Şekerim endişelenme aynı sorun bendede var 9 aydır deniyorum ben 1 saati geçik kalıyorum gene akıo ztn içine geçince 3 dk da tüpler geçiyo yani bence çok takılma ztn giden gidioMerhabalar doktorum bana her ilişki sonrası yarm saat yatmamı söyledi ben daha fazla da yatmama ragmen bi miktar meninin aktığını hissediyorum klkınca sorun nedir acaba bebiş iştiyoruz bu yüzden olmuyor olabilir mi
canım ıcınde sunger mı var hesını ceksın yumurtalıga gıdenler gıder gıdemeynlerde gerı gelır dusunsene butun spermın yumurtalın ıcıne gırdıgını:) mumnkun deıl en hızlıları kazanır yumurtalıgı dele bılırse zaten ıcerı gırer gebelık olur yoksa cıkar tabiMerhabalar doktorum bana her ilişki sonrası yarm saat yatmamı söyledi ben daha fazla da yatmama ragmen bi miktar meninin aktığını hissediyorum klkınca sorun nedir acaba bebiş iştiyoruz bu yüzden olmuyor olabilir mi
Yani ne bilim cnm ya işte olmayınca acaba bu mu sebep diye herşeyi düşünür olduk napalımŞekerim endişelenme aynı sorun bendede var 9 aydır deniyorum ben 1 saati geçik kalıyorum gene akıo ztn içine geçince 3 dk da tüpler geçiyo yani bence çok takılma ztn giden gidio
Cnm güldürdün beni içimde sünger olsun isterdim valla nereye gdiyor bnlar anlamıyorum ben bebişimiz yok hala işte olmayıncada herşeyden şüphe ediyorumcanım ıcınde sunger mı var hesını ceksın yumurtalıga gıdenler gıder gıdemeynlerde gerı gelır dusunsene butun spermın yumurtalın ıcıne gırdıgını:) mumnkun deıl en hızlıları kazanır yumurtalıgı dele bılırse zaten ıcerı gırer gebelık olur yoksa cıkar tabi
Canım düşünme bence stress yapıyorsun bak stress engel gebeliğe vücudumuzu hep kasiyoruz beyin dolu olmaz tabi rahatla bak olucak tabi rabbim izin verirse bol bol dua et bebisimYani ne bilim cnm ya işte olmayınca acaba bu mu sebep diye herşeyi düşünür olduk napalım
Canım düşünme bence stress yapıyorsun bak stress engel gebeliğe vücudumuzu hep kasiyoruz beyin dolu olmaz tabi rahatla bak olucak tabi rabbim izin verirse bol bol dua et bebisimYani ne bilim cnm ya işte olmayınca acaba bu mu sebep diye herşeyi düşünür olduk napalım
Valla canm hic sikma canini o cocuk isteyen normal iliskidede oluyo zqten giden gidio kalan da geri cikiyo o yuzden allah olmayan herkese versinMerhabalar doktorum bana her ilişki sonrası yarm saat yatmamı söyledi ben daha fazla da yatmama ragmen bi miktar meninin aktığını hissediyorum klkınca sorun nedir acaba bebiş iştiyoruz bu yüzden olmuyor olabilir mi
Öyle cnm stres engelliyor tabi ama rahat da olunmuyor ki bnden snra evlenenlern bebekleri oldu bile her hamile hberi alışımda kendimi eksik hissediyorum ALlahım biliyor aratmadan versn rabbimCanım düşünme bence stress yapıyorsun bak stress engel gebeliğe vücudumuzu hep kasiyoruz beyin dolu olmaz tabi rahatla bak olucak tabi rabbim izin verirse bol bol dua et bebisim
Aynen bende öyleyim suan kıskanç biri değilim ama onları hamis görüp go belki gobekli komplekse giriyorum bir kiskaniyiorum bi kendime kızıyorum saçma duygular oluyor. . Doktoruma muayne olmaya gittiğimde hamisi görünce sinir küpü oluyorum. 9 aydır olmuyor 10.ayimiz amin şekerim rabbim bekletmesin bizi artık kavusmak istiyorum melegimeÖyle cnm stres engelliyor tabi ama rahat da olunmuyor ki bnden snra evlenenlern bebekleri oldu bile her hamile hberi alışımda kendimi eksik hissediyorum ALlahım biliyor aratmadan versn rabbim
Amin cnm bende bu kdar zor olcagını thmin etmemiştim ama üzülüyor işte insan doktora gidip gelmek bile yoruyor yıpratıyor artıkAynen bende öyleyim suan kıskanç biri değilim ama onları hamis görüp go belki gobekli komplekse giriyorum bir kiskaniyiorum bi kendime kızıyorum saçma duygular oluyor. . Doktoruma muayne olmaya gittiğimde hamisi görünce sinir küpü oluyorum. 9 aydır olmuyor 10.ayimiz amin şekerim rabbim bekletmesin bizi artık kavusmak istiyorum melegime
Amin cnm bende bu kdar zor olcagını thmin etmemiştim ama üzülüyor işte insan doktora gidip gelmek bile yoruyor yıpratıyor artık
Aminnn cnm bu cok büyük bi sınav ama rabbim bununla sınamasın bizi inş o muhteşem duyguyu bizde yasarizBen evlenmeden önce milletin hamile kaldığını duyunca kolay sanmıştım sanırım korunmayı bırakınca hemen olucak diye düşünüyordum. Ilk ay tutmadı
Dedim birdaha ay o ayda olmadi böyle böyle derken dedim bişiler ters gidio Her ay regl olunca kocamin omzunda ağladım ve bu böyle devam ediyor.. Rabbim bu ay bana ağlamayi değil gülmeyi nasip etsin ve herkezin yüzü gülsün
Aminnn cnm bu cok büyük bi sınav ama rabbim bununla sınamasın bizi inş o muhteşem duyguyu bizde yasariz
Merhabalar doktorum bana her ilişki sonrası yarm saat yatmamı söyledi ben daha fazla da yatmama ragmen bi miktar meninin aktığını hissediyorum klkınca sorun nedir acaba bebiş iştiyoruz bu yüzden olmuyor olabilir mi
Amin cnm sağol cevabın için doktorum da rn sn gittiğimde yüzüstü yat dedi ama işte. Olmayınca herşeyi sebep arar oldum hayırlısı olsun ne diyimmeninin dışarı çıkması, spermlerin içeri doğru yol almadığı anlamına gelmez...
ama kafam rahat olsun diyorsan ilişkiden sonra yüzüstü yatmayı dene
daha az sızıyor dışarı...
ama gerçek su ki:
Allah ol dedikten sonra, ayakta (!) gerçekleşen ilişkiyle bile hamile kalırsın...
imtihan işte: kimi çocukların varlığıyla kimi yokluğuyla imtihan ediliyor...
Allah imtihanımızı başarıyla geçenlerden eylesin...
Amin cnm sağol cevabın için doktorum da rn sn gittiğimde yüzüstü yat dedi ama işte. Olmayınca herşeyi sebep arar oldum hayırlısı olsun ne diyim
14 aylık evliyim cnm bn eşimi bayadır tanıyorum ama sinirlidir biraz o yüzden ev ortamı farklı olur diye bi 3-4ay ben istemedim snra doktora gitmeye başladım 6.aydan itibaren fln ama hala yok maalesefhayırlısı olsun amin
ne kadar oldu uğraşmaya başlayalı arkadaşım?
rahim filmi sonucu ne çıktı?14 aylık evliyim cnm bn eşimi bayadır tanıyorum ama sinirlidir biraz o yüzden ev ortamı farklı olur diye bi 3-4ay ben istemedim snra doktora gitmeye başladım 6.aydan itibaren fln ama hala yok maalesefiki ay önce rahim filmi cektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?