşa gidecek öyle mi...Racona ters...

İzin vermeyelim.Mis kokulu nefis kremler var sabunlar var ya...Ondan gelecek hayır kozmetikten gelsin....

Her derde deva madem kendileri bence onlar geri yutsun o zaman....

aha aha...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kokusundan bile nefret ediyorum içim kalkıyor.. çok kutsal bişey biliyorum.. 43 tane kromozom taşıyor.. ama asla yüzüme sürmem.. dokunmak bile istemem.. tiksinirim.. okurken bile midem kalktı valla.. ıykk

nelere inaniyorsunuz anlamiyorum her seyi gercek saniyoruz biz türk vatandasi dünyanin en safi bizmiyiz ki

ben kokusundan bile nefret ediyorum içim kalkıyor.. çok kutsal bişey biliyorum.. 43 tane kromozom taşıyor.. ama asla yüzüme sürmem.. dokunmak bile istemem.. tiksinirim.. okurken bile midem kalktı valla.. ıykk

evet sana katiliyorum igrenc ccccccccc :jeyyar:

Back
X