Erkek İnfertilitesi Meni ile ilgili

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dejavu_one

canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
27.926
15.235
823
merhaba arkadaşlar.. Nereye yazacağımı bilemedim aklımda soru işaretleri var.. Sounda buraya yazmaya karar verdim.. Biz eşimle bebek düşünüyoruz ancak eşim benimle birlikteyken boşalma gerçekleştiremiyor. Bir süre ilişki oluyor sonra kendisi boşalmayı gerçekleştiriyor ve hemen ilişkiyi gerçekleştiriyoruz. Meniyi görüyoruz geldiğini yani.. Sonra ben yastık koyuyorum bir süre bekliyorum ama böyle hamile kalınabilir mi merak ediyorum.. Birde ilişki bittikten sonra acayip bir tuvalet hissim oluyor gitmiyorum bir süre ama çamaşırıma akıyor baya sını şeklinde tuvalete girdiğimde aynen su gibi berrek geliyor baya bir. Bu boşalma olduğunun belirtisi midir. Normalde ilişkide öyle olmazdı... Pazartesi yumurra kontrolüm var ve bu konuyu çok kafama takıyorum.. Cevap verebilirseniz çok sevineceğim..

yani evet içime boşalma olamıyor kendi yaptığında oluyor fakat benimle birlikteyken olmuyor bizde bebek düşündüğümüzden ve bana meni akışı olması gerektiğinden bir süre birliktelik yaşıyoruz sonra o kendi devam ediyor boşalabilmek için ve geldiği anda tekrar ilişkiye devam ediyoruz ve bana boşalıyor o şekilde ama bir miktar meni çıkıyor öyle başlıyoruz tekrar.. Ama bu şekilde ne kadar içime akıyor bilemiyoruz. Biz boşalma başlar başlamaz gerçekleştiriyoruz bu şekilde tutar mı kafamda soru işaretleri var.. Bir de dün de bu şekilde oldu çok tuvalet hissim oluytor zor tutuyorum gitmemek için gittiğimde resmen su gibi baya geliyor.. Hatta dahası çamaşırıma akıyor su gibi boşalma olduğunda böyle mi oluyor...

Canim sizin cocuk olayindan once cozmeniz gereken bir konu var ve bu cok onemli .
Cinsel iliski problemi .
Bence vakit kaybetmeden bir uzmana danisin aksi halde evliliginiz bile tehlikeye girebilir . esinin sana bosalamamasi basit bir konu degil. Olayi bosalamama diye dusunursen yaniltici olabilir , Masturbasyonla bosalip seninleyken bosalamiyor , acilen terapi almali.

bnecede cocuktan daha once onemlı bır sorununuz var esının doktora gıtmesı lazım.
daha oncede topık acmıstın
bıtkısel ıcerıklı cınsel ıstek arttırıcı seyler ıcsın demıstık
sen sımdı dıceksınkı esımın ereksıyounda sorun yok ama bence var
ilişki sırasında olmuor sızın normal bosalma ıslemınız
bu sekılde cocuk ıcınde zor
ilerleyen zamnlardada daha buyuk sorunlar olabılır
neden hala doktora gıtmedınız
cok gecmıs olsun

Biz zaten çocuk istedikten sonra bunu gerçekleştirmeye başladık ondan önce boşalmayarak korunuyordu. Şimdi böyle oldu stresten olduğunu düşünüyoruz. Doktora da sorduk o da öyle dedi. Eşinizin stresi size yansıyor dedi. Şimdi bebek istediğimiz için doktorda zaman kaybetmek istemedik. Ereksiyonla ilgili hiçbir sorun yok ilişkimiz uzun sürebiliyor.. Sadece içeride boşalma olamıyor bir uzmana gideceğiz elbet ama şimdi şu an bile çalışma olması gerekiyor yumurtam çatlamış.. Eşimin işleride çok yoğun.. Zaman geçiremiyor doktorlarda.. Ben şu an için bu şekilde bebeğin tutup tutamayacağını sordum mesela Haydar Dümen'de de böyle bir soruyu sormuşlar biizm yöntemimizi önermiş yani biz şimdilik bu yumurtlamayı atlamamak için tedaviyi erteledik eğer tutmaz görünecek..

Back
X