K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
-
sol dizim benimde ağrıyor bükemiyorum.. hemen hemen 3 yıl önce başladı ... dr gitmeyi planlıyorum... acaba hangi bölme gitmem gerekiyor ..bilen varsa lütfen bilgilendirebilir misiniz ? :)
şimdiden teşekkür ederim
kızlar
menıskuste
dızdenbaska bılekte bacaktalegenkemıgındede
agrılaroluomuydu
hayır sadece dizde ağrı olur. eğer çok şiddetliyse sanki bacaklarında ağrıyıormuş gibi gelebilir
anladım*canım-doktor-bana-ortopedık-ayakkabı-gıymemı*soyledı-ondan*aldım*ınsallahıyıgelır
muayene oldun mu? düz tabanlığın mı var nie ortopedik ayakkabı verdi cnm?
sol dizim benimde ağrıyor bükemiyorum.. hemen hemen 3 yıl önce başladı ... dr gitmeyi planlıyorum... acaba hangi bölme gitmem gerekiyor ..bilen varsa lütfen bilgilendirebilir misiniz ? :)
şimdiden teşekkür ederim
Umarım düzelir benim kuzenimdede var aynı sorun amelyat olmak zorunda kalmazsın umarımcanım*cocukken*taban-cokmesı-vardı-oda*agrı*yapar*dedı*muayene*ettı
ortopedıkayakkabı-gıymelısın*dedı*bakalım*aldım-nolcak
umarımıyıgelır
bıde*benexol*verdı-kasgevsetıcıylebırlıkte
Şimdi kapalı olarak amelyat yapıyorlar nokta gibi izler oluşuyor prp tedavisine bi bakmanı tavsiye ederim iyi geldiği söyleniyor amelyat en son çare bunu unutmakızlar benim 5 6 senedir sol dizim çok ağrıyordu uzun yolculuklarda ya da 1 saat dizlerim bükük oturursam ağrı oluyordu uzatıyordum hep ama son zamanlarda ağrıdan açamadım elimle zor açtım ve ses geliyordu açıp kapattığımda dr gittim film çekti menisküsten şüphelendi mr çektirmemi istedi çektirdim ama pazartesi günü belli olacak sonuçlar büyük ihtimal ameliyat diyecek daha önce ameliyat olan var mı dikiş izleri belli oluyor mu eskisi gibi rahat hareket edebiliyor musunuz? cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?